Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym temacie chciałbym poruszyć poważny problem z pingiem oraz pakiet loss. Przez ostatnie 3 dni, gdy wchodzę na serwer katujemy mam bardzo wysoki ping (czyt 140) nie jest to wina mojego internetu lecz raczej wina hostingu. Dodam że jak wchodzę na inne serwery nie mam takiego problemu. Proszę o pomoc i z góry dziękuję.

• Właściciel
Opublikowano

-- PING 137.74.0.162 (137.74.0.162) 56(84) bytes of data. ---

64 bytes from 137.74.0.162: icmp_seq=1 ttl=55 time=24.7 ms

64 bytes from 137.74.0.162: icmp_seq=2 ttl=55 time=24.7 ms

64 bytes from 137.74.0.162: icmp_seq=3 ttl=55 time=24.7 ms

64 bytes from 137.74.0.162: icmp_seq=4 ttl=55 time=24.7 ms

+ var serwera nie przekracza nawet 0,3 

Serwer chodzi dobrze, a nawet bardzo dobrze jak na stan 32/32 graczy, więc strzelałbym bardziej na winę dostawcy twojego internetu. 

Z czego masz internet? 

Opublikowano

Prawdopodobnie gra próbuje wczytać plik, który u ciebie jest uszkodzony. Nie masz inf o błędach w konsoli podczas gry na tym konkretnym serwerze?

• Lubię to! 1
Opublikowano

@ drenn mam router i wyskakuje mi jakiś błąd w konsoli własnie zauważyłem.

@ Dudnes oznaczam żebys spojrzał na to :)

Error reading file materials/panorama/images/hud/reticle/reticle_dot.png.

Error reading file materials/panorama/images/map_icons/screenshots/1080p/am_grass2_katujemy.png.
Resource materials\panorama\images\map_icons\map_icon_am_grass2_katujemy.svg failed to load.
Error reading file resource/overviews/am_grass2_katujemy_radar.dds.
env_cubemap used on world geometry without rebuilding map. . ignoring: concrete/sewer_concretewall02b
env_cubemap used on world geometry without rebuilding map. . ignoring: metal/drainage_floor_02
env_cubemap used on world geometry without rebuilding map. . ignoring: concrete/sewer_concretewall02b
env_cubemap used on world geometry without rebuilding map. . ignoring: metal/drainage_floor_02

Error reading file materials/panorama/images/map_icons/screenshots/1080p/am_grass2_katujemy.png.
Error reading file materials/panorama/images/ui_textures/flare.png.
DispatchAsyncEvent backlog, failed to dispatch all this frame. 235 of 237 remaining

Error reading file resource/flash/undefined_small.png.

Opublikowano
4 minuty temu, NeOsEk napisał:

@ drenn mam router i wyskakuje mi jakiś błąd w konsoli własnie zauważyłem.

Jaki to błąd? Screena daj najlepiej.

• 4 lata później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.