Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: fatal

Nick admina banującego: Focus(Nuke)

Data/Mapa: 24.08.2018 14:15 de_mirage

SteamID: STEAM_1:0:98057410

Serwer (mod): only de_mirage                            

Opis sytuacji: ogolnie jakis typ zrobil sobie staty 64/13 i widzialem jak wychyla i daje insta hs'y, dlatego pisalem na u@ ze kolega jest odpalony i zeby go sprawdzic, dopiero co wbilem a i tak juz widzialem ze typ niemozliwie strzela jak na jakichs typowych legitach z dobrymi setami. Zaloze sie ze pan admin w ogóle ziomeczka nie sprawdzał bo ma steama z 2k7 i profil to wyrocznia, a jak sprawdzal to zapewne nie ma pojecia jak granie na legitach wygląda XD, nie bede tez udawal niewiniątka bo uzywalem niecenzuralnych slow, ale nikogo nie wyzywałem i dostałem bana za "Ignorowanie admina" i nie wiem w sumie dlaczego taki powod bezsensowny, bo admin nie wydawal mi zadnych polecen ani nie pisal zebym sie uspokoil czy cos tylko z miejsca dostalem gaga po czym napisalem na u@ zeby zamiast dawac mi gaga zajal sie sprawdzaniem tego ziomeczka, po czym dostalem bana z tym wlasnie powodem, a jak chcialem sie wypowiedziec wiecej na temat podejrzanego to po prostu powiedzial zebym sie nie wypowiadal i wytknął mi staty 0/2 poniewaz dopiero co wszedlem na serwer i 2 razy mnie ten ziomek zabił XD.

Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź Katujemy.eu aby poznać szczegóły.

http://sb.weakapps.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:98057410&advType=steamid&Submit

Opublikowano

Wydaje mi się, że to co piszesz, to nie jest odwołanie i przeinaczasz delikatnie fakty, bo byłem przy tej sytuacji, więc pozwolę sobie coś wtrącić od siebie.

Po pierwsze zwyzywałeś osobę, która miała 64 fragi, argumentując to, że jest **** ****** **** odpalony, bo czity tyle robią, na co Domen nawet zwrócił Ci uwagę, że masz żałosny sposób rozpoznawania ich. Po czym padły słowne ostrzeżenia. Po drugie Twoje zgłoszenie wyglądało następujące (mniej więcej): "sprawdźcie tę kur*ę odj*baną" warto dodać, że nie napisałeś z tego co pamiętam nicku tej osoby, a wcześniej dostałeś gag'a za kulturę, mimo upomnień, które miałeś głęboko.  Miałeś problem, że Cię zabił i osądziłeś go jako czitera, bo sprzedał Ci dwa hs'y? Komiczny jesteś. Tym bardziej, że ban już zszedł, to nie kwalifikuje się to jako odwołanie.

@ FocuS nowi gracze, co raz piszą, że ktoś jest odpalony, mimo, że gra na serwerze miesiące i jest pewniakiem. Oto przykład kolejnego.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Aha to że ktoś nabił tyle zabójstw w grze oraz jest dobry to znaczy że ktoś ma wspomagacze ? Wydaje mi się że nie, mieliśmy już takich np:Tomkin też robi takie staty i wielu innych gracz tak samo myśle że ta skarga lub odwołanie jest bezsensowne ale nie mnie to oceniać. Tymbardziej że go sprawdzałem i paru innych adminów też więc raczej się wszyscy nie pomylili. A co do "bana" to dostałeś słusznie bo cię upominałem o kulture dostałeś mute od extremaaaa na 30m i dalej na chacie pisałeś wulgaryzmy po czym dostałeś bana na 1h za ignorowanie admina

• Zasłużony
Opublikowano

Podpisuję się pod wypowiedzią @ EXTREMAAAAA przez mikrofon reprezentujesz dość dojrzały wiek, a twoja kultura nie wiem czy nie została w gimnazjum. Podczas odbębniania kary wbiłeś na serwer Arena 1 vs 1 gdzie też dostałeś kicka w postaci upomnienia "kultura". Ciesz się że Admin który cię banował jest w miarę wyrozumiały bo u mnie nie byłoby taryfy ulgowej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.