Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
voıɔe

[84]. Pytanie Na Dziś? | Informacja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej! Zapewne nowi użytkownicy forum mnie nie znają, ale od początku reaktywacji sieci katujemy.eu zajmowałam sie tutejszą redakcją. Z powodu braku czasu niestety zmuszona byłam zrezygnować z przysługujących mi rang i na dzień dzisiejszy utrzymuję tatmtejszą decyzję. Zauważyłam, że @ martini dba o to, aby dział był nadal aktywny, za co ogromny ukłon w jego stronę. Doskonale zdaję sobię sprawę z tego, jak dużo czasu niekiedy potrzeba poświęcić na samą moderację sieci. @ Dudnes za to wspaniale zaopiekował się comiesięcznym plebiscytem. Zauważyłam jedynie jeden brak, tutaj. W związku z tym w wolnej chwili z chęcią pomogę - również z innymi działami - oraz mam nadzieję, że administracja nie ma nic przeciwko temu. Pytanie na dziś to ciekawa seria, którą zapoczątkowała @ Zdolna. i warto, aby w miarę możliwości choć częściowo była kontynuowana. Mam pełną listę ciekawych pytań, których nie zdążyłam zadać, a dodanie ich to kwestia paru minut dziennie. Być może nieregularnie, nie zawsze o tej samej porze, bez żadnych zobowiązań. To tyle ode mnie, trzymajcie się!

6.png.21eebdcbdfbe61be31fbe3197c200417.png

Jak spędziłbyś/spędziłabyś swoje wymarzone urodziny?

• Lubię to! 3
  • Dzięki 1
Opublikowano

Pytanka i odpowiedzi wracają ! :P

A to tak, na początek podpić się trochę przed imprezą, a później dać czadu :) Czyli jakaś imprezka na sali nie dużej max 30 osób, fajną muzykę, dużo alkoholu i fajne dziewczyny. Na koniec pójść w tango z jakąś dziewczyna :P XD

PS. @ voıɔe również mogę pomóc przy Pytanie Na DziśMoże i nie mam super doświadczenia w byciu redaktorem, ale mam parę pomysłów na pytania, a dla mnie nie jest to jakiś duży wyczyn, żeby napisać jakieś pytanie. :)

Opublikowano

Wstać rano wyspana, a resztę dnia spędzić w miłym towarzystwie. Na wieczór może jakieś ognisko przy fajnej muzyce i o. ^^ chyba się starzeję haha. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.