Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: CZLOWIEK RENESANSU

Imię: Marcin

Staż na serwerze: Krótko

Doświadczenie: Myślę,że duże :)

Znajomość AMX [0/8]: 7, niestety nie umiem pisać pluginów.

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Owszem,wielokrotnie. Prowadziłem również własną sieć, w późniejszym czasie ligę 1.6

Dlaczego Ty?: Myślę,że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko,mimo że mój staż na owej serwerowni jest niewielki wszystko da się nadrobić. Podczas gry na serwerze, staram się być osobą niezauważalną,ale jak większość ów osób grających na serwerze wie,nie zawsze mi wychodzi, ponieważ coś tam "klikam",powodując oburzenie graczy. Zdaję sobie z tego sprawę,że dwóch punktów w regulaminie nie spełniam i pewnie wasze głosy będą negatywne co do mojego podania,ale zadajcie sobie jedno pytanie.. czy nie lepiej dać szansę nowemu adminowi aniżeli kolejnemu "cziterowi"?

Chciałem porozmawiać z którymś z głównych adminów,ale niestety nie mieli w tej chwili czasu, po rozmowie z !@benuss'em dowiedziałem się trochę o serwerze,serwerowni i wiem,że chce tu zostać na dłużej i przyczynić się do rozwoju,nawet gdy te podanie zostanie odrzucone ;)

Kontakt: PW

STEAM: bartulak2

Akceptujesz regulamin admina?: Owszem

Akceptujesz regulamin serwera?: Owszem

Posted

Jestem na neutral poprawy aktywność daj się poznać krótko z nami jesteś.

Posted

Jestem na tak. 

-Słaby staż na serwerze, ale na pewno nadrobisz, bo widzę Cie codziennie ; + aktywność

+Steam

+Doświadczenie

+Gadałem z Tobą kilka razy, jesteś ogarnięty

Zawsze był 1-2 adminów na serwerze, więc za dużo roboty nie miałem, ale ostatnio, może to przez święta, jestem sam i przydałaby się pomoc. Poza tym na dd2 jest tylko 3 adminów ..

Posted

jestem na tak, przyda sie dodatkowa pomoc w administracji na dd2, bo jest to serwer na którym bardzo często graja cheatery

• Deserved
Posted

Wy chyba jesteście niepoważni. 

Wytyczne są jasne, 14dni na forum. Nie dość, że napisałem aby odczekał 7 dni od rejestracji to nadal się wypowiadacie. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.