Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

Nick oskarżonego:Remik_92_Novy_

Opis sytuacji:Prosząc tego o to pana, który rzekomo jest Administratorem/1.6DD2, o sprawdzenie gracza, zostałem wyśmiany "Nie popłacz się", po czym dostałem bana z powodem  "Cheater" na 5 min. Po ponownym połączeniu   zostałem wyśmiany, mówiąc o skardze na forum..

PS.Prosił o zmianę powodu lol .... Bo sobie popił i banuje lel ...

Powód:211929175_Beztytuu.thumb.png.2a477d0c3ee9734e0ceed420b1ff527e.png

Dowody:

qqq.png

• Haha 2
Opublikowano

Dobra to moze ja dodam swoje 3 grosze, bo bylem przy calej sytuacji.

1. Nic nie pisales na u@, ze gracz jest "odpalony".

2. Dostales bana na 5 minut z powodem "Cheater". Zly powod dal po prostu...

3. Ban na 5 minut bo go zwyzywales, wczesniej tez mile sie nie odzywales.

4. Ciesz sie ze dostales bana TYLKO na 5 minut.

Pzdr :)

5. Co ten ss z czatboxa ma wnioskowac, nie rozumiem?

• Donator
Opublikowano

Nie pisałem na u@ ??????, proszę cię nie bądź smieszny, parę razy pisałem, nawet /wezwij, żadnej reakcji. ...

Nikogo nie wyzywałem, powiedziałem tak "Spr ku*wa tego pana" a on mnie wyśmiał, bronisz go że niby go obrażałem. Nie było cię na serwerze, skoro nadużywa władzy pod wpływem alko, to niech też odpowiada za to co zrobił..

Ja dostałem 3 słuszne warny i koledzy mnie nie bronią, wiec nie widzę sensu byś i ty był jego Adwokatem... Pozdrawiam 

• Lubię to! 2
Opublikowano
22 minuty temu, Hexen napisał:

Nie pisałem na u@ ??????, proszę cię nie bądź smieszny, parę razy pisałem, nawet /wezwij, żadnej reakcji. ...

Nikogo nie wyzywałem, powiedziałem tak "Spr ku*wa tego pana" a on mnie wyśmiał, bronisz go że niby go obrażałem. Nie było cię na serwerze, skoro nadużywa władzy pod wpływem alko, to niech też odpowiada za to co zrobił..

Ja dostałem 3 słuszne warny i koledzy mnie nie bronią, wiec nie widzę sensu byś i ty był jego Adwokatem... Pozdrawiam 

Gdzie Ty pisales u@? XD Gdzie Ty pisales /wezwij? W panelu nie ma zadnego zgloszenia..

Nie wyzywales, tak tak.. Taka wiazanke mu jeb*es, a Ty mowisz ze go nie wyzwales.

Nie bylo mnie na serwerze? Przeciez Ci pozniej jeszcze zwracalem uwage jak powiedziales "Debil jeb*ny"? XD

Co mnie obchodzi co Ty dostales? Adwokatem..

Bylem przy calej sytuacji i splakales sie o glupiego bana na 5 minut i wrzucasz jakies smieszne screeny, smiech..

PS

Napisales skarge myslac, ze zostanie zdegradowany bo mnie zbanowal, ohoh.. (Tak twierdziles)

Tak naprawde gowno masz, a nie dowody.. Przyczepiasz sie, ze naduzywa wladzy pod alko?

Jakby naduzywal wladzy to bys z banem permanentnym wylecial, a dostales 5 minut.

Chociaz bys sie przyznal do swojej "kultury" na serwerze, a nie wypierasz sie. ;x

Dostales pare pestek i sie zwykle splakales, tyle..

Jezeli pisales na u@, to wtedy moglo mnie nie byc i nie widzialem, wiec za to przepraszam. Moj blad.

Ale bylem przy dalszym rozwoju sytuacji.

Opublikowano

Odnoście skargi...

Jedyne na co wpłynęły procenty w mojej krwi to tylko i wyłącznie na błędnego banika dla Ciebie, ponieważ za szybko ruszyłem paluszkami. Owszem zgłaszałeś n u@, raz wbiłęm na specta ale nic nie widziałem (ogarnięty cziter wnioskuje po wciśnieciu TAB, dlatego rzucałem sie o amx_spectate na serwer). Błędem było niie napisanie  "y@ czysty" co tylko utwierdziłoby go, że jest obserwowany (było mało osób na serwie, a on dominował głównie). Nawet jeśli zle ocenilem jego gre to nie daje Ci prawa srania sie na mikro (czym podniosłeś mi ciśnienie). Nie interesuje mnie to, że chcesz sobie pokarać wieczorem na serwerze, jeśli Ci nie pasuje czyjas gra to zawsze możesz rozpisać demko na forum, bowiem nie każdy admin ma tak przejrzyste oczka jak Ty. 

• Donator
Opublikowano

Proszę cię nie broń go na siłę... tyle w temacie, czego bym tu nie napisał i tak znajdziesz odp :D

1) Nie słuszny ban.

2) Pijany Administrator .

3) Utrudniał rozgrywkę stojąc na respie(AFK).

4) Skoro prosiłem go o spr. Jakim prawem mnie wyśmiewa(Nie popłacz się).

5) Nie udzielał bym się tu jeżeli, nie miał bym powodu.

6) Wiele razy pytałem o przeklinanie innych adminów jak i Opiekunkę serwera.

7) Bluzganie o 01;00, nie wyzywając nikogo nie jest chyba straszne. 

8) "Debil" było skierowane do mojego brata ktr gra pod nickiem "Holwen#Katujemy.eu"
Dodam tylko tyle że na chatboxie widać wyraźnie że popił a ty starasz się go bronić, więc nie odpiszę na dalsze bajeczki z twojej str.Nie pozdrawiam Nq :)

• Donator
Opublikowano
2 minuty temu, _Remik_92_Novy_ napisał:

Odnoście skargi...

Jedyne na co wpłynęły procenty w mojej krwi to tylko i wyłącznie na błędnego banika dla Ciebie, ponieważ za szybko ruszyłem paluszkami. Owszem zgłaszałeś n u@, raz wbiłęm na specta ale nic nie widziałem (ogarnięty cziter wnioskuje po wciśnieciu TAB, dlatego rzucałem sie o amx_spectate na serwer). Błędem było niie napisanie  "y@ czysty" co tylko utwierdziłoby go, że jest obserwowany (było mało osób na serwie, a on dominował głównie). Nawet jeśli zle ocenilem jego gre to nie daje Ci prawa srania sie na mikro (czym podniosłeś mi ciśnienie). Nie interesuje mnie to, że chcesz sobie pokarać wieczorem na serwerze, jeśli Ci nie pasuje czyjas gra to zawsze możesz rozpisać demko na forum, bowiem nie każdy admin ma tak przejrzyste oczka jak Ty. 

Nawet jak i miał bym sobie karać, to jaki z ciebie Adm1.6 skoro nie masz przejrzystych oczek :D hmmm, brak pojęcia na temat gry a ty kogoś sprawdzasz.. Skoro typ leci na midzie i calego trupa i bs sprawdza z mida no to chyba coś jest nie halo .. Nie ważne polecam nie używać permisji administratora pod wpływem alko, piszę to bo i mi się zdarzy namieszać... Dobranoc

Opublikowano
1 minutę temu, Hexen napisał:

Proszę cię nie broń go na siłę... tyle w temacie, czego bym tu nie napisał i tak znajdziesz odp :D

1) Nie słuszny ban.

2) Pijany Administrator .

3) Utrudniał rozgrywkę stojąc na respie(AFK).

4) Skoro prosiłem go o spr. Jakim prawem mnie wyśmiewa(Nie popłacz się).

5) Nie udzielał bym się tu jeżeli, nie miał bym powodu.

6) Wiele razy pytałem o przeklinanie innych adminów jak i Opiekunkę serwera.

7) Bluzganie o 01;00, nie wyzywając nikogo nie jest chyba straszne. 

8) "Debil" było skierowane do mojego brata ktr gra pod nickiem "Holwen#Katujemy.eu"
Dodam tylko tyle że na chatboxie widać wyraźnie że popił a ty starasz się go bronić, więc nie odpiszę na dalsze bajeczki z twojej str.Nie pozdrawiam Nq :)

1. Gdzie ku*wa nie sluszny? Ode mnie bys dostal +3h za to.

2. I co z tego, ze pijany? Wyzywal kogos, robil cos zlego?

3. Przypi***alasz sie wszystkiego.

4. Prosiles, hmm..

5. Ta, masz dowody.. XD

6. Przeklinanie, a wyzywanie?

7. Nie wyzywajac...

8. Do jakiego brata? XD "Debil jeb**y, straci tego admina jak rano do Gosi napisze" Cos takiego uslyszalem.

Typie smieszny jeste, bardzo. Nie cjhce mi sie juz z Toba klocic, bo widac z glupota sie nie wygra. Tylko za glupote skargi nie pisz :>.

@ Zawiszak? @ Gosia ?!

Opublikowano

1) Zbyt szybkie paluszki

2) Admin też człowiek

3) Odpisywałem na steam

4)Monotonność iorytuje

5) Dostałęś bana,l to było powodem

6) Każdemu puszczają nerwy

7) MINISTRANT 

8) Szkoda, ze mikro sie nie zapisuje..

Jeśli chodzi o chat to chciałem jak najdzybciej naprosotować banika (mogłem na PW ale coz)

• Legenda
Opublikowano

1. @ puma w panelu na forum nie zobaczysz wezwania, gdy jest admin na serwerze. 
2. Niech któryś z was poda mi nick podejrzanego oraz godzinę jego gry, bym mogła zobaczyć o co jest połowę kłótni.
Jeśli gość będzie spalony, to natychmiastowo wyrwie ode mnie bana. 
3. Na serwerze jako tako przeklinanie nie jest zabronione, dopóki nie jest to oczywiście wiązanka. Gracz za to nie będzie ukarany, skoro nawet admini przeklinają.
Owszem, @ Hexen wcześniej mnie o to zapytał i na to zezwoliłam. 
4. "Prosząc tego o to pana, który rzekomo jest Administratorem/1.6DD2, o sprawdzenie gracza, zostałem wyśmiany "Nie popłacz się". Niby nikt nie poparł słów @ Hexen ale jeśli było coś takiego to @ _Remik_92_Novy_ słaba reakcja ze strony admina. 
5. @ _Remik_92_Novy_ Zawiszak wyrzucił niewidkę z serwera, dlatego nie miała jak działać. 

Co do powodu bana - z tego co widzę, to admin po prostu się pomylił i od razu prosił o edytowanie w bansie, więc wziął to na "klatę". Myślmy racjonalnie, wiecie, że demko nie rejestruje dźwięku, więc przydaliby się świadkowie. Bez tych osób nawet wyższa administracja nie ma jak rozstrzygnąć sprawy i po prostu idzie na korzyść osoby, którą takową ma. Tu @ puma poparł, że padły jednak wyzwiska. 
Jest za mało dowodów.

Dodatkowo sprawdzę dziś logi z tego zdarzenia. Jeśli zobaczę jakieś niestosowne zachowanie adminów na u@, to zostaną wyciągnięte konsekwencje. 

Edit: @ puma dziękuję za dostarczenie dowodów. Na demku słychać, jak wyzywasz admina. W tym wypadku 5 min to naprawdę najmniejsza możliwa kara jaką mógł Ci dać. 
Co do @ _Remik_92_Novy_ jedyny błąd jaki popełnił to powód bana, ale to może się zdarzyć każdemu. Skarga niesłuszna. 

Dowód: https://www12.zippyshare.com/v/cJuyrCaz/file.html

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

kosz.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.