Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Dudnes

Otwarcie serwera 3 MAPS - Szybka rekrutacja!

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Ze względu na jutrzejsze otwarcie serwera 3 Maps otwieramy szybką rekrutacje na Admina!

Podania proszę składać w tym temacie według poniższego wzoru

Aktualnie jedyne wymaganie to konto prime!

Nick:
Imię:
Znajomość sourcemoda [0/10]:
Czy byłeś/aś już adminem?:
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:
Dlaczego Ty?:
Posiadasz mikrofon?:
Kontakt:
SteamID:

Posiadasz konto prime?:
Akceptujesz regulamin admina?:
Akceptujesz regulamin serwera?:

Akceptujesz regulamin forum?:

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?:

• Lubię to! 1
  • Bywalec
Opublikowano

Nick: Kuben™

Imię:Jakub 

Doświadczenie: admin na arence, którego już miałem dwa razy 

Znajomość sourcemoda [0/10]: 5/10 po dokładniejszym zapoznaniu 

Czy byłeś/aś już adminem?: Jestem na arence 

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: przy starcie serwera i zapełnieniu, myślę, że mogę posiedzieć na serwerze 

Dlaczego Ty?: ponieważ już kiedyś miałem admina na 2 serwerach w jednym czasie i udawało mi się zrobić normę tygodniową. Jestem otwartą osoba, szybko nawiązuje kontakty z graczami i wydaje mi się, że sporo osób na arence mnie kojarzy, więc na dd2 też może tak być. Nigdy nie miałem skargi na forum, a bany, które daje oszustom są trafne i tylko raz gracz dostał odwołanie 

Posiadasz mikrofon?: Tak 

Kontakt: steam, Facebook 

SteamID: STEAM_0:1:180099156

Posiadasz konto prime?: Tak 

Akceptujesz regulamin admina?: tak 

Akceptujesz regulamin serwera?: tak 

Akceptujesz regulamin forum?: tak 

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: tak, a w miarę czasu jeszcze lepiej się podszkole. '' wiem kiedy pomyliłem taryfikator banów z czymś innym '' 

• Donator
Opublikowano

Nick: Michalo
Imię: Michał
Doświadczenie: Miałem już parę razy admina na serwerach CS:GO i kilka razy na 1.6(Jest podobnie jak w CS:GO) więc trochę doświadczenia mam.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 7
Czy byłeś/aś już adminem?: Tak.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Na serwer mogę poświęcać od 2-3 godzin w tygodniu i 4-5 w weekendy.
Dlaczego Ty?: Ponieważ miałem już kilka razy admina więc mam trochę doświadczenia. Jestem osobą kulturalną i opanowaną więc nie jestem typem gracza który przeklina,reaguje itp. Nie reaguje na zaczepki ze strony innych graczy i nie wdaje się w niepotrzebne dyskusje które mogą prowadzić do kłótni co też jest moją zaletą. Mam dosyć duże doświadczenie w CS:GO(ponad 1000 h na różnych kontach) a zatem umiem rozpoznać czy gracz jest czysty czy odpalony.
Posiadasz mikrofon?: Tak.
Kontakt:

GG: 67125580

Steam: https://steamcommunity.com/id/dsiufjsdghofds/  (Jest to moje nowe konto na którym obecnie gram)

Forum.
SteamID: STEAM_1:0:441492704

Posiadasz konto prime?: Tak.
Akceptujesz regulamin admina?: Tak.
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

Akceptujesz regulamin forum?: Tak.

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: Tak.

Opublikowano

Nick: Rudy
Imię: Kamil
Doświadczenie: admin na mirage już jakieś pół roku
Znajomość sourcemoda [0/10]: 5/10
Czy byłeś/aś już adminem?: tak
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: myśle, że godzinke dwie dziennie (bo mnie karcok zdegraduje :< )
Dlaczego Ty?: A więc tak ludzie kojarzą mnie z forum i mirage jest kulturalny oraz dość spokojny. Nie reaguje na zaczepki a także jestem sumienny w wykonywaniu obowiązków admina. Myślę też, że przyda się ktoś do pomocy na serwerze.
Posiadasz mikrofon?: tak
Kontakt: steam forum
SteamID: STEAM_0:1:1545775

Posiadasz konto prime?: tak
Akceptujesz regulamin admina?: tak
Akceptujesz regulamin serwera?: tak

Akceptujesz regulamin forum?: tak

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: oczywiście

Opublikowano

Nick: BeehivE
Imię: Piotr
Doświadczenie: W csgo bylem adminem tylko raz. Niestety odszedlem bo admini grali na cheatach... W garrys modzie wiele razy.
Znajomość sourcemoda [0/10]: 6
Czy byłeś/aś już adminem?: Tak.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: W weekendy gram w godzinach gdzie jest malo administratorow (10-14), a w tygodniu okolo 2 godz. dziennie.
Dlaczego Ty?: Uwazam ze jestem dosyc mily. Jestem mlody, ale nie jestem jednym z tych dzieci, ktore dra morde po tym jak zgina i wyzywaja wszystkich na solo(nienawidze takich ludzi)...Nie lubie tez gdy ktos mowi innej osobie zeby sie "zabila". Jak widze to na serwerach to krew mnie zalewa...jeszcze niektorzy debile robia to nie zartobliwie. Ostatnio mialem taka sytuacje ze na serwerze FFA mlodszy gracz nie wygral rundy. A moj teammate zaczal go wyzywac, mowic zeby sie zabil itd. On chyba sie przejal bo wyszedl z serwera. Chodzi mi tu o to ze jakos tak Ci ludzie chyba nie maja zadnej wyobrazni co sie moglo stac. Innymi slowy troche zbyt martwie sie o ludzi.
Posiadasz mikrofon?: Tak.
Kontakt: steam,gmail,discord itd.
SteamID: STEAM_0:1:458620679

Posiadasz konto prime?: Tak, ale ostatnio czesciej gram na tym, dlatego tu pisze podanie.

Akceptujesz regulamin admina?: Tak.
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

Akceptujesz regulamin forum?: Tak.

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: Oczywiscie.

Opublikowano

Nick:「zero」
Imię: Dawid 
Doświadczenie: Jak dotychczas żadne
Znajomość sourcemoda [0/10]: Praktycznie żadne, ale nauczę się podstawowych komend.
Czy byłeś/aś już adminem?: Nie
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Średnio od 3 do 4 godzin, zależy od dnia.
Dlaczego Ty?: Dużo czasu spędzam na serwerze i chciałbym aby na serwerze panował porządek. Chciałbym spróbować swoich sił w szeregach administracji. Staram się zgłaszać cziterów . Często dochodzi do sytuacji gdy nie ma admina wtedy kiedy jest potrzebny.
Posiadasz mikrofon?: Tak
Kontakt: [email protected]
SteamID: STEAM_0:1:441198680

Posiadasz konto prime?: Tak
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Akceptujesz regulamin forum?: Tak

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: Tak

• Donator
Opublikowano

Nick:Elpablo
Imię:Krystian
Doświadczenie:Zerowe ale szybko się uczę 
Znajomość sourcemoda [0/10]:3
Czy byłeś/aś już adminem?:NIe
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:Do godziny dzienie
Dlaczego Ty?: Chciałbym nauczyć się czegoś nowego, pomóc w walce z graczami którzy używają dopalaczy 
Posiadasz mikrofon?:Tak
Kontakt: Steam, forum, Fb
SteamID: STEAM_1:1:161117917

Posiadasz konto prime?:Tak
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?:Tak

Akceptujesz regulamin forum?:Tak

Czy zapoznałeś się z taryfikatorem banów?: Tak 

• Właściciel
Opublikowano

Zamykam szybką rekrutacje, zapraszamy do składania normalnych podań.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.