Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżyciela: CounterLGC

Nick oskarżonego: S3B3K

IP lub SID oskarżonego: STEAM_0:1:441479383

Data i czas zdarzenia: 26.09.2k18 ~22:15 (mapa am_water)

Przebieg sytuacji: W tym punkcie się troszkę rozpiszę także rozsiądźcie się na fotelach, weźcie coś do jedzenia i zabierzcie do czytania. Otóż Sebka poznałem na sieci na której byłem oraz aktualnie jestem adminem - Cs-Sopli**. Jeżeli ktoś mi nie wierzy, to proszę, można zweryfikować. W żadnym razie proszę nie traktować tego jako reklamę, gdyż takową nie jest, ale kontynuując... Starał się on wtenczas o posadę admina u nas. Niestety coś poszło nie tak, mianowicie TO. Hmmm... lemme see what's there on the right side of the profile. Jako, iż nie akceptujemy graczy którzy dostali jakąkolwiek blokadę na koncie Steam, admina rzecz jasna nie dostał. Potem jego kariery nie śledziłem ale jak widać

przybłąkał się tutaj. Bogatszy już o nowe doświadczenia stworzył inne konto i zakupił grę ponownie. Jak widać udało mu się poprzez szybką rekrutację. Tak się dzisiaj zdarzyło, iż wszedłem sobie postrzelać na Katujemy. Grałem sobie cichutko słuchając muzyki i nikomu nie przeszkadzając. Jako, iż lubię się bawić m_yaw'em postanowiłem się trochę pokręcić niczym ostrza w nowej sokowirówce zakupionej wprost z Lidla. Nie jest to, ani skrypt, ani program trzeci, ani też żadne inne ułatwienie gry, ot zwykła komenda w CS'sie pozwalająca przyśpieszyć/zwolnić poruszanie się celownika w osi x. Gracze którzy oczywiście jedyny cheat jaki widzieli to Cheat Engine w poradnikach na YouTube'ie zaczęli

płakać, że jestem odpalony. Sebuś wszedł na specta, pooglądał chwilę i następnie dostałem kopa z powodem "nie rób tak". Oczywiście wszedłem na serwer ponownie i zapytałem w czym mu przeszkadzałem. Ten zaś odpowiedział coś w stylu "po prostu masz tak nie robić". Pytając go o konkretny powód czy też punkt regulaminu spotkałem się z c h a m s t w e m  oraz p r o s t a c t w e m z jego strony. Powiedział, że sam mam sobie znaleźć i regulamin tego zabrania. Jak widać, czy raczej też nie w regulaminie nic takiego nie ma. Nie potrafił mi on uargumentować swojej decyzji. Po chwili stwierdził, że "graczom to przeszkadzało". Pytając ludzi znajdujących się obecnie na serwerze czy kogoś tym uraziłem, komuś to przeszkadza spotkałem się tylko z jedną opinią człowieka który klei zdania byleby coś powiedzieć i odpyskować. No nic... Zgaduję również, iż większość z Was nie wiedziała o wspomnianym przeze mnie wcześniejszym koncie. Admin z Game Ban'em na profilu chyba średnio ładnie wygląda... 

Oczywiście liczę na wyciągnięcie konsekwencji wobec admina i czekam na unbana :default_happy:

Dowody: 26.09.2k18 ~22:15 (mapa am_water) - na stronie odnośnik do demek przekierowuje na tą samą stronę także demko musicie sobie sami ogarnąć :default_cool:

Opublikowano

Jeżeli ty prosisz kogoś o zaprzestanie jakiejś czynności, na serwerowni na której moderujesz, to czy akceptujesz jego sprzeciw ? (Ciekawość)

Opublikowano

Jeżeli nie łamie tym regulaminu i zachowuje się przyzwoicie tj. nie obraża nikogo to oczywiście. 

Tylko w tym wypadku to nie była prośb, a raczej bardziej coś w stylu "Ja tu jestem szefem, jak Ci się nie podoba to wypad" 

Opublikowano
3 godziny temu, #Asshole napisał:

Szukasz dziury w całym, żeby się do kogoś przyjebać

A czy Ty tego nie robisz? Robisz, jak najbardziej. Twój tok myślenia "Oho, jest z S*****y, gnębić ku***ę!". Czyż nie? Czego bym nie skrytykował na tej sieci, nawet jeśli zrobiłbym to słusznie to i tak byś tego bronił, bo a) jestem z sieci do której pałasz nienawiścią b) robisz za technika i nic Ci nie mogą zrobić. Co z tego, że mnie tam wtedy nie było. Mój błąd zauważysz nawet tam gdzie go nie ma, po prostu wylewa się z Ciebie mowa nienawiści. To, że Ci to tłumaczę to wyłącznie moje dobre intencje chociaż wiem, że i tak tego nie pojmiesz z ww. powodów. Nie widzisz swojej pychy i błędów które popełniasz, za to doskonale idzie Ci krytykowanie ;) 

3 godziny temu, #Asshole napisał:

PS. Admin jest szefem, coś Ci się nie podoba, to idź na swoją arenę i daj wszystkim wolną rękę, niech robią co chcą i jak chcą, a nie poczekaj, przecież Wasza arena jest pusta XD

Nie mój drogi, admin nie jest szefem i też musi przestrzegać pewnych zasad. Kręcenie się na m_yaw'ie to rzeczywiście dawanie wolnej ręki i pozwalanie na zbyt wiele, nie pogrążaj się, proszę... 

Dla Twojej informacji arena stoi pusta, bo przez miesiąc serwer był ddos'owany i stoi teraz na nowym ip :) 

• Bywalec
Opublikowano

Ej ej nie lepiej sobie darować? Wtf i tak nic nie ugrasz argumenty są po stronie sebka, strzelasz sobie tylko w kolana xD 

Opublikowano

2 minuty temu, KubeN napisał:

argumenty są po stronie sebka

Argumenty nie są po jego stronie bo ich nie miał. Po jego stronie jesteście jedynie Wy. Przecież to oczywiste, że reszta adminów będzie bronić tego jednego na którego jest skarga jeśli nie odwalił wielkiej maniany. 

Opublikowano

Jak już zauważyłeś twoja wypowiedź nie przyniesie oczekiwanego rezultatu, więc może daj sobie już spokój. Według mnie próbujesz nam udowodnić wine Sebka z powodu sprawowanej przez niego rangi administratora na "twojej" serwerowni, za którym raczej nie przepadałeś ;)

• Zasłużony
Opublikowano

Chyba już wyjaśniony temat.

Przypomnę znane szerszemu gronu słowa Ryśka Peji,

„Wiecie co z nim zrobić?”

• Haha 1
Opublikowano

Jak patrzę na tą skargę to, aż mi się źle robi i na te wypowiedzi..

Rozpiszę się krótko i zwięźle do tematu, oglądałem demko i doszło do tego co opisałeś UP.

### Gracz nie złamał regulaminu tym, że używał komendy m_yaw więc można zwrócić małe przeprosiny, ale tylko małe.

Wchodząc na nasz serwer akceptujesz nasz regulamin i musisz się do niego stosować, a admin nie ma takiego obowiązku, żeby przedstawiać ci cały regulamin.

Zbytnio również nie rozumiem twojej skargi, nie wiem czy chodzi ci o tego kicka czy o linki do tych durnych profili. :cryingg:

To, że @ S383K dostał Overwatcha to wiedziałem o tym jak go przyjmowałem więc hmm? XD

Druga rzecz to twój cytat "Ja tu jestem szefem, jak Ci się nie podoba to wypad", nikogo to nie obchodzi jak odebrałeś słowa od kogoś XD

Ah, no i ten tego dzięki za demko bo po dokładnym sprawdzeniu demka mogę stwierdzić, że jesteś cheatem :)

### "Nie widzę go, ale widzę go XD"

Ban zostaje i możesz udać się w tą samą drogę jak twoi koledzy z sieci, czyli na waszą "śmieszną arenę XDDD"

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zbanowany.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.