Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Siemanko, jak juz w temacie napisałem, grał ktoś z was na gladorze? Mi osobiście serwer sie znudził oraz imo upadł.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Glador to stary klocek już :/ Ostatnio jak patrzyłem to nie widziałem żadnych spoko serwerów, a w jakiś ogólnych typach się lubujesz ? Easy/Medium/Hard ?

Opublikowano
42 minuty temu, Kamynsky napisał:

Siemanko, jak juz w temacie napisałem, grał ktoś z was na gladorze? Mi osobiście serwer sie znudził oraz imo upadł.

Tam zostało kilka miesięcy i nikogo nie będzie, jedynie to, że włascicielem jest DarkSince, który serwer trzyma do ostatniego gracza.

Jak narazie z serwerów które się nie wywalą po miechu sa: samia, pangea, baria, valium (one już stoja X czasu) reszta to syf typu averion który 5 raz startuje

• Właściciel
Opublikowano

Na takim medium sam bym pograł, macie coś dobrego? :default_happy:

• Lubię to! 1
Opublikowano
9 godzin temu, Dudnes napisał:

Narazie same kotlety, moze valium? Za dobry serwer to nie jest, ale jaki inny który nie wyjebie sie zaraz..?

• Zasłużony
Opublikowano
16 godzin temu, Karcok napisał:

Glador to stary klocek już :/ Ostatnio jak patrzyłem to nie widziałem żadnych spoko serwerów, a w jakiś ogólnych typach się lubujesz ? Easy/Medium/Hard ?

Mi najbardziej pasują serwery easy/medium

Grałem długo na imetinie, na elite mt2 (jak jeszcze istniało) potem na gladorku, ale no serwer padł i troszkę lipa

13 godzin temu, Dudnes napisał:

Dreikon ponoć spoko serwer :D

edit: sorki za 2 posty na raz :/

• Lubię to! 1
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.