Jump to content

Recommended Posts

Posted

Co to ma być, zostałem okradziony prawie z 12 tysięcy ORDERÓW !! Proszę o przywrócenie orderów i złodzieja o ukaranie.

Odr azu mówię że nie mam ss;y ale dużo osób mnie znało i wiedziało że mam bardzo ale to bardzo dużo orderów np. Veq , Madafaker i inni. Dzisiaj sobie wchodzę patrzę a tam mam tylko 352 ordery. Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie sprawy bo to nie są krocie tylko wiele ale to wiele godzin pracy. 

Posted

Myślę że skończy się to jak w przypadku Coffera :/ bez dowodów nic nie odzyskasz :/ 

Pozdrawiam, Han

Posted

To już jest twoja osobista sprawą jeżeli cie ktoś okradł. Zawsze masz opcję wykupienia slota (działa jak hasło na nick), co zabezpieczy twoje konto. Jeżeli nie masz dowodów na to że miałeś te ordery, to nic nie zyskasz. Ewentualnie możesz poprosić HeadAdmina o to, czy sprawdziłby logi i zrobił coś w tej sprawie.

Posted

Cały serwer wiedział o tym że miałem najwięcej Orderów ze wszystkich graczy razem wziętych. Cvaniaczek może potwerdzić ,BlaBlaBla 

Posted

Tomek bez dowodow nic nie uzyskasz, najprawdopodobniej skonczy sie tak ze nie bedzie opcji pprzesyłaniaborderów

Posted

Dziękuje ale czekam na wypowiedzi innych użytkowników i czekam na wypowiedź jakiegoś admina. Jeżeli mi nie wieży cie możecie wejść na serwer i się spytać graczy czy wiedzieli o tym ile miałem orderów. Przysięgam że miałem prawie 12 k orderów. 

Posted

Wiem, że raczej nic nie zdziałam, ale widziałem, że miał ponad 11k orderów.

• Owner
Posted

Dlatego jest coś takiego jak rezerwacja nicku :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.