Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: @ Erykos

Opis sytuacji: Nie raz jak siedzę na TS i muszę coś zrobić (wtedy idę sobie na afk) i jak wracam to widzę, że dostałem kicka z powodem AFK... Ale jak taki KEJP (nie wiem jaki nick ma na forum) sobie afczy to nie dostaje kicka tak samo jak inni... @ Erykos jak sprawdza czy ktoś jest afk to tylko daje zaczepkę ale nie wbije na kanał i się nie zapyta normalnie tylko zaczepia i jak mu nie odpowiem to po minucie jest kick. 

Powód: Z tego co rozumiem w regulaminie TS`a nie ma nigdzie napisane, że za afk jest kick... Może przeoczyłem, a może nie... 

Dowody: 

76404880930688059302.png

Nick oskarżonego: @ Grabuśś

Opis sytuacji: W regulaminie forum jest wyraźnie napisane, że 

§5 Aplikacje i wtyczki

• Zakazuje się zostawiania konta online na forum z auto refresh w celu nabicia statystyk. (Spędzony czas online na forum)

Powód:  Raczej go nie muszę przedstawiać... 

Dowody: Oj i tu będzie kilka screenów przedstawiających jak @ Grabuśś ma auto refresh.. 

74031894150013748805.png

05657524312817197020.png

90333719195522799370.png

10507782965837169124.png

87236868975568092004.png

A tutaj jest kolejny jak była mowa o nim na chatboxie nic się nie wypowiedział...

97375276666659019748.png

56691001722269050667.png

92824339272226172355.png

@ Grabuśś afk na TS

70216784711067207453.png

Nick oskarżonego: @ Junior

Opis sytuacji: To było kilka dni temu, nie chciałem pisać na forum, bo mówiłem o tym @ Dudnes na ts`ie

Powód: Grałem z wyżej wymienionym wingmana i na kanale siedział Boyka i jego kolega, @ Junior miał iść spać a ja miałem z boyką i jego kolegą grać mm i czekając aż boyka skończy grać winga z kolegą @ Junior wpadł na genialny pomysł aby mnie przerzucać na pod kanał a ja musiałem wracać, po chwili dał mi grupe zbanowany na kanale i wyrzucił z niego i już nie mogłem wbić, żeby nie było, że mijam się z prawdą jak to robił to się na niego wydarłem.

Dowody:

23192015496897305178.png

• Lubię to! 3
  • Haha 3
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jeśli chodzi o Skargę na Administratorów TS3 to zrobimy tak:

Widze ze niektórym się w główce poprzewracało  i  samowolka  zaczela sie robić.

@ Erykos mamy do porozmawiania w trybie Pilnym wiec proszę napisz do mnie na steam kiedy będziesz na TS żebym nie musiał za tobą biegać

Jesli chodzi o @ Junior nie jest on administratorem TS3 ale bawiłeś się  uprawnieniami po tym jak dostałeś je na kanale za nadużywanie ich również zostaną w dniu dzisiejszym wyciągnięte konsekwencje w postaci nałożonego bana na okres 24 godzin.

Przy okazji widzę ze regulamin ts3 ma parę luk które dzisiaj zostaną poprawione dojdzie parę punktów z którymi Wszyscy będziecie musieli się zapoznać żeby potem nie było nieścisłości. 

• Lubię to! 4
  • Haha 1
  • Uwielbiam 3
  • Właściciel
Opublikowano

Jeżeli chodzi o @ Grabuśś pozostawiając forum w tle nie będzie nam zbijało czasu online. System działa tak, że po kilku minutach nieaktywności przestaje zliczać czas, jednak pokazuje w legendzie że jesteśmy dostępni i przeglądamy "xxx".. Nie zauważyłem, żeby @ Grabuśś wieczorami zostawiał konto a często w nocy zerkam na forum. Jak już jest w nocy czy z rana to wykazuje aktywność w tematach. Jeżeli dopatrzymy się auto odświeżania, tak jak innym cofnięty zostanie czas.

• Lubię to! 1
  • Haha 1
  • 1 miesiąc temu...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.