Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:miejski sort
Nick oskarżonego:
Dejv ✯ aka Imiel.
IP lub SID oskarżonego:tego nie posiadam niestety ale można namierzyć
Przebieg sytuacji:Wywoływałem adminów nagminnie, lecz nikt nie raczył się wstawić jak już się wstawił miałem parę słów do powiedzenia na temat ich pracy widocznie prawda go zabolała(uważam, że nic niestosownego) i postanowił ukarać mutem na 30min następnie zapytałem co jak dlaczego? dodałem kolejnych parę słów do jego pracy to wystosował knebel i muta na 60minut
Dowody:demko o ile to możliwe i
un1qx sam przyznal racje.

Ogólnie to gościu chyba wygrał admina w Laysach.Całkowite nadużywanie admina przez jego osobę.Jestem za odebraniem tych przywilejów gdyż to nie pierwsza taka sytuacja.

PS. Dlaczego typek dostał admina po jednym poście na TAK?

• Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

@ miejskisort "jak już się wstawił miałem parę słów do powiedzenia na temat ich pracy" Nie każdy admin ma czas 24h na wbicie na serwer, nawet jak jest online to może mieć coś na głowie itp. Od sprawdzania jego aktywności jest Opiekun i Właściciele nie ty.

Jeżeli jak ty to mu napisałeś (Postanowiłeś mu powiedzieć coś na temat jego pracy) a on cię upomniał i ty nadal mimo to robiłeś swoje, nie widzę tutaj problemu że dał ci muta, tak jak już wspomniałem nie jesteś od tego aby dyktować adminom co mają robić.

@ Dejv Czekam na twoją wypowiedź na ten temat.

"PS. Dlaczego typek dostał admina po jednym poście na TAK?" Nie tego dotyczy skarga.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Co do tego powiedziałem coś na temat pracy admina to nie znaczy ,że powinienem dostać muta poza tym nie dostałem żadnego upomnienia tylko od razu karę czasową i niech nie wmawia , że było inaczej.

Przykład z życia wzięty jak ktoś ci zwraca uwagę np. w pracy , że nie stosujesz się do tego co ci dane to przyjmujesz to na klatę czy podchodzisz do gościa i walisz go na maske.Może coś źle rozumuje ale tak to widze.

"PS. Dlaczego typek dostał admina po jednym poście na TAK?" Nie tego dotyczy skarga.

-Nie do tego ale jakim prawem ( jakieś układy ?)

dopisałem to , ponieważ uważam iż niesłusznie dostał admina  a tego również dotyczy skarga.

Opublikowano
Cytat

PS. Dlaczego typek dostał admina po jednym poście na TAK?

A, wypowiem się, chyba mogę, skoro jestem adminem, a sprawa niejako dotyczy ogółu adminów, jak nie to mnie upomnijcie.

Prostując: Dejv nie dostał jednego "tak" w podaniu, a jedno nie, ale no sprawdzenie czegoś przed napisaniem może być za trudne, rozumiem.

Cytat

Wywoływałem adminów nagminnie,

W celu? 

Zgłoszenia do adminów należy kierować na u@, jednak 3/4 serwera nie potrafi tego zrobić.

Cytat

lecz nikt nie raczył się wstawić jak już się wstawił miałem parę słów do powiedzenia na temat ich pracy widocznie prawda go zabolała(

Więc pisałeś do adminów na steam, prywatnie? Dlaczego masz pretensje, że żaden admin nie wszedł, do którego pisałeś - w pracy kiedy jesteś zajęty, ale mimo wszystko jesteś obecny to dostajesz kolejne zadania mimo tego, że nie ukończyłeś poprzedniego? Dejv miał prawo być zajęty i nie możesz go posądzać o to, że nie jest na Twoje wezwanie. Jesteś jednym z kilkudziesięciu graczy, którzy adminom robią dziennie spory spam różnymi wiadomościami.

Skoro wyraziłeś krytykę na temat jego osoby i innych adminów i jeżeli zrobiłeś to w sposób wulgarny, to widzę tutaj prostą zależność - zsumowały się punkty za złamany regulamin i dostałeś muta, co ciekawe według regulaminu mute jest częścią ostrzeżenia, mogłeś dopuścić się obrazy administracji serwera i w pełni popieram tę decyzję. A powiedzmy sobie szczerze jakoś bardzo kulturalnym graczem nie jesteś, więc admini i gracze mogą być do Ciebie uprzedzeni. (nie mówię, że są - mogą być) 

Cytat

Przykład z życia wzięty jak ktoś ci zwraca uwagę np. w pracy , że nie stosujesz się do tego co ci dane to przyjmujesz to na klatę czy podchodzisz do gościa i walisz go na maske.Może coś źle rozumuje ale tak to widze.

Cóż za uliczny styl życia.

Składasz skargę, więc przedstaw dowody, bo równie dobrze możesz przeinaczać prawdę, a nikt (przynajmniej tak mi się wydaje) nie będzie rozpisywać demka, żeby Twoja skarga została wzięta pod uwagę, bo na razie to jest śmieszny zlepek słów bez dowodów. :default_russian_roulette:

• Lubię to! 2
Opublikowano

Sorki bylem zapracowany i nie moglem zbytnio korzystać z pc'ta ale juz opisuje na zaistaniala sytuacje...

Otóż.. w piatek tak po godzinie 22 (po pracy ) wbijam na serwer i odrazu krzyki ze na serwerze jest osoba lecaca na dopalaczu (cheater) gdy delikwent uslyszal ze jestem adminem przestal na szlag czitowac. A na serwerze od od innych graczy slyszalem rozne nie mile rzeczy w stosunku do mojej pracy. To im tlumaczylem ze nie moge nikogo zbanowac nie majac pewnosci ze koles czituje... No i wtedy pojawila sie osoba o nicku MiejskiSort. Wtedy sie zaczelo od jego niewyparzonego.... twarzy :)  Ogolnie nie pamietam dokladnie rozmowy ale poczulem sie obrazony to wiem za nic nigdy nie daje muta i kazdy na serwerze o tym doskonale wie.  

Opublikowano

Chce tylko dwóch rzeczy od graczy takich jak miejski....

-Zeby niejako szanowali osobe odpowiadajaca za porządek na serwerze bo robimy to dla was! 

- zeby używali u@ ! 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Każdą nawet najmniejsza akcję trzeba zgłaszać na u@, a nie się przekrzykiwać z adminem kto ma rację.

@ miejskisort Bardzo dobrze o tym wiesz że ostatnio CS:GO otrzymało aktualizację w której z automatu przechodzi w fazę free to play, co się wiążę się z tym że admini mają pełne ręce roboty.

Dodam tylko że jest nas +/- 5 Aktywnych adminów, na 30 graczy i do tego nie każdy admin ma zawsze czas wejść, bardzo trudno jest kiedy wchodzisz na serwer, będąc jako jeden jedyny admin i masz do ogarnięcia, parę osób używających nielegalnych wspomagaczy + takie akcje jak np. ta.

Brak wystarczających dowodów, zamykam.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.