Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad2.png.7d0beaefda1e8abc4e6fb1af65f49720.png

Wywiad z @ Djanka

[R] - redaktor

[O] – odpowiadający

[R] – Cześć! Bardzo się cieszę, że zgodziłaś się na udział w tym wywiadzie. Mam nadzieję, że zarówno ja, jak i reszta użytkowników dowiemy się więcej o jednej z nielicznych dziewczyn na naszej wspaniałej sieci! Jesteś gotowa?:default_biggrin:

[O] - Cześć! Ja również się cieszę, że możemy przeprowadzić ten wywiad. Jestem gotowa!

[R] – Dobrze, w takim razie przedstaw Nam się proszę, napisz jak się nazywasz, ile masz lat oraz gdzie mieszkasz, oczywiście nie musisz pisać dokładnej lokalizacji jeśli nie chcesz.

[O] - Nazywam się Diana (co można wywnioskować po nicku), mam 23 lata i mieszkam w dość małym mieście w województwie dolnośląskim.

[R] - No racja, nick zapewne oparty został o twoje bardzo ładne, rzadko spotykane imię. Masz 23 lata, pracujesz czy może jeszcze się kształcisz?

[O] – Tak, chociaż niektórzy czytają go jako DJ Anka (pozdrawiam @ mayor). Skończyłam technikum hotelarskie i od razy po szkole zaczęłam pracować. Dość odważnie na początku, bo wyjechałam na dwa miesiące do Niemiec. Później wróciłam do Polski i aktualnie pracuję w firmie produkcyjnej.

[R] – Dokładnie, pozdrawiamy go haha! Technikum hotelarskie? Też się nad tym kiedyś zastanawiałam, a Ciebie co skłoniło do takiego wyboru? Jestem też ciekawa skąd decyzja o wyjeździe za granicę? Cieszę się bardzo, że wróciłaś do Polski!

[O] - Pracowałam kiedyś w weekendy w hotelu, żeby sobie dorobić. Tym też kierowałam się wybierając ten kierunek. Naprawdę spodobało mi się, pomimo faktu, że było bardzo ciężko, szczególnie gdy miałam być na restauracji. Trzeba było naprawdę się nabiegać. Decyzja o wyjeździe była spontanem. Koleżanka już tam pracowała, dała mi znać, że jest miejsce. Jak mi powiedziała, że jest to praca w hotelu, w ogóle się nie zastanawiałam. Wszystko ogarnęłam i postanowiłam wyjechać. Sama chyba nie zdecydowałabym się na wyjazd. Było mi o wiele lepiej będąc tam z kimś kogo znam.

[R] - Chyba dobrze, że wybrałam liceum haha. Skoro Ci się spodobało to dobrze, że poszłaś w tym kierunku. Zawsze fajnie jest kształcić w tym co lubimy robić. Wyjazd spontan? Brzmi strasznie, ale w twoim przypadku raczej nie! Masz rację, zawsze lepiej jest być z kimś znajomym w obcym dla siebie miejscu, wtedy człowiek nie czuję się taki wyalienowany.

[O] - Dokładnie, nie chciałabym nigdy robić czegoś na siłę. Teraz już nie pracuję w tym kierunku, ale bardzo dobrze wspominam „tamte” czasy. :default_biggrin: A co do wyjazdu, jak to mówią.. „we dwoje raźniej”.

[R] - Zgadzam się. Ważne jest to, aby robić w życiu to co się naprawdę lubi. W końcu mamy je tylko jedno i musimy je przeżyć jak najlepiej. Masz jakieś plany na przyszłość? Wiesz co chcesz robić w dalszym życiu?

[O] - W sumie rzadko patrzę w przyszłość. To co chciałam osiągnąć na tą chwilę, to osiągnęłam. Mieszkam sama, mam pracę. Na razie niczego nie planuję. Jest dobrze jak jest. :default_happy:Chociaż nie ukrywam, że chciałabym kiedyś podróżować, zwiedzać świat.

[R] - Cieszy mnie, że wszystko w Twoim życiu się układa. Co do podróży, masz jakieś konkretne miejsce, do którego chciałabyś się wybrać? Jeśli tak, to jakie i dlaczego?

[O] - Hm, konkretnego nie mam. Na pewno chciałabym zwiedzić całą Polskę, jest tu naprawdę dużo pięknych miejsc. Jeżeli chodzi o podróż za granicę to wybrałabym Hiszpanię. Kiedyś uczyłam się trochę hiszpańskiego. Fascynuje mnie ten kraj i te widoki. Aż się rozmarzyłam..:default_blush:

[R] – Masz rację Polska jest piękna, tylko czasem nie da się tego dostrzec. Hiszpania? Ciekawie. Ja osobiście w niej nie byłam, ale podobno tamtejsze widoki są naprawdę cudowne. Co do języka również znam trochę hiszpańskiego, aktualnie się go uczę. Znasz może jakieś inne języki niż oczywiście polski i wspomniany hiszpański?

[O] - Zazdroszczę, bo ja niestety nie miałam hiszpańskiego w szkole. Znam jeszcze niemiecki i angielski, ale to podstawy, więc nie ma się czym chwalić haha.

[R] – Nie mówmy lepiej o szkole, mamy w końcu weekend! Skoro weekend to i czas wolny, z racji tego muszę spytać. Co robisz w wolnym czasie? Masz jakieś zajęcie, któremu się w pełni oddajesz?

[O] - Tak, weekend to najlepszy czas z całego tygodnia haha. W wolnym czasie zazwyczaj czytam, uwielbiam czytać. Jeżeli mam dużo czasu to potrafię pochłonąć w jeden dzień całą książkę. Do tego najlepiej kocyk, herbatka i jest idealnie. Nie ukrywam, że czasem lubię sobie pograć. Może teraz mniej niż kiedyś, ale jednak dalej trochę mnie to tego ciągnie.

[R] – Ja również uwielbiam czytać książki! Po jaki gatunek najchętniej sięgasz i jaką przeczytaną przez siebie książkę polecasz? Będąc także w temacie gier, w jaką grasz najczęściej? Jestem też ciekawa, jaka była pierwsza gra, w którą grałaś?

[O] - Zazwyczaj fantastyczne, kryminały, ale mam też słabość do romansów. Jeżeli ktoś lubi trochę magii to polecam „Uczennica maga” od Trudi Canavan oraz wszystkie pozostałe części. Jeśli chodzi o gry to najczęściej Counter Strike 1.6, jakby inaczej. Od tej gry wszystko się zaczęło i z tego co pamiętam to była pierwsza, w którą grałam, pomijając Simsy. :default_biggrin: Próbowałam coś tam grać w CS:GO, ale jednak to nie to samo. Przeszłam też całego Wiedźmina. Czasami gram na konsoli w Fifę. Myślę, że to chyba tyle na temat gier.

[R] – Kryminały? To mój ulubiony gatunek! Jeśli będziesz miała czas to serdecznie Ci polecam książkę „Jaskiniowiec” Jorna Lier Horsta. Cs? Hm, któż by się spodziewał haha! W Simsy to chyba każdy grał. Zgadzam się z Tobą, Counter Strike 1.6 to jednak klasyk i ma swój urok, nie to co wersja GO. Skoro jesteśmy już w temacie cs’a, na którym serwerze spędzasz najwięcej czasu? Jaka jest twoja ulubiona broń?

[O] - Na pewno przeczytam i dam znać jak wrażenia. Głównie można mnie spotkać na only dd2, to moja ulubiona mapa. Co do broni, najlepiej strzela mi się M4A1 i AK47. Czasami idzie, czasami nie, jakimś tam super graczem nie mogę siebie nazwać. Zresztą, gram 4fun.:default_happy:

[R] – Czekam na opinię! Gra 4fun jest chyba najlepsza, bo czasem pomimo braku umiejętności można się świetnie bawić. Masz może takie znajomości, które zawarłaś poprzez grę i dalej utrzymujesz z nimi kontakt?

[O] - Też tak myślę. Niektórzy to aż za bardzo wczuwają się w tę grę haha. Jasne, że mam! Najlepsze jest to, że po tym jak dwie sieci się rozpadły, nadal ten kontakt jest. Między innymi dlatego tu jestem, bo dużo „starych” znajomych także przyszło na tę sieć.

[R] - No właśnie, też tak sądzę. Napisałaś o sieci, chciałabym się dowiedzieć jak trafiłaś na katujemy.eu?

[O] - Jak skończył się cs-lucifer to dostałam wiadomość od Daniela, że jest nowa sieć, na którą oni przechodzą. Ja również zarejestrowałam się i jestem. :default_biggrin:

[R] – Bardzo się cieszymy, że jesteś z Nami! Mam jeszcze pytania odnośnie forum, zamierzasz kiedyś składać podanie na jakieś stanowisko? Jak się czujesz na sieci, odpowiada Ci panująca atmosfera?

[O] – Ja również się cieszę, że tu jestem! Na razie nie mam zamiaru składać żadnego podania. Już i tak mam mało czasu dla same siebie, praca, dom.. Wszystko muszę robić sama, ah ta dorosłość. Myślę, że byłoby ciężko to wszystko ze sobą pogodzić, ale może kiedyś. Nie mówię tak, nie mówię nie. Na sieci natomiast czuję się bardzo dobrze, atmosfera również mi pasuję. Oby było tak dalej!

[R] – Też mam nadzieję, że atmosfera się utrzyma. Myślę, że będziemy już kończyły wywiad. Na koniec jeszcze, byłabyś chętna odpowiedzieć na kilka szybkich strzałów?

[O] – Jasne, dawaj!

Szybkie strzały

[R] - Lody czy sorbety?

[O] – Lody.

[R] - Rano czy wieczór?

[O] – Wieczór.

[R] - Lato czy zima?

[O] – Lato! :serduszko:

[R] - Sława czy spokojne życie?

[O] – Spokojne życie.

[R] - Kino czy teatr?

[O] – Kino.

[R] - Czytanie w myślach czy niewidzialność?

[O] – Czytanie w myślach.

[R] – Dziękuję Ci bardzo za swój poświęcony czas! Jest mi niezwykle miło, że mogłam ten wywiad przeprowadzić właśnie z Tobą. Mam nadzieję, że dzięki niemu forumowicze dowiedzą się o Tobie więcej tak jak i ja. Chciałabyś coś dodać na zakończenie?

[O] – Ja również dziękuję! Było bardzo miło. Hm, po prostu pozdrawiam całą administrację i użytkowników forum i Ciebie Marta! :serduszko:

• Lubię to! 7
  • Wow 1
  • Uwielbiam 9
Opublikowano
2 godziny temu, drenn napisał:

Cieszą się me oczy gdy dobry wywiad na forum się toczy.

nawet nie czujesz, kiedy rymujesz. 

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.