Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Asieres

Imię: Szymon

Staż na serwerze: Miesiąc

Doświadczenie: W CS jakieś cztery lata, wróciłem niedawno do gry po półtora roku przerwy.

Znajomość AMX [0/8]: Ostatni raz adminem byłem półtora roku temu, dlatego mogłem trochę zapomnieć, wydaje mi się jednak że AMX znam na [5/8], jednak ogarnięcie wszystkiego na wyższy poziom nie będzie dla mnie trudnością.

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, w dwóch dużych sieciach (mogę podać komuś na priv, żeby tutaj nie reklamować)

Dlaczego Ty?: Strasznie nie lubię graczy używających tzw. wspomagaczy, dlatego potrafię długi czas przesiedzieć na SPEC i się przypatrywać, w dodatku wydaje mi się, że jestem ogarnięty. Na serwerze siedzę w zależności od ilości godzin na uczelni i ilości materiału do nauczenia się. Zazwyczaj staram się być minimum 2h dziennie.

Kontakt: GG: 8754519. Mogę podać FB lub numer telefonu tylko adminowi na priv.

STEAM: Tak.

Akceptujesz regulamin admina?: Tak.

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

Ostatnio z jakiegoś nieznanego mi powodu adminowie omijają ten serwer (albo ja omijam adminów :) ), i niestety dużo graczy odchodzi z serwera przez ilość cziterów, a szkoda.

Pozdrawiam

Szymon

Opublikowano

Jestem na tak.

Podanie

Staż na serwerze

Opublikowano

Jestem na tak.

Podanie

Staż na serwerze

Jestem na tak.

Opublikowano

Mało ludzi

Mało aktywnych adminów

Ładne podanie

Staż

Steam

TAK

Opublikowano

+ Mało ludzi

+ Aktywność

+ Staż

+ Steam

Jestem na TAK

• Właściciel
Opublikowano

Podanie przyjęte

Wyslij mi na PW

Nick:

Hasło:

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie przyjęte

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.