Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam witam, przeglądałem sobie propozycje i nie zauważyłem by ktoś dodał podobną. 

Otóż chodzi o porządek w działach by były przyjemne dla oka, chciałbym by w działach rekrutacyjnych forumowych oraz na każdym dziale serwerowym dodać poddział Przyjęte oraz Odrzucone, wiadomo tam będą podania obecnie wchodząc w dział Podanie na Admina mamy podania nawet z kwietnia zamiast dać je do archiwum można dodać je właśnie do tych poddziałów, przykładowo gracz który spędza dużo czasu na serwerach będzie chciał złożyć podanie wejdzie na forum i kliknie w poddział Odrzucone i sobie będzie mógł przejrzeć dlaczego podania zostały odrzucone i w ten sposób wyciągnie sobie wnioski, to ułatwia na pewno jest wygodniejsze niż obecne rozwiązanie przede wszystkim jest to też przyjemniejsze dla oka - minimalizm, porządek, po prostu fajne, to samo tyczy się propozycji które również można podzielić na Odrzucone i Przyjęte. 

• Zasłużony
Opublikowano

Jak dla mnie dobry pomysł, forum będzie estetycznie wyglądało, a wyszukiwanie podań bedzie latwiejsze.

Jestem na tak

Opublikowano

To, że są stare podania  jeszcze z początku roku w działach zamiast w archiwum wynika z zaniedbań moderatorów, to przecież ich robota tego pilnować. 

Jest tutaj grafika doczepiona przy temacie o nazwie "przyjęte" lub "odrzucone" i z tego powodu taka propozycja mija się z celem.

Opublikowano
15 minut temu, drenn napisał:

To, że są stare podania  jeszcze z początku roku w działach zamiast w archiwum wynika z zaniedbań moderatorów, to przecież ich robota tego pilnować. 

Jest tutaj grafika doczepiona przy temacie o nazwie "przyjęte" lub "odrzucone" i z tego powodu taka propozycja mija się z celem.

To że jest tag przyjete/odrzucone nie stoi na przeszkodzie, jest nawet plusem, bo takie coś jeszcze lepiej by wyglądało w specjalnych poddziałach! 

• Legenda
Opublikowano

Do każdego z działów serwera zostały dodane archiwa, więc na tym chyba skończymy. Już wystarczająco jest oddzielone. Dziękujemy za propozycję. 

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 tygodni później...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.