Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

wywiad2.png.3235b078d4423aab6c7dd8549d30d100.png

Wywiad z @ Skiper

[R] - redaktor

[O] - odpowiadający

[R] - Cześć! Bardzo mi miło, że zgodziłeś się na udział w dzisiejszym wywiadzie. Chciałabym, żeby nasza rozmowa była luźna i szczera, a więc niczym się nie stresuj. Jedynie co, to daj się poznać naszym forumowiczom!

[O] - Hej! Oczywiście. Cała przyjemność po mojej stronie.

[R] - Myślę, że możemy zaczynać. Na początku przedstaw się proszę, napisz ile masz lat, gdzie mieszkasz - oczywiście nie musisz pisać dokładnego miejsca, jeśli nie chcesz.

[O] - Na imię mam Kacper, mam już, a może dopiero 15 lat i mieszkam od kilku lat w Niemczech w miejscowości Verden (aller).

[R] - Sądzę, że się dogadamy, bo oboje jesteśmy w wieku nastoletnim. Napisałeś, że mieszkasz w Niemczech. Dlaczego akurat tam? Mieszkasz z rodzicami czy może z dziadkami?

[O] - Mam taką nadzieję. :default_wink: Dlaczego mieszkam w Niemczech? Cóż, dokładnego powodu wyjazdu za granicę nie znam, bo wyjechałem razem ze swoimi rodzicami, gdy miałem zaledwie 7 lat i do dziś nie jestem zbytnio chętny, żeby poznać ten powód.

[R] - Rozumiem, czasem dla własnego dobra lepiej jest czegoś nie wiedzieć. Jak wyglądają twoje relacje z rodzicami? Dogadujesz się z nimi czy może przeżywasz tzw. nastoletni bunt?

[O] - Zgodzę się, czasami jest lepiej czegoś nie wiedzieć. Co do dogadywania się z rodzicami jest różnie, czasami bywa jakaś awanturka, że siedzę cały czas przed komputerem i mógłbym wyjść na dwór czy również dlatego, że nie posprzątam w domu, ale ogólnie mogę powiedzieć, że się z nimi dogaduję.

[R] -  To dobrze, relacje z rodzicami w tym wieku są szczególnie ważne, dbaj o nie! Siedzisz cały czas przed komputerem, nie nudzi Cię to? Nie chciałbyś czasem się oderwać od wirtualnej rzeczywistości?

[O] - Dzięki, zgodzę się z tym! Siedzę cały czas, ale jakoś mi się to nie nudzi. Zamierzam spędzić swoje życie przed komputerem, więc muszę się przyzwyczajać. Co do oderwania się to owszem, czasem mam chęć wyjścia na miasto lub na basen i robię to po prostu w wolnym czasie, więc to nie jest tak, że siedzę tylko przed komputerem i gram.

[R] - Napisałeś, że zamierzasz spędzić życie przed komputerem. Chodzi Ci bardziej o informatykę czy e-sport? Edukujesz się w tym kierunku?

[O] - Dokładnie, zamierzam spędzić przed komputerem całe życie, jest to moje marzenie. Głównie chodzi mi o informatykę i rozwijanie się w tym kierunku, dla wielu znanej firmie "Adata Software". Co do e-sportu, zobaczymy co czas pokaże. :default_smile:

[R] - Skoro jesteśmy już w temacie komputera i gier, masz grę, w którą potrafisz grać bez przerwy? Jaka jest twoja ulubiona?

[O] - Oczywiście, że taką posiadam i jest nią dla wszystkich dobrze znany Counter Strike: Global Offensive. Gram w tę grę od 2014 roku, przegrałem w nią ponad 5 tysięcy godzin, zdobyłem już kilka razy "Globala" i staram się z dnia na dzień być coraz lepszy. Przez jednych jestem uważany za największego nooba, a przez niektórych za czitera. :default_biggrin:

[R] - Jeśli dobrze liczę to zacząłeś grać w cs'a, gdy miałeś 11 lat, to podobnie jak ja! Liczba 5000 godzin to naprawdę dużo, co Cię tak wciąga w tej grze, że potrafisz przeznaczyć na nią tyle czasu?

[O] - Zgadza się zacząłem grać w cs'a w wieku 11 lat. Na początku traktowałem tę grę jako forma relaksu, odpoczynku od szkoły, ale w roku 2015 coraz bardziej wciągnął mnie jej świat. Marzyłem o byciu e-sportowcem i o graniu na najwyższym poziomie, lecz na ten moment moje zadania w tej grze wyglądają tak, że muszę boostować naszego Dudnesa. :default_biggrin:

[R] - Marzysz o byciu e-sportowcem, a co z Twoimi innymi marzeniami? Masz jakieś? Są dla Ciebie mniej czy bardziej ważne od tego podanego przed chwilą?

[O] - Moimi marzeniami także są m.in. wyjazd do Belgii na Tomorrowland, odwiedzenie każdego kraju czy też jak wspomniałem wcześniej posiadanie pracy w miejscu, w którym chciałbym pracować przez resztę życia. Myślę, że wszystkie marzenia są dla mnie tak samo ważne, więc nie mogę stwierdzić, które jest dla mnie najważniejsze.

[R] - Tomorrowland? To także moje marzenie! Jest tak jak myślałam, dobrze się dogadujemy. :default_happy: Będąc już w temacie muzyki, jakiego gatunku słuchasz najczęściej? Masz jakąś swoją ulubioną piosenkę?

[O] - Może kiedyś pojedziemy tam razem. :default_biggrin: Co do pytania, mój ulubiony gatunek muzyki to rap i pop, natomiast mój ulubiony utwór na ten moment to: Otsochodzi - Euforia.

[R] - Razem? Czemu nie! Jesteś osobą, która zwraca w rapie uwagę na słowa i przekaz czy raczej słuchasz go, bo Ci się po prostu podoba?

[O] - Zależy od artysty i od utworu, czasami zwracam uwagę na przekaz, ale najczęściej jednak słucham, bo mi się po prostu podoba.

[R] - Rozumiem. Sądzę, że nadszedł czas najwyższy na zadanie tego pytania. Jak trafiłeś na katujemy.eu?

[O] - Cóż, na katujemy trafiłem dzięki naszemu rudemu koleżce o nicku `happy. Poznałem go kiedyś na innej sieci i utrzymywałem z nim kontakt. W pewnym momencie napisał do mnie, że jest reaktywacja sieci katujemy, stwierdziłem czemu nie i tak jestem tu do dziś i nie zamierzam odchodzić.

[R] - Ciekawa historia, nie wiedziałam, że da się z happy'm utrzymać długo kontakt haha. Na forum posiadasz rangę globalnego moderatora, skąd taka decyzja? Nie obawiasz się, że jesteś za młody i nie podołasz ilości obowiązków?

[O] - Owszem posiadam taką rangę, zdecydowałem się złożyć podanie, bo chciałem pokazać na co mnie stać. Dostałem szansę, aby móc się wykazać i nie zamierzam tego zmarnować. Co do obaw, czasami jakieś mam, ale tak to nic specjalnego.

[R] - Myślę, że tego nie zmarnujesz, zdolny z Ciebie chłopak. Kończąc już, zechciałbyś odpowiedzieć na kilka szybkich strzałów?

[O] - Dzięki, pewnie dawaj!

Szybkie strzały

[R] - Kebab czy pizza?

[O] - Kebab.

[R] - Mieszkanie czy dom?

[O] - Mieszkanie.

[R] - Początek czy koniec?

[O] - Początek.

[R] - Słodko czy słono?

[O] - Słodko.

[R] - Film czy serial?

[O] - Film.

[R] - Przeszłość czy przyszłość?

[O] - Przyszłość.

[R] - Niezmiernie się cieszę, że mogłam z Tobą przeprowadzić ten wywiad. Bardzo Ci dziękuję za Twój poświęcony czas i cierpliwość. Mam nadzieję, że dzięki temu wywiadowi forumowicze będą mogli się o Tobie wiele dowiedzieć. Chciałbyś coś jeszcze dodać na koniec?

[O] - Ja również dziękuje za wywiad, był to mile spędzony czas. Pozdrawiam też wszystkich forumowiczów. :default_wink: Do zobaczenia na serwerach!

• Lubię to! 5
  • Wrr 3
  • Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Kolorki troszkę nie dopasowane i biją w oczy

@ Skiper "bo wyjechałem razem ze swoimi rodzicami, gdy miałem zaledwie 7 lat" xD Tyle lat, w takim wieku i nawet nie znasz Hitlerowskiego języka XD

• Haha 1
  • Właściciel
Opublikowano

Z tobą to najwyżej mógłbym zrobić chalange droga z "globala" do "silvera".

Mniej wydzieraj japę na mm'ach, przyzwyczaj się do normalnej gry to może jakiś bad team Cie weźmie na start :cryingg:

Wywiadzik na + tylko te kolorki jakoś mi nie pasują :default_happy:

• Haha 1
Opublikowano

"że muszę boostować naszego Dudnesa."

@ Skiper ty? ja pier****... Ty sam siebie nawet nie umiesz wyboostować... A tutaj malusieńki dowodzik :) żyj z tym...

30595923532482944038.png

"zdobyłem już kilka razy "Globala"" - Ty zdobyłeś? Chyba Boyka Ci zdobył i ja, bo się wkur** a wiesz, że czasem jak się wkurzę dzik ze mnie... I możesz wstawić ss`y gdzie podczas awansu na supreme czy tam do innej rangi, ale tylko w tym meczu, w reszcie byłeś ujowy... 

"przegrałem w nią ponad 5 tysięcy godzin" - Gdzie większość godzin masz nabitych jak w wielu innych grach ;pp Gdzie boisz się przyznać, dlatego jesteś nazywany przeze mnie kłamczuchem :) 

43106214587490798680.png

84511630216342627898.png

Większość czasu jesteś na minusie, ale czasami też wyjdziesz na plus. Na 187 meczy na faceit Twoje K/D wynosi 1.15 coś mało skoro twierdzisz, że masz te przegrane 5 koła godzin... 5 koła to ty nabiłeś a nie grałeś w CS`a... 

"i staram się z dnia na dzień być coraz lepszy" - Gdzie ci to kurczę tak powiem... Średnio Ci to wychodzi...

• Haha 5
  • Legenda
Opublikowano

Miło się czytało, plusik leci :) 

10 godzin temu, zipppusAtomowka napisał:

"że muszę boostować naszego Dudnesa."

@ Skiper ty? ja pier****... Ty sam siebie nawet nie umiesz wyboostować... A tutaj malusieńki dowodzik :) żyj z tym...

30595923532482944038.png

No i jeszcze martini a'ka "blat kuchenny" jest wyżej 

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.