Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Jestes za dodaniem takiego pluginu?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jestes za dodaniem pluginu?

Ankieta została zamknięta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę propozycję dodania darmowej rezerwacji nicku dla każdego gracza, często się zdarza, że na nicki topki wbijają osoby i używają wszystkich monet/cheatują na tym nicku. Myślę, że dużo roboty przy tym nie jest, dodać plugin, na którym bez zalogowania będzie czarny ekran, bądz brak mozliwosci dołączenia do drużyny.

Opublikowano

Bez sensu, jak na moich nickach nikt inny nie gra to za to jakiś Adi 69 już by miał z tym problem, serio.

• Wow 1
Opublikowano

W 1.6 często się powtarzają nazwy, bo wiadomo - znaki. Jak ktoś gra na non steam to nie da ćżą i tak dalej przez co ogranicza się do zwykłego imienia czy czegoś nie wiem, w stylu "rozpruwacz", szczególnie dziewczyny miałyby z tym problem bo ich nazwa ogranicza się do imienia. 

Opublikowano

ogólnie to, przejmowanie się jakimiś topkami, monetami na serwerach, gdzie liczy się w 90% lvl, jest zbędne. aczkolwiek wiadomo, że niektórym na tym zależy, więc dla takich osób wystarczy zakupić jakąś usługę na serwerze, a nie są one drogie. a nie powiem, swego czasu było popularne wpierdalanie się na czyjś nick, tylko dlatego, że ma postać z topowym lvl, więc zakup usługi to najprostszy sposób na zniwelowanie "wizyt" niepowołanych osób. 

według mnie zbędne, niemniej do przedyskutowania 

Opublikowano
1 godzinę temu, dełoś napisał:

ogólnie to, przejmowanie się jakimiś topkami, monetami na serwerach, gdzie liczy się w 90% lvl, jest zbędne. aczkolwiek wiadomo, że niektórym na tym zależy, więc dla takich osób wystarczy zakupić jakąś usługę na serwerze, a nie są one drogie. a nie powiem, swego czasu było popularne wpierdalanie się na czyjś nick, tylko dlatego, że ma postać z topowym lvl, więc zakup usługi to najprostszy sposób na zniwelowanie "wizyt" niepowołanych osób. 

według mnie zbędne, niemniej do przedyskutowania 

90a431a59819ae6265c6eb865a9cd072.png
Ale to juz lekka przesada, 2 osoby podszywają się w tym samym momencie ;x

Opublikowano

Miałem kiedyś rezerwacje nicku były z tym problemy. I tego już nie dodaje!!

Jak komuś zależy można kupić sobie rezerwacje nicku to kosztuje chyba 1/2 zł na 2 miechy to jest prawie nic.

Lub K. Premium wtedy ma rezerwacje na okres K. Premium.

Admin tak samo ma rezerwacje !

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

propozycjaodrzucona.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.