czlowiek renesansu Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Nick: CZLOWIEK RENESANSU Imię: Marcin Wiek: 17 Staż na serwerze: Krótko Doświadczenie: Myślę,że duże :) Znajomość AMX [0/8]: 7, niestety nie umiem pisać pluginów. Czy byłeś / byłaś już adminem?: Owszem,wielokrotnie. Prowadziłem również własną sieć, w późniejszym czasie ligę 1.6 Dlaczego Ty?: Myślę,że jestem odpowiednią osobą na to stanowisko,mimo że mój staż na owej serwerowni jest niewielki wszystko da się nadrobić. Podczas gry na serwerze, staram się być osobą niezauważalną,ale jak większość ów osób grających na serwerze wie,nie zawsze mi wychodzi, ponieważ coś tam "klikam",powodując oburzenie graczy. Zdaję sobie z tego sprawę,że dwóch punktów w regulaminie nie spełniam i pewnie wasze głosy będą negatywne co do mojego podania,ale zadajcie sobie jedno pytanie.. czy nie lepiej dać szansę nowemu adminowi aniżeli kolejnemu "cziterowi"? Chciałem porozmawiać z którymś z głównych adminów,ale niestety nie mieli w tej chwili czasu, po rozmowie z !@benuss'em dowiedziałem się trochę o serwerze,serwerowni i wiem,że chce tu zostać na dłużej i przyczynić się do rozwoju,nawet gdy te podanie zostanie odrzucone ;) Kontakt: PW STEAM: bartulak2 Akceptujesz regulamin admina?: Owszem Akceptujesz regulamin serwera?: Owszem
co co ty ;D Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Jestem na tak, często go widzę na serwie a adminów na nim potrzeba.
gapciu Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Jestem na neutral poprawy aktywność daj się poznać krótko z nami jesteś.
DamnSlayer Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Jestem na tak. -Słaby staż na serwerze, ale na pewno nadrobisz, bo widzę Cie codziennie ; + aktywność +Steam +Doświadczenie +Gadałem z Tobą kilka razy, jesteś ogarnięty Zawsze był 1-2 adminów na serwerze, więc za dużo roboty nie miałem, ale ostatnio, może to przez święta, jestem sam i przydałaby się pomoc. Poza tym na dd2 jest tylko 3 adminów ..
V@d3r Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Również jestem na Tak. Steam, doświadczenie, wiek, widać, że jest ogarnięty.
Kaśka Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ciągle są skargi, że brak adminów, więc jestem na tak.
akro023 Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 jestem na tak, przyda sie dodatkowa pomoc w administracji na dd2, bo jest to serwer na którym bardzo często graja cheatery
Deserved !@benuss Posted December 28, 2014 Donor Deserved Posted December 28, 2014 Tak jak dzisiaj rozmawialiśmy, Odczekaj chwile, w tym wypadku 7 dni na forum wystarczy.
Koczan Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Ja jestem na tak. Podanie ładne opinie dobre to czemu nie ;_)
KubsoN Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Również jestem na TAK, wszyscy ładnie opisali :)
Deserved !@benuss Posted December 29, 2014 Donor Deserved Posted December 29, 2014 Wy chyba jesteście niepoważni. Wytyczne są jasne, 14dni na forum. Nie dość, że napisałem aby odczekał 7 dni od rejestracji to nadal się wypowiadacie.
heavEN. (shifo) Posted December 29, 2014 Posted December 29, 2014 Jestem na Tak. + Brakuje adminów, a cheaterzy nadal są. + Aktywność. + Ogarnia.
Legend martini Posted December 29, 2014 V.I.P Donor Legend Posted December 29, 2014 Jestem na TAK Brakuje adminów, jest aktywny, wiek odpowiedni, steam też jest. 1
Recommended Posts