Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

proponuję zmniejszyć ilość dustów, jest ich zdecydowanie za dużo, również proponuję dodać ten hm.. limit danej mapy? który zmniejsza częstotliwość występowania danej mapy, jo(monotonia)?

• Właściciel
Opublikowano

Aktualnie są 4 dusty na 16 map więc to wcale nie dużo, dodatkowo skoro już temat dotyczy map czekamy na wasze propozycje jakie mapy dodać na serwer.

Opublikowano
46 minut temu, Dudnes napisał:

Aktualnie są 4 dusty na 16 map więc to wcale nie dużo, dodatkowo skoro już temat dotyczy map czekamy na wasze propozycje jakie mapy dodać na serwer.

1 ewentualnie office/agency xd

2

Opublikowano
1 godzinę temu, Elpablo napisał:

Gracze też chcą rats_1337

Ta mapa odpada. Bardziej ona mi podchodzi pod jakies codmody diablo itd.

Ja bym wyrzucil mape dust3, bo czasami ona jest po prostu za mala.

Dodalbym mape css_dust2_go - link https://gamebanana.com/maps/190197

• Właściciel
Opublikowano
3 godziny temu, LucyferXCSGO napisał:

1 ewentualnie office/agency xd

2

Poważnie? te mapy wgl nie są grywalne.

2 godziny temu, Elpablo napisał:

Gracze też chcą rats_1337

Jedną wersje ratsa myślę, że można dodać

1 godzinę temu, puma123441 napisał:

Ta mapa odpada. Bardziej ona mi podchodzi pod jakies codmody diablo itd.

Ja bym wyrzucil mape dust3, bo czasami ona jest po prostu za mala.

Dodalbym mape css_dust2_go - link https://gamebanana.com/maps/190197

Przecież jest wersja cs:go dust2 na serwerze?

Opublikowano
14 godzin temu, Dudnes napisał:

Przecież jest wersja cs:go dust2 na serwerze?

Tak, ale ta mapa jest ladniejsza po prostu i mysle, ze chociaz mozna zamienic z obecnym dd2.

Jak bedzie sie graczom podobac, to by sie zostawilo.

• Właściciel
Opublikowano

Czekam na dalsze propozycje map

Opublikowano

Ja bym dodał plugin "mała mapa" - Jesli jest mniej niz X (przyjmijmy 6 CT) to grana jest mała mapa. Np ucięty dust, bądz inne mapy, nie kazdy gracz wie, ze grane jest only A jesli jest mniej niz 5 CT, a gdy nie ma admina różnie to bywa.

Opublikowano
22 minuty temu, puma123441 napisał:

Dzisiaj @ MasterFiks mowil czy nie daloby rady wgrac na serwer plugin antyrashu, blokada ktora uniemozliwia rash?

moze lepiej byloby usunac w ogóle tą zasadę rashu? Jak dla mnie bez tego ograniczenia by sie lepiej grało.

• Lubię to! 1
Opublikowano
3 godziny temu, LucyferXCSGO napisał:

moze lepiej byloby usunac w ogóle tą zasadę rashu? Jak dla mnie bez tego ograniczenia by sie lepiej grało.

Moim zdaniem to zły pomysł gdyż wówczas nastąpiły by sytuację typu:
W około kilka sekund po rozpoczęciu rundy przeciwnicy już są na plecach 
Albo ktoś przez pół rundy siedzi i kampi na respie (to już odnośnie resp TT/CT do 1:30)

Linie raszu są potrzebne i to bardzo a patrząc na to że na jackpocie gra teraz coraz więcej osób i to codziennie potrzebne są bariery, Bo nie sposób jest ogarnąć sześciu co Ci wejdą na plecy lub po kilku sekundach już strzelają do ciebie ze wszystkich stron

• Właściciel
Opublikowano

Ratsy nie dodane, lucyfer ma racje to bardziej na coda niż go moda. Z dustów dodałem tylko wersje 2002, jest ich za dużo, sam temat wskazywał na ich ograniczenie a nie powiększenie.

Office dodany + dałem kilka map od siebie, jeżeli macie jakieś nowe propozycje proszę założyć nowy temat. Spis aktualnych map znajdziecie tutaj - 

Dodatkowo na serwer dodałem plugin z małą mapa > 8 osób

Większość graczy musi wpisać "mala mapa" i rozpocznie się vote z samymi małymi mapami.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Mapa to mapa jak wybierzecie to gracie bardzo dobrze że są dusty bo te mapy uczą strzelać w jasnych kolorach ściany jasny żółty trochę razi w oczy ale dusty są w cs od zawsze i powinny zostać :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.