Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Nowy serwer CS:GO  

20 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki mod?

• ONLY DD2 (STARY DUST2)
    • ONLY DD2 (NOWY DUST2)
    • 3 MAPS (DD2/MIRAGE/CACHE)
    • FFA (Mapy turniejowe)
    • ONLY AWP

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam,

W nowym miesiącu bądź jeszcze w tym planujemy otworzyć jeden lub dwa serwery cs:go. Pytanie kierujemy do was jaki mod chcielibyście ujrzeć? Prosimy, aby głosowały osoby które mają zamiar grać na danym serwerze i pomogą nam rozwinąć go. Wybraliśmy mody, które wydają się nam na obecną chwile najlepsze do rozwinięcia, każdy gracz dobrze wie że w obecnej sytuacji nie jest tak łatwo rozwinąć świeży serwer jak kiedyś. Ankieta jest wielokrotnego wyboru więc śmiało możecie wybrać więcej niż 1 serwer. Zapraszam do głosowania oraz dyskusji.

Opublikowano

Już Ci tym trułem trochę tyłek Dudnes, ale Jail jakiś nie przeszedłby? :D

Opublikowano

Ja stoję dalej za serwerem "Only DD2 (Stary)"

Myślę, że największy klasyk starych czasów CS:GO. Powiem tak, myślę, że OnlyDD2 może się spisać tym bardziej dużo serwerów gdzie jest stary dust już nie ma, przewagę robi w dzisiejszych czasach OnlyMirage. Na ten moment widzę, że przeważają głosy na OnlyAWP, a to co jest największym moim zmartwieniem to jest to, że jest to kolejny serwer typowo do rozgrzewki zaraz po Arenie i Retake. Sądzę, że przyda się również jakiś serwer typowo pod zarobek gdzie OnlyDD2 czy też FFA zwyciężają w tej konkurencji. Dużo ludzi wspomina o Jail`u, ale tak jak @ `happy napisał będzie przy tym dużo roboty można uznać to nawet za coś typu "Projekt".

Na moje takie serwery widzę dopiero jak Katujemy.eu wróci na właściwe tory. (Na myśli mam "Ruch na forum")

#OpiniaOsobista

• Właściciel
Opublikowano

@ EXTREMAAAAA @ AyeN nie chcemy robić teraz JailBreak'a czy Deathrun'a nie z tego względu, że jest dużo pracy przy takim modzie a z tego że w obecnej sytuacji cs:go taki mod będzie na prawdę ciężko rozwinąć dlatego wolimy wybrać coś pewniejszego co ma szanse na rozruch. Oczywiście w późniejszym czasie podejmiemy się owych modów do zrobienia ale nie teraz, zdecydowanie.

@ Skiper!2! tu się zgodzę, Arena jak i Retake to serwery na rozgrzewkę, moim zdaniem także przydałby się taki OLD DD2, który przyciągnie nieco ludzi na forum. 

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wygrywa ONLY AWP, serwer pojawi się w następnym miesiącu a być może jeszcze w tym. 

• Lubię to! 1
  • Przykro mi 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.