Owner Dudnes Posted December 28, 2014 Owner Share Posted December 28, 2014 Konkurs YouTube - Rozpoczęty! Data rozpoczęcia: 28 grudnia 2014r Data zakończenia: 10 stycznia 2015r Rozdanie nagród: 10-11 stycznia 2015r Na czym polega konkurs? Konkurs polega na nakręceniu filmiku oraz wrzucenie go na YouTube. Jaki filmik mam zrobić? Tematyka teoretycznie jest dowolna, musi być tylko związana z Katujemy.eu Dalej nie wiem o co chodzi, wytłumaczy ktoś? Już tłumaczę, tak jak wspomniałem wyżej tematyka jest dowolna, niżej podam wam przykłady filmików jakie moglibyście wykonać. - Frag Movie dowolnego serwera - Prezentacja Serwerów - Prezentacja Forum - Prezentacja członków Katujemy.eu (Administracja, V. Administracja, Moderatorzy itd. itd.) - Zdjęcia graczy? tak zwane. Real Photos - Katujemy.eu - oraz wiele więcej Co trzeba umieścić w filmiku? Bardzo ważne jest to, aby początek był następujący Katujemy.eu - tekst W opisie filmiku podajemy: -IP naszych serwerów - Adres do forum - Możemy umieścić także link do grupy steam czy fanpage ale nie jest to konieczne Co z tagami? Warto zamieścić takie tagi jak: counter strike, cs, cs 1.6, serwery, global offensive, go itp. Jakie są nagrody? 1. Miejsce - Counter Strike Global Offensive + 40PLN w sklepiku. 2. Miejsce - 30PLN w sklepiku. 3. Miejsce - 20 PLN w sklepiku. Dla pozostałych osób, które wezmą udział a nie uda im się dostać na powyższe miejsca, dostaną nagrodę pocieszenia w postaci VIP'a na 15dni. Zapraszam wszystkich do udziału, filmiki wstawiamy w tym temacie! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neeq Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=cFWkomvFIUA&feature=youtu.be 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz4444 Posted December 29, 2014 Share Posted December 29, 2014 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted December 30, 2014 Share Posted December 30, 2014 Przepraszam, ale tutaj niema nic zachęcającego do gry ..... Preferowałbym jakiś mały fragmovie. Osobiście mnie fragmovie bardzo motywuje mnie do gry Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 30, 2014 Author Owner Share Posted December 30, 2014 Nie krytykuj innych prac skoro sam nic nie wykonałeś. Liczą się chęci, każdy ma prawo wziąć udział w konkursie. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 5, 2015 Share Posted January 5, 2015 Czas pracy: ok. 2h (wraz z kręceniem materiału) Program w którym to wykonałem: Sony Vegas Pro 13 Muzyka: Juventa - Move Into Light (Ft. Erica Curran) (Koven Remix) (Music Video) [YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=WzymQYoU4H8&feature=youtu.be[/YOUTUBE] 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 10, 2015 Author Owner Share Posted January 10, 2015 Konkurs trwa do godz 24.00 więc zapraszam do udziału! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Sa 3 osoby, kazda dostanie nagrode xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fexiu Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Sa 3 osoby, kazda dostanie nagrode xD Jeszcze ja mam filmik możecie chwile poczekać ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebu3 Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 No to wrzucaj :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fexiu Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Nie zapominajcie, że do 1:00 to nie jego robota. On tam dodał tylko napisy :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fexiu Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Nie zapominajcie, że do 1:00 to nie jego robota. On tam dodał tylko napisy :> więc tak: Po pierwsze proszę nie komentować. Po drugie jako jedyny pomyślałem o filmiku typu frag movie. A po trzecie boisz się że przegrasz i komentujesz. Może tylko dodałem napisy ale parę efektów tam dałem sam I możesz wziąć pod uwagę że miałem mniej czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Nie boje się bo to jest czysta zabawa tylko chciałem Ci zaznaczyć, że: Na czym polega konkurs? Konkurs polega na nakręceniu filmiku oraz wrzucenie go na YouTube. A nie zerżnięciu filmu od innego użytkownika youtube. Jestem chociaż ciekawy czy pozwolił Ci on na udostępnianie Ci go w swoich filmach. PS. Też zrobiłem 'fragmovie' xD Patrz wyżej ;3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fexiu Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 Nie boje się bo to jest czysta zabawa tylko chciałem Ci zaznaczyć, że: A nie zerżnięciu filmu od innego użytkownika youtube. Jestem chociaż ciekawy czy pozwolił Ci on na udostępnianie Ci go w swoich filmach. PS. Też zrobiłem 'fragmovie' xD Patrz wyżej ;3 hah te intro to był template (jeżeli nie wiesz co to znaczy to znaczy że darmowe do pobrania dla każdego. A to że ja pobrałem i dodąłem pare napisów i edytowałem to nie jest zabronione Jeszcze raz mówię miałem mało czasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasz4444 Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 filmik gracza Fexiu powinien byc zdyskwalifikowany poniewaz dodał tylko efekty i napisy A ja nequ i quzevsky robilismy samodzielnie Fexiu i to nie jest twoja Praca Do 1:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fexiu Posted January 10, 2015 Share Posted January 10, 2015 filmik gracza Fexiu powinien byc zdyskwalifikowany poniewaz dodał tylko efekty i napisy A ja nequ i quzevsky robilismy samodzielnie w intrze dodałem efekt i napis a reszte sam robiłem czyli nagrywanie fragów itp więc ogar miałeś więcej czasu na zrobienie ja pare h. Boicie się poprostu że stracicie lepsza pozycje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 11, 2015 Author Owner Share Posted January 11, 2015 1. Miejsce = quzevsky 2. Miejsce = Fexiu 3. Miejsce = Neeq & lukasz4444 Po odbiór nagród proszę zgłosić się do mnie na GG. Gratuluje wszystkim! Zachęcamy do udziału w następnych konkursach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted January 11, 2015 Author Owner Share Posted January 11, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Konkurs zakończony Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts