Koczan Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Imię : Adrian Wiek : 16 Staż na forum : Od 05 gru 2014 Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : Zależy od tego, ile będę mieć nauki do domu, lecz 3/4h+ Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 9,5 Dlaczego ty? : Jestem odpowiedzialną osobą, zajmuję się każdą sprawą bezstronnie nie popierając nikogo. Ważne są dla mnie - fakty, dowody, prawda. Znam się na tym czy ktoś gra uczciwie i jest dobrym graczem, czy po prostu prostym oszustem. Najbardziej ciągnącą rzeczą do tego aby zostać przyjętym do UBT jest to, że sam nieraz po wstawieniu ss'ów, czekałem 3. dni na unbana. Aktualny UBT bardzo dobrze zajmuje się tymi ludźmi, a uważam że zawsze się przyda jakaś pomoc(ktoś wyjeżdża, choruje bądź nie ma czasu na gry - i wtedy przydała by się jakaś osoba która pozwoli utrzymać 100% normy zespołu.). Nigdy nie traktuję ludzi przedmiotowo, jeżeli oni nie traktują tak mnie. Nie obchodzą mnie sprawy osobiste, obchodzi mnie to, aby ludzie mogli grać bez czekania na osobę, która ją odbanuje. Znajomość AmxBans [0/10] : 8 Znajomość IPB [0/10] : Mocne 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akro023 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 "Nie obchodzą mnie sprawy osobiste" - heh dobre :D Jest to gracz/admin aktywny, wie co robi, a skoro teraz ogarnia to na pewno w tym jak i innym obowiązku na pewno da rade :P Na pewno przyda sie osoba do tej funkcji , bo niekiedy osoby z ss'ami musza długo czekać na ub. Jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted December 26, 2014 Donor Deserved Share Posted December 26, 2014 Guzik prawda, osoby którym zostały zrobione ssy nie czekają ani chwili. Osób na tym stanowisku jest wystarczająca ilość więc wydaje mi się, że nie ma to najmniejszego sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koczan Posted December 26, 2014 Author Share Posted December 26, 2014 Sorry za spam pod swoim podaniem ale chciałbym coś sprostować. Guzik prawda, osoby którym zostały zrobione ssy nie czekają ani chwili. Osób na tym stanowisku jest wystarczająca ilość więc wydaje mi się, że nie ma to najmniejszego sensu. Wyjaśnię ci o co mi chodziło. Najbardziej ciągnącą rzeczą do tego aby zostać przyjętym do UBT jest to, że sam nieraz po wstawieniu ss'ów, czekałem 3. dni na unbana. Aktualny UBT bardzo dobrze zajmuje się tymi ludźmi, a uważam że zawsze się przyda jakaś pomoc Chodziło mi o to, że na innych serwerowniach zdażało się tak, że musiałem czekać po trzy dni, aby dostać unbana. Nie stwierdziłem tu, że UBT pracuje słabo bądź wadliwie, lecz podkreśliłem ("Aktualny UBT bardzo dobrze zajmuje się tymi ludźmi"), że się bardzo dobrze zajmujecie tymi ludźmi. Na koniec tego cytatu piszę ("uważam że zawsze się przyda jakaś pomoc"), że zawsze się wam przyda jakaś pomoc, a czas oczekiwania na unbana skraca się. Poza tym, od czasu do czasu występują sytuacje, gdzie zespół nie jest pewien co do gry danego gracza, i wtedy wtrąciłbym swoje pięć groszy. Przepraszam za posta pod swoim podaniem, ale chciałem wyjaśnić, by nie było żadnych nieporozumień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Koczan no nwm dzisiaj kolejny admi na innym serwerze. Aktualnie jest wystarczająco osób nna tej posadzie. Lwczoraj jako admiin sprawujesz się bardzo dobrze więc i z tym byś sobie poradził. Jestem NEUTRAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
*IREK*BESTIA*CZARNY* Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Jak wyżej Neutral 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Jestem na neutral jesteś ogarnietym człowiekiem ale według mnie graczy na tym stanowisku jest wystarczająco, gracze nie muszą czekać długo na UB jedynie w nocy zdarza się że nie dostaną i muszą czekać do rana. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Koczan no nwm dzisiaj kolejny admi na innym serwerze. Aktualnie jest wystarczająco osób nna tej posadzie. Lwczoraj jako admiin sprawujesz się bardzo dobrze więc i z tym byś sobie poradził. Jestem NEUTRAL Neutral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Ja jestem na tak, ze swoich dotychczasowych obowiązków wywiązujesz się bardzo dobrze, a skoro potrafisz dostrzec kto gra na czitach,a kto nie, to myślę, że ta posada nie sprawiałaby Ci najmniejszego problemu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 27, 2014 Owner Share Posted December 27, 2014 Zrozumiecie, że gdy ikonka zielona pali się obok działu "ON" to oznacza, że osoby są potrzebne. :) Podanie przyjęte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 27, 2014 Owner Share Posted December 27, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie przyjęte Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts