.:Tomek:. Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Co to ma być, zostałem okradziony prawie z 12 tysięcy ORDERÓW !! Proszę o przywrócenie orderów i złodzieja o ukaranie. Odr azu mówię że nie mam ss;y ale dużo osób mnie znało i wiedziało że mam bardzo ale to bardzo dużo orderów np. Veq , Madafaker i inni. Dzisiaj sobie wchodzę patrzę a tam mam tylko 352 ordery. Proszę o jak najszybsze rozpatrzenie sprawy bo to nie są krocie tylko wiele ale to wiele godzin pracy.
H.A.N Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Myślę że skończy się to jak w przypadku Coffera :/ bez dowodów nic nie odzyskasz :/ Pozdrawiam, Han
Koczan Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 To już jest twoja osobista sprawą jeżeli cie ktoś okradł. Zawsze masz opcję wykupienia slota (działa jak hasło na nick), co zabezpieczy twoje konto. Jeżeli nie masz dowodów na to że miałeś te ordery, to nic nie zyskasz. Ewentualnie możesz poprosić HeadAdmina o to, czy sprawdziłby logi i zrobił coś w tej sprawie.
.:Tomek:. Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Cały serwer wiedział o tym że miałem najwięcej Orderów ze wszystkich graczy razem wziętych. Cvaniaczek może potwerdzić ,BlaBlaBla
KubsoN Posted December 27, 2014 Posted December 27, 2014 Tomek bez dowodow nic nie uzyskasz, najprawdopodobniej skonczy sie tak ze nie bedzie opcji pprzesyłaniaborderów
.:Tomek:. Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Dziękuje ale czekam na wypowiedzi innych użytkowników i czekam na wypowiedź jakiegoś admina. Jeżeli mi nie wieży cie możecie wejść na serwer i się spytać graczy czy wiedzieli o tym ile miałem orderów. Przysięgam że miałem prawie 12 k orderów.
.:Tomek:. Posted December 27, 2014 Author Posted December 27, 2014 Chcecie dowód ?? Macie coś tam znalazłem z zrobionych ss;ów admina : http://speedy.sh/KJ4Yh/de-westwood0002.rar a i proszę o rozpatrzenie zablokowanie przelewania orderów.
KACU Posted December 28, 2014 Posted December 28, 2014 Wiem, że raczej nic nie zdziałam, ale widziałem, że miał ponad 11k orderów.
Deserved !@benuss Posted December 28, 2014 Donor Deserved Posted December 28, 2014 Jest dosyć sporo przypadków, że komuś znikają ordery. W wolnej chwili porozmawiam z Astralem i postaramy się to rozwiązać.
Owner Dudnes Posted December 28, 2014 Owner Posted December 28, 2014 Dlatego jest coś takiego jak rezerwacja nicku :)
.:Tomek:. Posted December 28, 2014 Author Posted December 28, 2014 Do zostaną mi przywrócone te ordery ??
Recommended Posts