Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ludziska! Proponuję utworzyć nową rangę "Świeżak", nie musi być ona widoczna w legendzie na dole. Każdy użytkownik od założenia konta ma przykładowo 2 tygodnie tą rangę, później automatycznie zostaję przeniesiony do grupy "Użytkowników"

Na czym ma ona polegać? Przez ten okres 2 tygodni ten Świeżak musi się obowiązkowo zapoznać z regulaminem forum, potem jako Użytkownik nie ma ostrzeżeń pisemnych, tylko odrazu warn itp. Zauważyłem że dużo moderatorów daję po 5 razy ostrzeżenia pisemne, zamiast warna. 

• Legenda
Opublikowano

@ NoYesPro Jakbyśmy mieli dawać od razu warny, to nikt by tutaj nie pisał......

Co do samej rangi, nie jest zły pomysł, jeżeli bierzemy tylko pod uwagę, że ranga ma być, a nie jakieś dodatkowe opcję typu: Użytkownik nie ma ostrzeżeń pisemnych, tylko odrazu warn.

• Legenda
Opublikowano

Dla mnie to bez sensu. Po co znowu dodawać jakąś rangę, po to by osoba zapoznała się z regulaminami? To zwykły użytkownik nie może się zapoznać z regulaminami? 

Po to są ostrzeżenia "Pisemne/Słowne", żeby następnym razem nie popełniał tego błędu. 

Jak dla mnie to bez sensu. 

6 minut temu, Karcok napisał:

@ NoYesPro Jakbyśmy mieli dawać od razu warny, to nikt by tutaj nie pisał......

Co do samej rangi, nie jest zły pomysł, jeżeli bierzemy tylko pod uwagę, że ranga ma być, a nie jakieś dodatkowe opcję typu: Użytkownik nie ma ostrzeżeń pisemnych, tylko odrazu warn.

Bez tej opcji ta ranga nie ma najmniejszego sensu, bo to po prostu zwykła ranga, taka sama jak użytkownik 

Pozdrawiam @ martini

• Wrr 1
Opublikowano
45 minut temu, martini napisał:

Po to są ostrzeżenia "Pisemne/Słowne", żeby następnym razem nie popełniał tego błędu. 

Jak dla mnie to bez sensu. 

Bez tej opcji ta ranga nie ma najmniejszego sensu, bo to po prostu zwykła ranga, taka sama jak użytkownik 

Pozdrawiam @ martini

Gdyby ludzi tego przestrzegali to bym tutaj nie pisał, niektórzy mają po 5 upomnień, dało to coś? Nic. Robią dalej to samo, zamiast ich ukarać to lepiej pisać #slowne i na tym się kończy. To już lepiej nic nie pisać, zamiast dawać te słowne ostrzeżenia, z których użytkownicy nic sobie nie robią. To tylko moje zdanie. 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Imo niepotrzebna nowa ranga, po prostu dawac normalne warny, a nie ostrzeżenia slowne

• Lubię to! 1
  • Wrr 1
Opublikowano

Ranga nie potrzebna. Jest dobrze jak jest, kierujemy max 3 ostrzeżenia pisemne w stronę każdego użytkownika, potem warn. 
Pozdrawiam.

• Wrr 1
Opublikowano
19 godzin temu, Petrektt napisał:

Ranga nie potrzebna. Jest dobrze jak jest, kierujemy max 3 ostrzeżenia pisemne w stronę każdego użytkownika, potem warn. 
Pozdrawiam.

Według mnie nie powinno się dawać tyłu ostrzeżeń słownych, wystarczy jedno a jak nie pomaga to warn. 

"Jest dobrze jak jest, kierujemy max 3" - sprawdzacie za każdym razem czy dany użytkownik miał już ostrzeżenia słowne? No chyba nie, skoro niektórzy mają po 4-5 ostrzeżeń słownych :) Ranga nie musi być obowiązkowo, ale można by zaostrzyć trochę regulamin i nie dawać ostrzeżeń słownych, no chyba że użytkownikowi który zarejestrował się max parę dni temu. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 4 tygodnie później...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.