Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela:Batman
Nick oskarżonego:hot man
IP lub SID oskarżonego:Nie znam 

Data i czas zdarzen:11-21-18 18:18

Przebieg sytuacji:Wszedłem na server przywitałem sie powiedziałem 2 zdania od wejscia poleciały groźby ze dostane mute a jak sie spytałem za co dostane usłyszałem odpowiedz za jajco i powdód mute też był taki sam za jajco to jest nie pierwsza taka sytułacja że dostaje mute bez większego powodu 

Dowody:

Opublikowano

Jak to się mogło stać 21.11. o godzinie 18:18 jak jest godzina 18:13(o tej piszę) i server jest wyłączony ?

• Haha 5
Opublikowano

Mute był dzisiaj, serwer był dostępny przez jakiś czas :) 
Dostałeś mute na długi okres czasu bo nawet Twoje "przywitanie się" i kilka zdań zaraz po tym było wulgarne.
Jesteś znany z tego że dużo klniesz i nie uczysz się na swoich błędach, na koncie masz aktualnie jednego bana i +- 11 banów na chat/voicechat.
Będziesz tak karany za każdym razem.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Przywitałem się powiedziałem 2 zdania były w nim przekleństwa ale nikogo nie wyzywałem i generalnie to jest pwoód aby od razu dawać mute na 2 dni z powdem za jajco sam nie jesteś świety z resztą jak nie jeden admin 1vs1 Tak klne za dużo czasami ale wystarczy powiedziec aby sie ogarną ze słownictwiem i nie ma problemu a nie karać z powodami z dupy 

Opublikowano

To już nie podlega moim zdaniem negocjacji.. jeśli nie poprawiasz swojego zachowania to tak będzie w kółko gdy trafisz na mnie. Toksyczne osoby będą usuwane

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ale czy ja jestem toksyczny no nie wydaje mi sie gdyż NIKOMU NIE UWŁACZAM w przeciwieństwie do ciebie i innych adminów którzy czują się za pewnie i nadużywają swoich uprawnien 

Opublikowano

Ja się wypowiem ok? 

Obejrzałem demko i faktycznie jesteś wulgarny, popraw swoje zachowanie. @ hot man ma całkowitą rację. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Wiem o tym ze bluzgam za duzo czasmi ale to nie jest powód aby od razu mute dawac na 2 dni Sam kolega hot man nie jest święty jak z resztą inni admini 1vs1 

• Haha 4
  • 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.