Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Nick: mayor
Imię: Gabriel
Staż na serwerze: 1863 minuty ( https://www.gametracker.com/player/MAYOR/137.74.0.162:27030/ )
Doświadczenie: Posiadam. Wielokrotny administrator serwerów Counter Strike 1.6
Znajomość sourcemoda [0/10]: 8 (Samouk, staram się dużo czytać na ten temat. Dużo czasu też na to poświęcam żeby to wykuć.)
Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak.
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 14 do 17h tygodniowo.
Dlaczego Ty?: Jestem osobą która na serwerze Arena 1vs1 spędza sporo czasu, nawet mogę powiedzieć że cały swój czas poświęcam na to. Chciałbym spróbować swoich sił na tym serwerze. Moja praca wymaga siedzenia przed komputerem więc nie widzę problemu aby w każdej chwili pojawić się na stanowisku. Jestem dostępny zazwyczaj w godzinach 12:00 aż nawet do godziny 04:00 rano. Aktywność na forum postaram się poprawić.

Posiadasz mikrofon?: Tak.
Kontakt: STEAM, GG
SID: STEAM_0:1:89236586
Akceptujesz regulamin admina?: Akceptuję.
Akceptujesz regulamin serwera?: Akceptuję.

Opublikowano
15 minut temu, mayor napisał:

Doświadczenie: Posiadam.

Może coś więcej byś napisał?

15 minut temu, mayor napisał:

Znajomość sourcemoda [0/10]: 8

Przez 6 dni wzrosła twoja znajomość SM? Nie wnikam.

+ GT, jest idealne, czas który spędzasz jest bardzo duży. Lecz nie zmienia to faktu, że staż jest krótki.

Na serwerze kilka razy Cię widziałem, jak dla mnie nie sprawiasz kłopotów, ale to zostawię adminom którzy lepiej Cię znają.

Na pewno sporo się zmieniło od ostatniego podania

+ Zauważalny na forum.

Osobiście dałbym szansę mu, jestem na Tak.

"Ponowne podanie możesz złożyć po upływie 7 dni.

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU"

Złożyłeś przed upływem 7 dni.

• Dzięki 1
Opublikowano

Powiem krótko jestem na serwie często (chyba). I widzę ciebie często na nim jesteś spoko osoba która nie sprawia kłopotów żadnych jak dla mnie. Kulturka dobra jest skill tez xD Przy mnie nic złego nie zrobił. Dał bym mu szansę i zobaczymy jak się będzie sprawował przez okres próbny ;) Pozdrawiam 

• Dzięki 1
Opublikowano

Ej słuchajcie, weźcie go bo to zayebisty ziomek jest no świetny. Słuchajcie, no denerwuje mnie czasem ale super jest no i w ogóle jest super bo często jest na serwerze, zeby mnie denerwowac, ale w ogole super doświadczenie, dobra koneic, ide spac♥3

• Haha 2
  • Właściciel
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

podaniezaakceptowane.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 5 lat później...
Opublikowano

Temat w archiwum.

Jeśli nie zgadzasz się z decyzją, zgłoś post moderatorom. Pozdrawiamy, ekipa Katujemy.eu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.