*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Nick: *IREK*BESTIA*CZARNY* Imię: Irek Wiek: 41 Staż na serwerze: Krótki Doświadczenie: 3 lata Znajomość AMX [0/8]: 4/8 Czy byłeś / byłaś już adminem?: Obecnie CoD na tutejszej serwerowni Dlaczego Ty?: Jestem Dorosły więc i Kulturalny i nie nawidzę ludzi co nie potrafią grać co urzywają dopalacze Mama mnie wychowała miałem admina przez 2 lata non stop na CoD Awanse do puki serwerownia nie padła Kontakt: Skype ireneusz.pawlikowski GG. 5606954 email. [email protected] STEAM: Czarny1973 STEAM_0:1:48661909 http://www.gametrack...2.41.213:27555/ Akceptujesz regulamin admina?: Tak Akceptujesz regulamin serwera?: Tak P.s. Co do godzin szybko nadrobię Złożyłem Podanie Bo Adminów prawie nie widać Pozdrawiam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 30, 2014 Owner Share Posted December 30, 2014 Jasne, że tak :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Jestem na tak, jako admin cod 301 sprawdza się Pan bardzo dobrze :p Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Również na tak na cod 301 daj pan rade więc czemu nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korzeN Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Jestem na tak, ponieważ wykonujesz bardzo dokładnie swoje obowiązki jako admin na serwerze Cod 301. Jak Cie w grze nie ma to jesteś na steam bardzo szybko można się z tobą skontaktować jak biega na serwerze jakiś cheater. Poza tym jesteś miły i kulturalny nawet poza serwerem. Ogromne TAK ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akro023 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
czlowiek renesansu Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Jak dla mnie duże nie,bo albo jesteś analfabetą albo nie chodziłeś w ogóle do szkoły.. Uważam też, że admini powinni mieć trochę oleju w głowie i powinni być osobą kompetentną,wcale nie sugeruje, że nią nie jesteś, ja tylko wnioskuję. Twoje podanie jest dla mnie żenujące i jeżeli patrzymy w przyszłość to nie wyobrażam sobie Ciebie jako admina.. Takie jest moje zdanie i wcale nie piszę tego aby zrobić Ci na złość etc. @@EDIT W odpowiedzi na moje słowa,napisałeś: "dziecko" - nie masz pojęcia ile mam lat,ale pewnie zaraz to sprawdzisz. "pracowałem ciężko na kopalni" - Cieszę się,że zgadzasz się z moim zdaniem,które widnieje powyżej. A jedynym uzasadnieniem na moje słowa jest fakt,że od najmłodszych lat,pracowałeś na kopalni? Chwała Ci za to ;) !@benuss - Skoro tak to przepraszam, masz racje świat się zmienia,ludzie się zmieniają, ale język się nie zmienia. OJciEC RYdzYK - Przykro mi,ale takie jest moje zdanie i musisz to uszanować, więc nie rozumiem Twojej bezsensownej wypowiedzi na mój temat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 30, 2014 Author Share Posted December 30, 2014 Jak dla mnie duże nie,bo albo jesteś analfabetą albo nie chodziłeś w ogóle do szkoły.. Uważam też, że admini powinni mieć trochę oleju w głowie i powinni być osobą kompetentną,wcale nie sugeruje, że nią nie jesteś, ja tylko wnioskuję. Twoje podanie jest dla mnie żenujące i jeżeli patrzymy w przyszłość to nie wyobrażam sobie Ciebie jako admina.. Takie jest moje zdanie i wcale nie piszę tego aby zrobić Ci na złość etc. Dziecko jak ja miałem tyle latek co ty to ja już pracowałem Ciężko na Kopalni nie tak jak ty masz dzianych Rodziców i wielki Pan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted December 30, 2014 Donor Deserved Share Posted December 30, 2014 Jak dla mnie duże nie,bo albo jesteś analfabetą albo nie chodziłeś w ogóle do szkoły.. Uważam też, że admini powinni mieć trochę oleju w głowie i powinni być osobą kompetentną,wcale nie sugeruje, że nią nie jesteś, ja tylko wnioskuję. Twoje podanie jest dla mnie żenujące i jeżeli patrzymy w przyszłość to nie wyobrażam sobie Ciebie jako admina.. Takie jest moje zdanie i wcale nie piszę tego aby zrobić Ci na złość etc. Wydaje mi się, że nie powinieneś się wypowiadać w tej sprawie. Czasy się bardzo zmieniają, tym bardziej zostało Ci to wyjaśnione w poście wyżej. Oczywiście "Bestio" masz pełne poparcie z mojej strony. Swoje zadanie jako administrator na Cod`ie 301 wypełniasz starannie więc i tutaj powinieneś dostać szansę. Powodzenia! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Niestety nie miałem okazji grać z tobą na cod301, oraz widząc ciebie w akcji jako Admin. Lecz patrząc na statystyki, wnioskuję że dobrze wypełniasz swoje obowiązki jako Admin cod301. A więc ogarnięcie FFA nie powinno sprawić ci jakichkolwiek kłopotów. Jestem na TAK. A co do wypowiedzi kolegi 2 posty wyżej, jeżeli wystawiasz swoją negatywną ocenę, sugerując się tylko formą oraz ortografią zawartą w danym podaniu. Nie sprawdzając danej osoby oraz jej statystyk to uuuuu cytuje: jeżeli patrzymy w przyszłość to nie wyobrażam sobie Ciebie jako admina.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted December 31, 2014 V.I.P Donor Deserved Share Posted December 31, 2014 Oczywiście, że na TAK. Swoje obowiązki dobrze wypełniasz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 31, 2014 Owner Share Posted December 31, 2014 Podanie przyjęte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts