Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Nie jestem graczem tego serwera, ale pozwolę sobie na komentarz.

Wiek -

Doświadczenie - (W pytaniu "Czy byłeś Adminem?" napisałeś "Tak i jestem" a twoja znajomość AMX'a jest na poziomie 6/10?)

Bo gracze freekillują dlatego też nie jesteś w stanie zapłacić składki? To nie jest argument chyba na takie pytanie. Rozumiem 14lat i brak możliwości wpłaty, wtedy właściciel przymyka oko.

Aktywność -

W zdaniu, gdzie miałeś się wypowiedzieć "Dlaczego ty?" znów wypowiadasz się o freekillowaniu..

Nie przekreślam twojej kandydatury, ale nadrób choćby aktywność na serwerze jaki i na forum. Myślę że jak małymi kroczkami pójdziesz do przodu to twoje następne podanie zakończy się sukcesem. Nie demotywuj się odrzuceniem podania bądź negatywną odpowiedzią pod nim. Pozdrawiam mayor :default_happy:

Opublikowano

Złozyłeś podanie o strażnika, mało Ci?

Oczywiście, że nie.

2 godziny temu, Tank napisał:

Czy byłeś / byłaś już adminem?:Tak i jestem :)

Twierdzisz, że posiadając admina na innej sieci składasz podanie o admina tutaj?

- Mało przekonujące podanie

- Podanie pisane na "kolanie" - na odwal, nie znalazłem tutaj ani jednego pełnego zdania.

Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podanieodrzucone.png

Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.