Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:Barrio
Nick oskarżonego:hot man
IP lub SID oskarżonego: nie znam

Data i czas zdarzenia:08.12.2018 11;43~
Przebieg sytuacji: Wchodzę na serwer pograć sobie.Zabijam->jestem w 1-wszej arenie. zabiło mnie i napisałem "dalej kamp na respie" to mi  dał mute z powodem "prowokacja"(To była prowokacja? " kamp dalej na respie?(HAHAHA Funny <3 ). Zapytałem się dlaczego dostałem mute na u@ to powiedział "jeszcze raz coś napiszesz na u@ a dostaniesz bana" i dostalem bana na 2h za zapytanie sie na u@ czegoś bo mam mute. Smieszne :)
Dowody:Brak, hltv,logi(jak coś takiego jest) 

Myśli ,że jak jest adminem to ma władze :) Nie cwaniacz tak jako admin.Bo źle skończysz na tym :)

Opublikowano

Kolega sobie grał itp. dojechałem go na pierwszej arenie grając tak jak zawsze.. pokrzywdzony zaczął się czepiać że kampiłem (a tak nie było) i zaczął wypisywać głupoty, po czym dostał gaga żeby ochłonął. 
Po ukaraniu poszły wiadomości na u@ więc za to jest ban, jest dużo nowych graczy na serwerze jak i w całej społeczności więc wolałem tak to rozwiązać niż rozpraszać się ciągle wiadomościami które trafiały tam gdzie nie powinny i mnie prowokowały.

• Zasłużony
Opublikowano

Przyjąłem do wiadomości oraz w kierunku administratora zostało pokierowane ostrzeżenie. Dziękujemy za zgłoszenie.

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.