Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera: DżonY
  2. Imię: Dominik
  3. Wiek: 23 lata
  4. Steam ID: STEAM_1:1:110854065
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): GameTrackerStats.weak
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: No i tutaj zaczyna się największy problem. Nie mam żadnego doświadczenia w adminowaniu w cs:go, lecz moje doświadczenie z cs 1.6 to długie lata praktyki. Szybko się uczę więc myślę, że nie będzie problemu ;) Co do odróżniania oszusta od skilla to widać to. Jak masz przegranych wiele godzin w csa to zauważysz różnicę w movemencie, strzelaniu, ustawianiu się między cheatem, a skillem :)
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): Niestety 1. Lecz jak wyżej pisałem kwestia poczytania bądź pogadania z jakimś adminem i temat szybciutko ogarnę. Najlepiej szkoli się w praktyce ;).
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Hmmmm… Jestem wyluzowanym, rozmownym, towarzyskim chłopakiem. Potrafię się dogadać z każdym, nigdy nie skreślam kogoś od razu, ale jestem też stanowczy i opanowany, a to jest chyba najważniejsze w byciu adminem. Co prawda nie gram długo na serwerze, ale bardzo się w niego wciągnąłem i gdy tylko odpalam cs:go od razu wchodzę na only mirage z katujemy :D Wspaniali ludzie tu grają i chcę pomagać im spędzać czas na grze na naszym serwerze jak najlepiej, bez zdenerwowania i oburzenia bo jakiś cheater sobie lata na serwerze. PS. Jednego można powiedzieć, że już złapałem. Tylko za pośrednictwem kogoś innego bo wszedłem na ts i szukałem admina :D
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Dużo. Każdy mój czas spędzony w domu(czyli po pracy i większość weekendów - no na pewno niedziela i sobota do południa if you know what i mean :D) spędzam na kompie umilając sobie czas. 
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] TAK
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: TAK
  12. Linki do poprzednich podań: 
  13. Kontakt: STEAM | GG: 66815387 | No i oczywiście ts bo często będę siedział 
  • Legenda
Opublikowano

Hmmm No ciężko :/

+ Z Pewnością sam Wiek

+ Podanie schludnie i przekonująco napisane

- Brak doświadczenia, ja osobiście uważam że nauka admina to robota na 1/2h godziny, więc to nie powinien być problem, no ale jednak, muszę to sklasyfikować jako -

- Nie znam cię kompletnie, GT Nie działa mi ten co podałeś w podaniu

- Aktywność na forum, troszkę ją jeszcze można poprawić, tym bardziej że połowa tych "7 postów" są nabite w działach 4fun

Reasumując, nie znam cię, słabe doświadczenie w adminowianiu, ale pasuję mi twój tok myślenia i dystans do świata, dlatego nie skreślam cię, ale również nie mogę być na tak, ponieważ czy chcę czy nie, większość punktów przemawia za nie.

Mimo to pozostanę na Neutral i poczekamy na opinie innych co sądzą o tobie.

Co jak co uważam że przyda się kolejna dojrzała osoba w gronie adminów :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

+bardzo przyjemne podanie 

+wiek

+podejście jakie opisałeś w dlaczego ty

- sm ale myśle, że szybko się tego nauczysz

- słabo cię kojarzę 

Jak karcok jestem neutral ale jeśli lepiej się poznamy i popytasz o sm jakiegoś admina albo o tym poczytasz, będę skłonny dać tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

Proszą we wzorze o link do GT i statusów Weak'a, masz 23 lata i masz z tym problem?

- czas na serwerze,

- czas na forum, (chociaż to tak 50/50 można oceniać)

- nie znam Cię, nie spotkałem Cię chyba na serwerze, co mnie nie dziwi, bo Twój czas na serwerze jest bardzo niski,

- sm, ale jak pisał @ Karcok opanowanie go to chwila.

+ wiek,

+ sensowne podanie.

Podsumowując pobądź dłużej, bo na razie na forum siedziałeś dłużej, niż na serwerze, a powinno być na odwrót. I daj się poznać. Wymagania nie są spełnione.

Jestem na nie.

//edit. Minęły dwa dni od złożenia podania, przegrałeś na serwerze łącznie 4 minuty, podtrzymuję zdanie. Liczyłem szczerze, że pograsz z godzinkę dziennie i wskoczy Ci tu tak, ale cóż, szkoda.

@ DzonY no ale, po co komentujesz podanie? Nie znasz regulaminu?

No tak, przecież admin/gracz wejdzie na serwer widząc podanie i krzyknie: ej ludzie! znacie Dzonego? 

Mówisz tak, jakby opinia graczy miała mieć nadrzędną wartość nad faktem, którego sam będę pewny. @ Karcok ej Karcok, znasz gościa o nicku Dzony?!

Kojarzyć, a znać i być pewnym, to różnica.

Jakoś nikt z tych "graczy" nie wypowiedział tu się, coś się chyba nie zgadza?

Cytuj Bisza, teraz zacytuj Meza albo Mesa, albo Aro jakiegoś XD

@ TaohackAtomówka przewidziałem już, że ktoś tak napisze, przewidywalność wypowiedzi za niską masz, wysil się, jeżeli chcesz mnie atakować, jakimkolwiek tekstem.

Taohack, nie będę się z Tobą wymieniać zdaniami w nieskończoność. Zaatakowałeś, a teraz się wycofujesz, bo pewnie zabrakło argumentów i rób zbędnego zamieszania, bo możesz edytować post.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Gram dosyć często na serwerze,ale jakoś cie nie widziałem.Podanie napisane bardzo sensownie,lecz godziny mówią za siebie.Sm jesteś w stanie sie nauczyć to nie ma dużego znaczenia.Jeszcze jednym plusem jest twój wiek.Myślę,że powinieneś pograć jeszcze z tydzień max dwa na serwerze dać się lepiej poznać i ponownie złożyć podanie.W tym momencie jestem na Nie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Dodam tylko tak ogólnie

Szybko załapałem dobry kontakt z graczami i jakbyście tylko popytali na serwie to na pewno dużo osób by mnie kojarzyło

22 godziny temu, EXTREMAAAAA napisał:

Proszą we wzorze o link do GT i statusów Weak'a, masz 23 lata i masz z tym problem?

"Jestem głupiomądry, ej, niech się mordy głowią" 

Czekam na zdanie głównego admina. Klepnie bądź nie i tyle. elko :D

• Wrr 1
Opublikowano
Dnia 4.11.2018 o 23:09, EXTREMAAAAA napisał:

- czas na serwerze,

- czas na forum, (chociaż to tak 50/50 można oceniać)

- nie znam Cię, nie spotkałem Cię chyba na serwerze, co mnie nie dziwi, bo Twój czas na serwerze jest bardzo niski,

- sm, ale jak pisał @ Karcok opanowanie go to chwila.

+ wiek,

+ sensowne podanie.

Podsumowując pobądź dłużej, bo na razie na forum siedziałeś dłużej, niż na serwerze, a powinno być na odwrót. I daj się poznać. Wymagania nie są spełnione.

Jestem na nie.

@ DzonY no ale, po co komentujesz podanie? Nie znasz regulaminu?

No tak, przecież admin/gracz wejdzie na serwer widząc podanie i krzyknie: ej ludzie! znacie Dzonego? 

Mówisz tak, jakby opinia graczy miała mieć nadrzędną wartość nad faktem, którego sam będę pewny. @ Karcok ej Karcok, znasz gościa o nicku Dzony?!

Kojarzyć, a znać i być pewnym, to różnica.

Jakoś nikt z tych "graczy" nie wypowiedział tu się, coś się chyba nie zgadza?

Cytuj Bisza, teraz zacytuj Meza albo Mesa, albo Aro jakiegoś XD

Yhym... <beka> a gdyby powiedział na serwerze, żeby przyszli i się wypowiedzieli zapewne napisałbyś, że popierają go randomowe osoby z serwera na jego prośbę. 

That IQ. 

Co do podania jestem na tak, ponieważ kolejna para rąk do pracy się przyda. To jest świeżak wszystkiego się nauczy w trakcie. Tak samo przyswoi regulamin forum i serwera tak jak Ty i inni nowi gracze, którzy chcą się wgłębić w naszą społeczność. Dojrzały facet, który ładnie i schludnie napisał podanie. Co do doświadczenia.. To w czym jest problem? Większość komend znajdziesz pod adresem (zał 1.). Te komendy starczą do bycia dobrym adminem. Musiałbyś mieć minusowe IQ żeby nie załapać. 

Poza tym na serwerze są ogarnięci admini więc na pewno Ci szepną parę słówek, które wprowadzą Cię w świat serwerowego Policjanta (oprócz @ Karcok bo to Pershing.) 

Jestem na tak.
Powodzenia :) 

Zał 1.

https://katujemy.eu/topic/6493-poradnik-dla-admina-sourcemod/

• Lubię to! 2
Opublikowano
3 godziny temu, TaohackAtomówka napisał:

Yhym... <beka> a gdyby powiedział na serwerze, żeby przyszli i się wypowiedzieli zapewne napisałbyś, że popierają go randomowe osoby z serwera na jego prośbę. 

That IQ. 

Co do podania jestem na tak, ponieważ kolejna para rąk do pracy się przyda. To jest świeżak wszystkiego się nauczy w trakcie. Tak samo przyswoi regulamin forum i serwera tak jak Ty i inni nowi gracze, którzy chcą się wgłębić w naszą społeczność. Dojrzały facet, który ładnie i schludnie napisał podanie. Co do doświadczenia.. To w czym jest problem? Większość komend znajdziesz pod adresem (zał 1.). Te komendy starczą do bycia dobrym adminem. Musiałbyś mieć minusowe IQ żeby nie załapać. 

Poza tym na serwerze są ogarnięci admini więc na pewno Ci szepną parę słówek, które wprowadzą Cię w świat serwerowego Policjanta (oprócz @ Karcok bo to Pershing.) 

Jestem na tak.
Powodzenia :) 

Zał 1.

https://katujemy.eu/topic/6493-poradnik-dla-admina-sourcemod/

@@

@ EXTREMAAAAA nikt Cię nie atakuje, wpuść na luz człowieku. 

• Legenda
Opublikowano

Ehmmm 

Sorry, dobiję sobie chamsko posta

Zmiana zdania, jestem na NIE

@ TaohackAtomówka

Zna regulamin forum, taaa właśnie widzę że nawet prostej krytyki na klatę nie potrafi przyjąć, od tego są te zasrane podania, aby przyjąć dosłownie każda krytykę na klatę, to jest pieprzone zadanie "Przyszłego" admina.

Nie potrafi nawet tego ogarnąć, dla mnie out od strzała.

Takim sposobem ludzie pokazują swoją prawdziwą twarz.

P.S Nie róbcie dymów o jakieś bzdety .....

• Lubię to! 1
  • Head Admin
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.