Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: WilkuHere
Nick oskarżonego: Karcok
IP lub SID oskarżonego:  STEAM_1:1:41061554
Przebieg sytuacji: Napisałem "chuj Ci na ctrl cwelu" według taryfikatora -> ostrzeżenie słowne -> mute 1440min  dostałem na 4 dni :)
Dowody:

986421845_Beztytuu.thumb.png.e0155f1a30358d77396b53baa4005798.png

"𝕶𝖆𝖗𝖈𝖔𝖐: Luknij na tartyfikator"

"Ale nie ma problemu, na drugi raz ci po prostu dam bana na 1 dzień i tyle"

Widać kto go zna ;)

Może czas na naukę?

• 2.1 Zakazane jest obrażanie graczy/używanie wulgaryzmów na serwerze ( 1 ostrzeżenie - upomnienie ustne | 2 ostrzeżenie - MUTE NA SAY'U/MIKROFON na 1440 min | 3 ostrzeżenie - BAN 10min - 1h ),
  • Legenda
Opublikowano

Nie toleruje obrażania, a już tym bardziej w twoim przypadku kiedy to się powtarza non stop.

Masz 9 blokad z czego ponad 70% z nich to same obrazy - Jazdy po rodzicach, po adminach jak i po normalnych graczach, tak zwany puncher kompletny.....

Dostaje te muty/gagi i dostaje i nic nie potrafisz z nich wywnioskować stąd tak duża blokada, ciesz się że ci od razu bana nie wywaliłem, bo mam osobiście dopsyć przymykania oczy na takich typów jak ty.

"Może czas na naukę?" Wole mieć czas na naukę niż czas na poprawianie moich wypowiedzi.

20181021170622_1.jpg

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ostatnie muty, które dostałem były w lipcu. Jakie wnioski? (Jest Nuke, Dejv i są ze mną w teamie i jakoś cisza)

Jak możesz mówić ciągłe jak ciągle prawie ciebie nie ma xDDDDDD No chyba, że wejdziesz i wyjdziesz.

3 z nich zostały zdjęte bo były niesłusznie nadane jak zauważysz ;)

To, że nie tolerujesz -> ok, ale rób według taryfikatora, a nie według własnego uznania ;)

PS. Mówienie na voice kurwa lub ja pierdole to nie jest obraza gracza/rodziców gracza ;) Bo za to głównie dostawałem mute ;)

• Legenda
Opublikowano

Osiągnij wystarczającą wartość emocjonalną, to wtedy będziemy mogli sobie podyskutować na jakiś ciekawy temat.

Póki co kiedy ty nie szanujesz, czy to graczy, czy to ich rodziców (Co dla mnie już jest wystarczającym absurdem tej sprawy) To lepiej się nie udzielaj, bo tylko się pogrążasz.

Wilku ty mi tu nie ciśnij takich głupot "Mówienie na voice kurwa lub ja pierdole to nie jest obraza gracza/rodziców gracza" Bo w to jedynie uwierzy 8 letnie dziecko.

Prawie każdy co gra na tym serwerze dobrze wie jakie jest twoje zachowanie i słowa pod tytułem "cwel" czy inne obrazy to u ciebie podstawa w codziennym słowniku.

Co do tego ile ja gram itp. to akurat nie jest twój interes :> Miałem dosyć sporo spraw na głowię ostatnio, z czego oczywiście opiekun @ Weak. Wiedział, ale mogę dodać że ostatnio naprawdę mocno poprawiłem swoją aktywność, jak już cię tak interesuję temat mojej aktywności.

Dorośnij ..... To tylko jest gra, z której wszyscy mamy czerpać fun'u, ile się tylko da, a nie zbiorowisko osób pokrzywdzonych życiem że ktoś ich zabił bo okazał się lepszym a one w kontrataku po prostu do niej piszą "Cwelu" ..... Śmiech na sali, dla mnie w tym momencie straciłeś kompletnie w oczach wszystko......

Ja tylko tyle miałem do dodania od siebie w tym temacie, nie zamierzam się więcej udzielać w tej farsadzie. Poczekam na jakiegoś opiekun, aby się tym zajął i tyle.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.