Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja Propozycja przedstawia się tak zbliżają się święta i pomyślałem sobie żeby zrobić nasze dd2 w zimowym klimacie jakieś czapki Mikołaja i choinki ,śnieg  ;) 

Opublikowano

No pewnie super pomysł! :) Od razu by się poczuło ten klimat świąteczny i nawet może jakieś MP3 świąteczne żeby dodać :D 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Myślę, że i bez propozycji byście to otrzymali, ale skoro już padła to jak najbardziej się należy. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Palewroty napisał:

Myślę, że fajny pomysł.. napewno milej grałoby się na serwerze.. Ale jak wyżej ktoś napisał, żeby tylko nie lagowało serwera.. Ale pomysł jak najbardziej a plus :d

Dokładnie jak kolega wyżej napisał fajny pomysł..Tylko czy nie będzie za bardzo lagowało serwera? 

Opublikowano

Również jestem za :) Ciekawy pomysł, na pewno by urozmaiciło to rozgrywkę przy świętach :D

Opublikowano
1 godzinę temu, CałyJa napisał:

Dokładnie jak kolega wyżej napisał fajny pomysł..Tylko czy nie będzie za bardzo lagowało serwera? 

Nie powinno, jedynie gracze na słabszych PC odczują jakieś małe spadki fps.

Ogólnie na Tak, jakiś klimacik będzie :D 

• Legenda
Opublikowano

Rozmawialiśmy już na ten temat z @ Zawiszak? 
Na pewno będą zmienione RS'y na te świąteczne oraz myślimy o zmianie mapy na de_dust2_snow bądź dodanie "prószącego śniegu". 
Bliżej świąt zamieścimy jeszcze propozycje lub informacje na ten temat.

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Wiadomo że jest grudżień i zbliżają się święta coś będzie swiątecznego ale nie za dużo bo to nie zdrowo dla serwera i dla innych graczy o słabym kompie wszystko będżie w swoim czasie  Pozdrawiam :default_smile:

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjazaakceptowana.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.