Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Volby

Nick admina banującego: BoykaV8T

Data/Mapa: 3/12/2018 - am_breakout_64_KAT

SteamID: STEAM_1:0:456179807

Serwer (mod): Arena 1v1 CS:GO

Opis sytuacji: Gralem na arence 1v1 z kolega, i caly czas gadalismy na TS'ie i dawalismy info przeciwko sobie. Zgaduje ze admin Boyka myslal ze uzywam WH oraz AimBota chociaz ze nie uzywalem. Chcialbym zeby ta sytuacja byla ogarnieta poniewaz ban za to ze ktos ma niskie godziny i dobrze gra nie znaczy ze to jest od razu cheater.

Wycinek z konsoli: Disconnect: You have been banned by this server, check https://Katujemy.eu/ for more info.

Link na Sourceban: https://www.katujemy.eu/sourcebans/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:456179807&advType=steamid&Submit

• Legenda
Opublikowano

@ Volby A Jak inaczej ma admin to sklasyfikować w momencie kiedy podajesz info ? To w kwestii wykonania na spect prawie to samo co wh, celujesz gdzie ci kumpel powie.

Co do samego bana, w regulaminie nic nie wyczytałem na temat "Podawanie infa" Czy coś w tym stylu, lecz dla mnie takie coś powinno się karać i to ostro.

• Lubię to! 2
  • Zasłużony
Opublikowano

@ GraBeK oceń demko z ww. sytuacji. Jeżeli gracz grał na tyle, że można kwalifikować to pod cheaty ban zostaje. Nie interesuje mnie takie coś "z kolegą siedzieliśmy na ts3 i dawaliśmy sobie info". Jak nam udowodnisz swoją prawdomówność? Demko do oceny + grałeś jak czit = perm zostaje. Pozdrawiam

• Uwielbiam 1
Opublikowano

Na demku widać tylko jedną podejrzaną akcję, brak więcej dowodów na jakiegokolwiek cheat'a

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

ub.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.