Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, z tego co gram i wiem non primy mogą grać do 21 bodajże tak ? Co powiecie na to aby ciut to zmienić np niech sobie graja od 7 do 19 czyli całe 12 godzin :) Bo nie ukrywajmy przez nich wieczorem jest najwiecej kłopotu, darcie sie przez mikrofon, i co najgorszy haxy. Taka moja propozycja, co o tym sądzicie ? 

• Premium
Opublikowano

Myślę,  że do 21 można skrócić to,  ponieważ ostatnio po 20 godzinie byłem sam jako admin i trudno było ogarnąć wszystko.  Miałem same zgłoszenia,  że ten i ten noprime ma haxy.  Do tej 21 można pozwolić im pograć. 

• Legenda
Opublikowano

@ Ziki od 7 do 19 ? To nie ma w ogóle sensu, od 7 rano nie ma zbyt dużo graczy, dopiero po 10 się zbierają.

Co do grania późnym wieczorem (do 22) O ile sam zauważyłem jest dosyć sporo adminów o tych porach aktywnych.

Co to za problem napisać któremuś z nich na PW, bądź wejść na forum i napisać na chatboxie.

Jednakże ostatnie zdanie zostawiam @ Nikt.serduszko.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.