Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Dbr'y 420#
Imię: Damian
Staż na serwerze: 1.9h
Doświadczenie: Adminowalem za czasow 1.6 wiec mysle ze tutaj nic mnie nie zaskoczy
Znajomość sourcemoda [0/8]:6
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, za czasow 1.6 w globalu to bedzie pierwszy raz
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: jak jestem w domu i nie mam obowiązków to po 8h lekko ale nie bede oszukiwal, to juz nie te lata zeby siedziec codziennie przed pc.
Dlaczego Ty?: Myślę że swoim zaangażowaniem mogę wiele wprowadzić na serwer jak i na serwerownie 

Posiadasz mikrofon?:  Tak
Kontakt: Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198046179973/
SID: 
STEAM_1:1:42957122
Akceptujesz regulamin admina?: Tak
Akceptujesz regulamin serwera?: Tak

Przepraszam za tamta odpowiedz w podaniu, moglem tutaj napisać. :)

Opublikowano

Myślę że mając prawie 2h na serwerze nie możesz mieć admina skoro w wymaganiach jest więcej. Poza tym cs 1.6 a cs:go to dwie różne bajki.

Sory jestem na NIE

Opublikowano

A ja radze usiąść i przeczytać wymagania na admina na dany serwer, bo albo mi się wydaje, albo wymagania są przekreślone. A jeżeli chodzi o porównanie 1.6 do globala to owszem, ale mając bardzo długi staż w 1.6 to myślę ze nie jestem na tyle głupi, żeby globala nie ogarnąć :D Tyle na swoja obronę powiem :)

Opublikowano

Okej zwracam honor co do wymagań - wiedziałem że ma być 10h, ale nie dojrzałem że wymagania są tutaj przekreslone, sory - ale nadal jest to mało godzin. Myślę że powinieneś trochę poudzielac się na forum jak i na serwerze. 

Opublikowano

Jestem na Nie

Adminów jest już trochę więc te wymagania powinny być przywrócone.

-daj się poznać adminom/graczom nabij więcej godzin i wróć złożyć podanie jeszcze raz

-1,9h 

-konto pod podanie

Opublikowano

Jestem na NIE 

- 1,9h

- Konto pod podanie 

+ Wiek 

+ Doświadczenie 

• Zbyt mało czasu poświeciłeś serwerowi spędź więcej czasu z nami i przede wszystkim daj się poznać administracji.

Pozdrawiam :default_smile:

Opublikowano

Jestem na NIE

- staż na serwerze

- konto pod podanie

+ wiek 

+ Doświadczenie 

• Właściciel
Opublikowano

Niestety podanie zbyt szybko, spędź więcej czasu na serwerze i wtedy spróbuj ponownie. Jeżeli chodzi o twój pierwszy kontakt z adminem cs:go to nie problem, dużo do wyuczenia nie jest ale tak jak napisałem na początku, godziny i jeszcze raz godziny.

• Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.