Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

wywiad1.png.b6899e42ca6018eae4730bb08806b7b7.png

[R] - redaktor

[O] - odpowiadający

[R] - Cześć Natalio! Bardzo mi miło, że zgodziłaś się na udział w tym wywiadzie. Mam nadzieję, że pytaniami Cię nie zanudzę, a forumowicze poznają byłą panią redaktor z troszkę innej strony. 

[O] - Hej! Czuję się niezmiernie zaszczycona, że wybrałaś właśnie mnie do swojego pierwszego wywiadu. Gratulacje awansu. :default_biggrin: To ja mam nadzieję, że swoją skromną osobą nikogo nie poślę w objęcia Morfeusza. Nie mogę doczekać się już pytań. :default_happy:

[R] - W takim razie zaczynajmy! Na samym początku proszę przedstaw się, napisz ile masz lat, gdzie mieszkasz - wiadomo, że jeśli nie chcesz podawać dokładnej lokalizacji możesz napisać jedynie województwo.

[O] - Na imię mam Natalia, kilka dni temu skończyłam 20 lat. Mieszkam w małej miejscowości niedaleko Radomska, ale w każdy weekend spotkać można mnie w Katowicach. Tam też lub w którymś z ościennych miast za niespełna rok planuję zamieszkać z chłopakiem.

[R] - Napisałaś, że w każdy weekend można Cię spotkać w Katowicach. Moglibyśmy się dowiedzieć czym takim się zajmujesz, że musisz dojeżdżać tyle kilometrów z miasta, w którym aktualnie mieszkasz?

[O] - Studiuję na kierunku bezpieczeństwo wewnętrzne, kryminalistyka i kryminologia. Przyznam, że czasami dojazdy te są dla mnie dość męczące, zwłaszcza wtedy, gdy ilość godzin mojego snu można policzyć na połowie palców jednej ręki. Nie ma jednak tego złego, co by na dobre nie wyszło. Jestem osobą ambitną i żadna przeszkoda nie stanie mi na drodze ku realizacji swoich celów. Dziękuję rodzicom, że dali mi możliwość dalszego kształcenia się i nie zamierzam jej zmarnować.

[R] - Kryminalistyka i kryminologia? Ciekawe, ale zarazem odważne kierunki. Co Cię skłoniło do tego, aby właśnie na tych kierunkach się rozwijać? Interesowałaś się tym wcześniej czy może ta decyzja była podjęta bez większego przemyślenia? O tym, że jesteś osobą ambitną na pewno wiem ja, widząc ile pracy i serca włożyłaś w rozwój forum! Masz także rację mówiąc o rodzicach, dzięki nim w życiu wiele jesteśmy w stanie osiągnąć.

[O] - Jest to jeden kierunek o możliwych dwóch specjalizacjach. Ja podjęłam się na tą wspomnianą powyżej. Sam wybór studiów był dla mnie dużym wyzwaniem, ponieważ należę do osób niezwykle niezdecydowanych. Ostatecznie postanowiłam kontynuować naukę o podobnym zakresie co ta zdobyta jeszcze w szkole średniej. Ukończyłam liceum mundurowe, pewne podstawy wiedzy już znałam, dlatego pomyślałam "dlaczego nie". :default_happy:

[R] - Możesz się z nami podzielić informacją jak Ci idzie na studiach? Jesteś zadowolona ze swojego wyboru? Jestem też ciekawa co z czasem, znajdujesz chwilę na odpoczynek? Co robisz w wolnym czasie?

[O] – Nie najgorzej, uważam, że lepiej trafić nie mogłam. Przede wszystkim dlatego, że tam poznałam swojego ukochanego. :serduszko: Dużo czasu wolnego nie mam, ale jeżeli już tak to spędzam go na oglądaniu seriali, graniu lub wyjściu ze znajomymi czy chłopakiem.

[R] – Domyślam się, że na studiach ciężko jest znaleźć chwilę dla siebie, ale to na pewno miłe uczucie kiedy pomaga Ci w tym ukochana osoba, życzę Wam dużo szczęścia! Dobrze, że potrafisz wykorzystać ten czas na rzeczy, które jak myślę, sprawiają Ci przyjemność. Oglądasz seriale, a zatem mogłabyś się z nami podzielić ich tytułami? Obstawiam, że grą, w którą zazwyczaj grasz jest counter-strike, zgadłam?

[O] – Strzał w dziesiątkę, ale również kilka części Need For Speed, kiedyś również LOL i Metin. Co do seriali nie jest ich dużo, ale bardzo polubiłam „The Hundred”, „Riverdale” oraz „Lucifer”.

[R] – Ja w planach mam obejrzenie właśnie tego ostatniego z wymienionych przez Ciebie seriali, polecasz go? Wracając jeszcze do gier, skąd pomysł na ten nietypowy nick?

[O] – Polecam, mnie osobiście bardzo zainteresował ten tytuł. Nick wziął się stąd, że tak naprawdę nie miałam na niego pomysłu. Po prostu ustawiałam głos w opcjach i tak jakoś zostało. Najśmieszniejsze jest to, że mojego głosu nikt nigdy nie usłyszał. Ludzie bywali zdziwieni, że jestem dziewczyną. Teraz myślę, że ta nazwa do mnie pasuje, bo miałam duży problem z zaakceptowaniem tego jak brzmię przez mikrofon..

[R] – Ciekawa historia z powstaniem tego nicku, oczywiście mnie osobiście się bardzo podoba. Napisałaś, że miałaś duży problem z zaakceptowaniem tego jak brzmisz przez mikrofon, z czego to wynikało?

[O] – Myślę, że z niskiej samooceny. Do tej pory z tym walczę, ale jest już o wiele lepiej, Praktyka czyni mistrza, zapraszam na team-speak’a.

[R] – Rozumiem Cię doskonale, sama z tym walczę chociaż nie widać tego po mnie. Sądzę, że jest lepiej, bo trafiłaś na nasze wspaniałe forum i zdziałałaś tu bardzo wiele! Za zaproszenie na team-speak’a bardzo dziękuję, na pewno skorzystam. Jednak czy moglibyśmy się dowiedzieć jak trafiłaś na naszą sieć?

[O] - Moją pierwszą siecią była już nieistniejąca - weedcs. Spędzałam tam wówczas bardzo dużo czasu. Sieć upadła, a ja zaczęłam podróżować po innych. Raz za jednymi znajomymi, raz drugimi. W końcu część z nich założyła nową, która w kwietniu tego roku dołączyła do katujemy.eu. Tak tutaj trafiłam i jestem po dziś dzień.

[R] – W takim razie bardzo się cieszymy, że do Nas trafiłaś. Jak można zauważyć, na sieci nie zamierzałaś pozostać bezczynna i zostałaś redaktorką, a później awansowałaś także na moderatorkę. Nie bałaś się, że skoro jesteś nowa to nie dasz sobie rady na tych stanowiskach?  

[O] - Moderatorem oraz redaktorką byłam na poprzedniej sieci, a wraz z przejściem jej serwerów tutaj, przeniesione zostały również rangi. Nie ukrywam, że z początku się tego obawiałam. Dużo nowych użytkowników, inaczej wygląda forum. Dałam jednak radę, a przynajmniej starałam się robić wszystko co w mojej mocy, aby tak było.

[R] – Dałaś radę na 100%! Kończąc już, chciałabym zadać Ci kilka strzałów, jesteś chętna?

[O] - Tak! 

Szybkie strzały

[R] - Góry czy morze?

[O] - Góry i morze. 

[R] - Dzień czy noc?

[O] - Noc.

[R] - Miłość czy przyjaźń?

[O] - Miłość.

[R] - Wakacje za granicą czy w kraju?

[O] - Bez różnicy, ważne, żeby były w ciekawym towarzystwie.

[R] - Lody waniliowe czy czekoladowe?

[O] - Wszystko co tuczy. :cry:

[R] - Praca czy nauka?

[O] - Może już nauka haha.

[R] - Było mi niezwykle miło przeprowadzić swój pierwszy wywiad właśnie z Tobą. Dziękuję za to, że poświęciłaś swój cenny czas, żeby odpowiedzieć na parę pytań, dzięki którym użytkownicy będą mieli szansę lepiej Cię poznać. Chciałabyś dodać coś na koniec? 

[O] - Chciałabym Ci również podziękować oraz wszystkich serdecznie zaprosić! Swoją drogą jako była redaktor, uważam, że świetnie Ci poszło i dobrze, że ktoś taki znalazł się w redakcji. :default_biggrin:

[R] - Dziękuję! Do zobaczenia na serwerach i forum! :serduszko:

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 12
Opublikowano

Muszę przyznać,że jestem mile zaskoczony treścią wywiadu. Pytania nie były nudne, wręcz zadawane idealnie. Kolorystyka jak najbardziej na plus. Nic tylko życzyć więcej udanych wywiadów! ;)

• Dzięki 1
Opublikowano
2 minuty temu, czak napisał:

Jak na pierwszy wywiad całkiem spoko, dobrze rozwinięte pytania jak i odpowiedzi. Czuję niedosyt, mógłby być dłuższy. :D 

Też czuję niedosyt! :/ 

Jeżeli chodzi o wywiad to jest według mnie mega przejrzysty. Zwracasz uwagę na odpowiedzi i gdy coś Cię zaciekawi to dopytujesz dzięki czemu nie skaczesz po tematach i po jednym pytaniu tylko go ciągniesz. Jest to ważna cecha u redaktora. Dobrze, że złożyłaś to podanie. Dzięki Tobie forum się ożywi ;)

Oczywiście czekamy na więcej!

• Dzięki 1
Opublikowano

No muszę przyznać, lekko mnie zaskoczyłaś. Mówiłem Ci, że świetnie będziesz nadawać się do roli redaktora, ale nie spodziewałem się, że będzie to tak wysoki poziom. Jak najbardziej na plus, czekam na więcej bo czuję lekki niedosyt. 

• Dzięki 1
  • Premium
Opublikowano

Ja nie mam się do czego doczepić. Pytania są konkretne, kilka swoich słów dodanych. Wywiad przeprowadzony w sposób bym powiedziała świetny, rzeczowy, zawiera masę informacji.

Gratulacje :)

• Dzięki 1
Opublikowano

Kilka błędów stylistycznych/typowych dla słowa pisanego. Jednak wywiadzik całkiem ciekawy.

Bardzo podobają mi się "szybkie strzały" coś z cyklu "to czy to?" - ciekawe, mogłyby być bardziej kontrowersyjne w następnym wywiadzie.

Przejrzyste, miło się czyta i bez problemów. :default_biggrin::default_happy:

• Dzięki 1
Opublikowano

Mi osobiście szybkie strzały nie pasują, ale to kwestia gustu.

Reszta zaś bardzo dobra, mógłbym się wiele nauczyć. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Wywiad super! Bardzo przyjemnie się czytało i było można poznać wiele smaczków o @ voıɔe.

Tak jak napisali koledzy i koleżanki wyżej "Katowice nocą" :cryingg:

Piękna robota!

• Dzięki 1
  • Właściciel
Opublikowano

Super jak na pierwszy wywiad!

Mogłaś jeszcze zapytać @ voıɔe czemu oszukuje w Business Tour :cryingg:

• Haha 1
  • Legenda
Opublikowano

Piękny wywiadzik, miło się czytało. 

+ oczywiście leci i czekam na następne :) 

Zauważyłem również literówkę :) 

20 godzin temu, awιĸa napisał:

[R] - W taki razie zaczynajmy! 

takim* 

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.