Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera:UN1QX
  2. Imię:Kuba
  3. Wiek:18
  4. Steam ID:STEAM_0: 1: 48268123
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):https://www.gametracker.com/player/un1qx%3B۞❤️O/147.135.199.68:27015/ 
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO:Byłem adminem na wielu serverach , doświadczenie myślę że 10/10
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ):10
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie:Dlatego że gram na serwerze dosyć sporo. Bardzo dużo ludzi mnie już tam zna.Na server wchodzą ludzie którzy chcą zakłócić spokój i przyjemność grania na nim mi obecnie zależy na jak najlepszej rozgrywce na serwerze.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:CAŁY DZIEŃ
  10. Posiadasz mikrofon?: [ TAK / NIE ]TAK
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera:TAK
  12. Linki do poprzednich podań:
  13. Kontakt:https://steamcommunity.com/id/un1qxGOD
  14.  
  • Legenda
Opublikowano

Jestem na NIE

+ Wiek

- Nie znam cię dobrze, Twoje GT mówi o ostatnich dniach/tygodniach ile grasz, ale nie znam cię długo

- Aktywność na forum (Popraw)

- Argumenty w punkcie "Dlaczego Ty" do mnie kompletnie nie przemawiają (Kompletnie zero kreatywności)

- Mogę rzec tak samo jak @ Skiper!2! "Zero problemów jeśli chodzi o kulturę osobistą" Problem jest tylko w tym że nie odzywałeś się jeszcze przy mnie

Moja opinia jest taka, potrzeba adminów to fakt, ale potrzebujemy kompetentnych adminów, popraw tą aktywność na forum, popraw również aktywność na samym mikrofonie i będę na TAK :)

• Lubię to! 1
Opublikowano
4 godziny temu, Karcok napisał:

Jestem na NIE

+ Wiek

- Nie znam cię dobrze, Twoje GT mówi o ostatnich dniach/tygodniach ile grasz, ale nie znam cię długo

- Aktywność na forum (Popraw)

- Argumenty w punkcie "Dlaczego Ty" do mnie kompletnie nie przemawiają (Kompletnie zero kreatywności)

- Mogę rzec tak samo jak @ Skiper!2! "Zero problemów jeśli chodzi o kulturę osobistą" Problem jest tylko w tym że nie odzywałeś się jeszcze przy mnie

Moja opinia jest taka, potrzeba adminów to fakt, ale potrzebujemy kompetentnych adminów, popraw tą aktywność na forum, popraw również aktywność na samym mikrofonie i będę na TAK :)

Mam takie swoje małe zdanie, na temat tej aktywności na forum. I w sumie ta jest ważna, bo mamy jej wymóg, ale z drugiej strony, nie ma się nijak do czasu gry na serwerze. Chociaż faktycznie, robiąc konto pod podanie pokazujemy, że jednak w forum mamy w poważaniu, co nie stawia nas w dobrym świetle.

Przechodząc do mojego zdania na temat podania, to naprawdę ani razu nie słyszałem Cię, żebyś się odezwał, fakt nie gram ostatnie dwa dni zbyt wiele, bo mam drobny problem ze sprzętem, jednak parę razy grałeś w mojej obecności i milczałeś, nawet infa nie było. Wieku nie będę oceniać, bo to liczba i liczy się czy faktycznie ogarniasz. Nie jestem przekonany co do znajomości obsługi panelu admina, że tak go nazwę, ale jeżeli miałeś faktycznie kilka razy administratora, to jestem w stanie to jakoś uwierzyć. GT jest okej, minut sporo, ostatnimi czasy jest parę "zer" ale to najmniej istotne. Nie wiem czy zmiana nicku i ta cisza, to zmiana taktyki, bo poprzednie podanie było odrzucone czy zrozumiałeś coś i pod nowym nickiem chcesz to naprawić, bo wyciągnąłeś wnioski, ale trzeba ludziom dawać szansę. Jestem na tak i mam nadzieję, że faktycznie "z mózgiem" będziesz w stanie być adminem, jeżeli podanie zostanie przyjęte. Fakt faktem, aktywność na forum możesz poprawić, chociażby z kimś popisać na czacie :p. A i z Karcokiem się zgadzam, ciężko ocenić kulturę, kiedy ktoś się nie odzywa, ani chociażby infa nie daje.

A skąd się wziął 14-sty punkt? XD

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem na NIE!

+Wiek

-Doświadczenie bo napewno nie 10/10 a bardziej chodzi o doświadczenie co do Csa "D

-SM napewno nie 10/10 :D 

-GT Wbijanie minut na 2 dni a potem bycie wgl nie aktywnym? :D

-Czas napewno nie cały dzień chyba, że zależy na podlizaniu pupki :D 

#EDIT

- Wypowiadanie się w własnych podaniach :D 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.