Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera: rKnnZ |N.1| My Life|
  2. Imię: Michał
  3. Wiek: 18
  4. Steam ID: STEAM_0:1:96059089
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ): https://www.gametracker.com/player/rKnnZ |N.1| My Life|/147.135.199.68:27015/
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: Byłem wielokrotnie opiekunem, adminem oraz ogólnym administratorem sieci, więc myślę, że doświadczenie na wysokim poziomie.
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 10/10
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Jestem osobą o wysokim doświadczeniu w tej sprawie, tak jak wyżej napisałem, miałem już takie funkcje na CS 1.6 oraz GO. Mam przegrane dość dużo godzin tak więc i rozpoznawanie różnych wspomagaczy nie stanowi problemu. Również jestem osobą bardzo pozytywnie nastawioną na społeczność, jestem rozmowny, często udzielam się przez mikrofon oraz staram się pomagać graczom w różny sposób. Na poprzedniej sieci zajmowałem się teoretycznie całym forum, tu nie miałem okazji się wypowiedzieć na wiele tematów ale zapewniam, że przebywam często oraz sie udzielam. Po moim GT można zobaczyć, że jestem aktywnym graczem, mam swoja firmę ale staram się grać i w jakikolwiek sposób udzielać się. Niestety jest fakt, że gram u was krótko bo niecały tydzień, ale podczas mojej gry, często nie ma admina i już nie pisze, że jest pełno odpałów bo wyjątkowo zbyt dużo ich nie ma. Ja w funkcji admina widzę się jako osobę dbającą o porządek na serwerze, zwykłym graczem który potrafi pomóc każdemu, z przywilejami funkcji admina, a nie tylko dostać go po to, by banować perfidnych cheaterów i dla własnej wygody i bezpieczeństwa "imienia". Jestem osobą raczej rozpoznawalną po moim charakterystycznym nicku.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Jest to zależne od mojej pracy. Czasami mogę grać pół dnia rano oraz wieczorem, a czasami mogę grać tylko pod wieczór. Przeważnie gram do nocy od 18 do 2. Mój średni czas na dzień to 4h
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ] Tak
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak
  12. Linki do poprzednich podań: Nie składałem.
  13. Kontakt: https://steamcommunity.com/profiles/76561198152383907/ 
  14. PS. dałem kolor aby oczy się nie plątały w tekstach. Jeżeli jest to jakiś problem to z góry przepraszam za format ;)
  15. @ EXTREMAAAAA: Nie wiem skąd masz takie info, ze kogoś cisnę na głosowym. Ani razu się nie wyzywałem z nikim, moje jedyne wulgarne odzywki to opier*alanie ludzi za nie krycie pozycji, co jest standardem bo każdy za to się wkurza. Nikogo nie wyzywam, jedynie to moich kolegów z którymi gram i z którymi przyszedłem z innej sieci. Pisze to aby uświadomić i nie wprowadzać ludzi w złą opinie mojej osoby, jeżeli jesteś pewien, że to ja jestem osobą z takimi odzywkami, to albo mnie z kimś pomyliłeś, ale zauważyłeś ze odpalam mikro i mówię w trakcie gdy inna osoba kogoś wyzywa.
  • Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem na Tak

+Często udziela się za pomocą mikrofonu

+GT

+Stała aktywność

+Pomaga łapać cziterów "XD" "..."

+Miły i pomocny!

• Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano

Na TAK

+ Aktywność

+ Doświadczenie

+ Gaduła :)

+ /- Czasami zdarza ci się kogoś "Pocisnąć" 

+ Tak to kultura w miarę na poziomie

- Aktywność na forum, po prostu udzielaj się więcej

P.S @ Skiper!2! "+Miły i pomocny!" Nooo ucz się :D

• Dzięki 1
Opublikowano

+ Doświadczenie

+ Wiek

+ GT

- Jesteś tutaj niecały tydzień ,więc ja bym troszkę poczekał z tym podaniem

Na razie neutral daj się poznać.

• Dzięki 1
Opublikowano

Czy ten link do statsów z Weak'a strony tak trudno podać, że przy każdym prawie podaniu trzeba tego szukać, żeby zdobyć parę informacji, to już jest minus.

Na minus również to, że ostro ciśniesz na czacie głosowym ludzi (fakt, faktem rzadko, ale trochę nie przystoi dawać się prowokować, czy poddawać się emocjom, tym bardziej, że to gra, a jak ktoś prowokuje możesz zmutować/napisać adminowi na u@) ale w sumie jeżeli dobrze pamiętam, to po tym przepraszasz? więc no, po co cyrk i potem przepraszanie.

39 minut temu, miejskisort napisał:

+ Doświadczenie

+ Wiek

+ GT

- Jesteś tutaj niecały tydzień ,więc ja bym troszkę poczekał z tym podaniem

Na razie neutral daj się poznać.

Tydzień na forum to już jakoś "okej", w porównaniu do innych, którzy podanie składają dzień po rejestracji albo i parę minut po niej.

Na plus czas, przegrane ponad 35 godzin. Steam też czysty. Ogólnie pozytywne wrażenie sprawiasz. Dajmy szansę, jestem na tak.

• Dzięki 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.