Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze.. !

Nie wiem gdzie to napisac wiec pisze tutaj. To jest bardziej pytanie niz propozycja ....

Czy moge kickowac/ banowac graczy ktorzy nie posiadaja nicku? (ani BE ani ME ani KUKURYKU )

Moim zdaniem na serwerze kazdy gracz powinien miec przynajmniej 3 znaki w nicku ale moze to tylko moja opinia .

Pozdr Dejv !

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Każdy gracz ustawia sobie nicki jaki zechce, za wyjątkiem nicku obraźliwego lub podszywki.

Zbanowanie czy coś takiego gracza bez nicku to robota na 2min.

• Lubię to! 1
Opublikowano

No tak moze ustawic sobie jakis zechce ale jesli go wgl niema ? Moim zdaniem to troche utrudnia prace admina i delikwent od startu wzbudza podejrzenia .

A jesli jest ich na serwerze przynajmniej 2 i jeden z nic to koles lecacy na wspomagaczach to co wtedy? Bawienie sie w detektywa i kombionowanie ktory jest ten czysty.. 

Chyba ze jestem jakis nierozgarniety i macie jakis dobry sposob zeby to odroznic . 

Dzieki z gory.

• Lubię to! 1
Opublikowano
5 minut temu, Dejv napisał:

No tak moze ustawic sobie jakis zechce ale jesli go wgl niema ? Moim zdaniem to troche utrudnia prace admina i delikwent od startu wzbudza podejrzenia .

A jesli jest ich na serwerze przynajmniej 2 i jeden z nic to koles lecacy na wspomagaczach to co wtedy? Bawienie sie w detektywa i kombionowanie ktory jest ten czysty.. 

Chyba ze jestem jakis nierozgarniety i macie jakis dobry sposob zeby to odroznic . 

Dzieki z gory.

Jak najbardziej za, od kiedy " " (spacja) to nick, czy znak. 

Takich graczy bez nicku spotkałem dwóch, gdzie nick to była prawdopodobnie spacja, więc to kompletnie bez sensu, żeby ktoś z takim nickiem siedział.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ostatnio trafiłem na post, w którym poruszany był ten temat. Steam nie przyjmie nam nicku jako samą spację. Używają do tego znaku, który w csgo nie jest wyświetlany. Ukaranie takiego gracza też nie jest problemem. Mi osobiście to nie przeszkadza ale w sumie to wedle uznania. 

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano
2 godziny temu, Petrektt napisał:

Ostatnio trafiłem na post, w którym poruszany był ten temat. Steam nie przyjmie nam nicku jako samą spację. Używają do tego znaku, który w csgo nie jest wyświetlany. Ukaranie takiego gracza też nie jest problemem. Mi osobiście to nie przeszkadza ale w sumie to wedle uznania. 

Tak, ale potrafi sprawić problem w momencie kiedy na serwerze są z +2 takie osoby, wtedy trzeba po prostu już patrzeć po ip. A to jednak wymaga ciut więcej czasu.

Ja osobiście nadal się podpisuję pod tym że każdy ustawia taki nick jaki chce, lecz jak zmiana taka defakto wcale by nie zaszkodziła, ba może nawet i pomogła w jakimś tam stopniu.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.