Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  1. Nick z serwera: Lucky Luke
  2. Imię: Patryk
  3. Wiek: 17
  4. Steam ID: STEAM_1:1:215926226
  5. Czas spędzony na serwerze ( GT i Stats ):  https://www.gametracker.com/player/Lucky Luke/147.135.199.68:27015/   http://stats.weakapps.pl/player.php?id=100
  6. Doświadczenie w adminowaniu na serwerach CS:GO: 2 lata opiekun serwera oraz 1 rok administrator na różnych sieciach.
  7. Znajomość obsługi admina ( x/10 ): 9
  8. Argumenty, dlaczego akurat Ty masz zostać adminem oraz powiedz kilka zdań o sobie: Ponieważ jestem doświadczony i ogarnięty . Byłem opiekunem serwera Deathrun przez około 2 lata oraz posiadałem na różnych dużych sieciach admina i sobie bardzo dobrze radziłem. No to tak interesuję się sportem i motoryzacją.W wolnych chwilach gdy nie siedzę przy komputerze spędzam miło czas z kolegami na siłowni.
  9. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 2-5 h dziennie
  10. Posiadasz mikrofon?:  TAK 
  11. Akceptacja regulaminu admina/serwera: Tak 
  12. Linki do poprzednich podań: brak
  13. Kontakt: Steam  https://steamcommunity.com/profiles/76561198392118181/
  • Legenda
Opublikowano

Ciężko mi tu dokładnie coś powiedzieć :/

+ Z pewnością samo doświadczenie

+ Brakuje troszkę kompetentnych adminów, to za mną najbardziej przemawia

- Lecz jest 1 powód za który mi podpadłeś, mianowicie twoje zachowanie, mam tu na myśli, nadużywanie mikrofonu, śpiewanie do niego, czy też przysłowiowe "Darcie mordki" Popraw swoje zachowanie na serwerze i zaprezentuj swoje chęci, pomagając adminom lub co ważniejsze graczom

A nie że otrzymuję na u@ spam o tym że się drzesz do mikrofonu i do niego śpiewasz.

Aktualnie muszę pozostać na neutral.

Opublikowano
1 godzinę temu, Karcok napisał:

Ciężko mi tu dokładnie coś powiedzieć :/

+ Z pewnością samo doświadczenie

+ Brakuje troszkę kompetentnych adminów, to za mną najbardziej przemawia

- Lecz jest 1 powód za który mi podpadłeś, mianowicie twoje zachowanie, mam tu na myśli, nadużywanie mikrofonu, śpiewanie do niego, czy też przysłowiowe "Darcie mordki" Popraw swoje zachowanie na serwerze i zaprezentuj swoje chęci, pomagając adminom lub co ważniejsze graczom

A nie że otrzymuję na u@ spam o tym że się drzesz do mikrofonu i do niego śpiewasz.

Aktualnie muszę pozostać na neutral.

Tak wiem przesadziłem wtedy ale to byla jednorazowa akcja jaka mi sie przydażyła na serwerze. Obiecuje że, się to już nie powtórzy.

Opublikowano

Na Nie

- to co pisał up karcok o zachowaniu

-wczorajsza sytuacja która zapadła mi w pamięć. Wchodząc na specta zobaczyłem że masz afk,dałem kicka, wchodzisz z powrotem i co dalej afk. Czyli przysłowiowe nabijanie czasu.

- obecnie jest sporo aktywnych adminów ze względu na okres wakacyjny

• Lubię to! 1
Opublikowano

Taki trochę na TAK troche gram na only mirage to zacznę się wypowiadać

+wiek

+znajomość obsługi admina

+czas który mógłby spędzać na serwerze

PS. argument iż jest za dużo adminów jest kompletnie błędny ja kieruje się zasadą że im wiecej adminów tym lepiej oczywiście w mojej opini :) @ ForgotteN.

Opublikowano
3 godziny temu, S0u napisał:

Na Nie

- to co pisał up karcok o zachowaniu

-wczorajsza sytuacja która zapadła mi w pamięć. Wchodząc na specta zobaczyłem że masz afk,dałem kicka, wchodzisz z powrotem i co dalej afk. Czyli przysłowiowe nabijanie czasu.

- obecnie jest sporo aktywnych adminów ze względu na okres wakacyjny

Nie zgodzę się z tym ,ponieważ wszedłem na serwer, żeby skopiować z konsoli steamid i zostałem na serwerze, bo kończyłem pisać podanie o admina.

Opublikowano
36 minut temu, Lukey napisał:

Nie zgodzę się z tym ,ponieważ wszedłem na serwer, żeby skopiować z konsoli steamid i zostałem na serwerze, bo kończyłem pisać podanie o admina.

Ok. Może i tak było ale wbiłeś ok mogłeś skopiować, byłeś afk, dostałeś kicka, wbiłeś powtórnie nie potrzebnie moim zdaniem i byłeś dalej afk bo kończyłeś pisać podanie, czym psułeś grę innym. Tutaj sam widzisz jak to wygląda. Trochę bez sensu tłumaczenie. A taki pro tip żeby uzyskać steam id nie trzeba nawet gry odpalać ;)

Opublikowano

Powiem tak, 

+doświadczenie

+Wiek

+/- GT

+Dużo aktywnych adminów

- Nie znasz regulaminu forum wcale! Wypowiadasz się w swoim podaniu, tego się również nie robi.

Jak dla mnie powinieneś poprawić staż na serwerze i aktywność, bo stała to ona raczej nie jest.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Skiper ma rację, nie znasz regulaminu forum, więc zapewne nie znasz regulaminu administratora.

- czas,

- wiek,

- ogólna aktywność, mało minut,

- w zasadzie, wiem chyba, że grasz, bo Cię kojarzę, jednak nie na tyle by się przychylić dla podania.

Jestem na nie.

@ Lukey  punkt regulaminu mówi: zgłaszamy wszystko na u@. Spamowanie na czacie albo za pomocą mikrofonu to nie jest u@. Nie sugeruję, że tak robiłeś, jednak przeważnie tak się dzieje.

@ Skiper!2! delikatnie podpisuję się pod słowami Skipera. 

@ Lucky "ja byłem" "ja miałem" duże doświadczenie, jak na siedemnastolatka. Możesz te słowa jakkolwiek potwierdzić? Zapewne nie, więc pokory.

• Lubię to! 1
Opublikowano
13 minut temu, EXTREMAAAAA napisał:

Skiper ma rację, nie znasz regulaminu forum, więc zapewne nie znasz regulaminu administratora.

- czas,

- wiek,

- ogólna aktywność, mało minut,

- w zasadzie, wiem chyba, że grasz, bo Cię kojarzę, jednak nie na tyle by się przychylić dla podania.

Jestem na nie.

Nie mogę się doczytać gdzie jest napisane ,że nie mogę komentować postów pod moim podaniem ,a po 2 regulamin kolego znam lepiej od ciebie bo jestem bardziej doświadczonym adminem niż ty. I tak szczerze co do aktywności to lepiej być mniej na serwerze ,a zrobić dobrą robotę niż siedzieć na serwerze i nic nie robić i to kieruje w stronę adminów [ Nie do wszystkich].

Opublikowano
2 godziny temu, Lukey napisał:

Nie mogę się doczytać gdzie jest napisane ,że nie mogę komentować postów pod moim podaniem ,a po 2 regulamin kolego znam lepiej od ciebie bo jestem bardziej doświadczonym adminem niż ty. I tak szczerze co do aktywności to lepiej być mniej na serwerze ,a zrobić dobrą robotę niż siedzieć na serwerze i nic nie robić i to kieruje w stronę adminów [ Nie do wszystkich].

Mam pytanie, jeśli byłeś opiekunem, adminem i kimś tam jeszcze na "dużych sieciach to tam panuje to samo. Użyć mózgu nie zaszkodzi.

@ Lukey Normalnie skisłem po twoich wypowiedzich.

Nie znasz @ EXTREMAAAAA a już mowisz, że masz większe doświadczenie? Na razie widze, że masz doświadczenie w najmniejszym "IQ" Dziękuję.

• Lubię to! 1
Opublikowano
31 minut temu, Skiper!2! napisał:

Mam pytanie, skąd wiesz, że jesteś bardziej doświadczonym admina? Halo? Ja ci napisałem, że łamiesz regulamin to łamiesz. Pozdro dla ciebie...

Ale  ja ci coś powiedziałem ? ja mu odpisałem a nie tobie. Wiem po prostu, że jestem bo byłem adminem przez rok na różnych dużych sieciach i wiem jak banować według taryfikatorów, pomagałem graczom ,każde zgłoszenie które dostałem rozwiązywałem je ,ze skargami nie miałem żadnych problemów żeby je rozpatrzyć dobrze poprzez oglądając demka itp. Byłem opiekunem serwera deathrun przez 2 lata i pózniej przeszedłem na właściciela serwera i konfiguracja pluginów lub wgrywanie ich nie stanowiło mi  żadnych problemów, miałem dużo do czynienia z cwaniaczkami na serwerze oraz opiekowałem się adminami,przyjmowałem na stanowisko oraz ich szkoliłem na ts3 co i jak na forum ,sourcebans. Byłem zastępcą właściciela na pewnej sieci i to jest duża odpowiedzialność utrzymać sieć oraz promować ją i przyjmować odpowiednich adminów na stanowisko, Więc uwierz mi ,że doświadczenie mam w tym. @ Skiper!2! spoko to jest twoja opinia ja rozumiem i nie mam zamiaru już się kłócić.

Opublikowano

Jestem na NIE

+Wiek

-GT

-SM Bo napewno tak nie jest.

-Doświadczenie (Bardzo duże dużo mówi..)

-Nieznajomość regulaminów.

-Czas

-200IQ

-Nie podanie jakiegokolwiek kontaktu skąd mamy wiedzieć jakiego masz steama..

W wątku podania o administratora nie powinieneś się wgl. udzielać tak jak jest to w regulaminie i co wyżej było pisane. :d

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Chcę tylko podkreślić że kolega @ MAKAPAKAKILLER tutaj to wszystko świetnie wypunktował.

Ja chcę tylko od siebie jeszcze dodać, że jest to dla mnie śmieszne że miałeś/masz opiekuna i nie wiesz o tym że nie podpisuję się pod własnym podaniem, podanie składasz po to aby każdy gracz mógł wypisać twoje + bądz - a twoim zadaniem jest tą krytykę przyjąć na klatę, a nie się jeszcze z graczami kłócić jak to jest bądź też nie.

I sorry tak jak pozostawiłem informacje na poście wyżej, byłem na neutral ale po tym jaką tutaj szopkę odwalasz, bez wachania daje na NIE.

• Lubię to! 4
Opublikowano
Dnia 18.07.2018 o 13:13, MAKAPAKAKILLER napisał:

Jestem na NIE

+Wiek

-GT

-SM Bo napewno tak nie jest.

-Doświadczenie (Bardzo duże dużo mówi..)

-Nieznajomość regulaminów.

-Czas

-200IQ

-Nie podanie jakiegokolwiek kontaktu skąd mamy wiedzieć jakiego masz steama..

W wątku podania o administratora nie powinieneś się wgl. udzielać tak jak jest to w regulaminie i co wyżej było pisane.

Sorka ale muszę poręczyć za luckiego

Tak powinno wyglądać to co napisałeś

+wiek

+GT ma nabite jakiejś 20 godzin minimum

O doświadczeniu nic nie możesz powiedzieć bo nie wiesz czy to prawda czy nie Lucky jest moim kolegą z serwerowni na której oboje mieliśmy adma i bardzo dobrze sobie radził jak i również mogę poręczyć za jego skilla w csie

reszta twoich argumentów jest kompletnie bezsensowna i nie będę już ich nadmieniał

Jednak przyznam że lucky popełnił błąd faktycznie udzielając się pod podaniem

• Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano
10 godzin temu, Lichno napisał:

Sorka ale muszę poręczyć za luckiego

Tak powinno wyglądać to co napisałeś

+wiek

+GT ma nabite jakiejś 20 godzin minimum

O doświadczeniu nic nie możesz powiedzieć bo nie wiesz czy to prawda czy nie Lucky jest moim kolegą z serwerowni na której oboje mieliśmy adma i bardzo dobrze sobie radził jak i również mogę poręczyć za jego skilla w csie

reszta twoich argumentów jest kompletnie bezsensowna i nie będę już ich nadmieniał

Jednak przyznam że lucky popełnił błąd faktycznie udzielając się pod podaniem

Kolejny co ma zerowe pojęcie o forum.....

Kolega @ MAKAPAKAKILLER Wyraził swoją opinie w podaniu Lucky a ty będziesz mu pisał co ma napisać w podaniu ? 

Jak już tak kulturalnie podchodzimy do tematu, napisz mu jeszcze czy może się podrapać po dupie, czy wpierw ma się zapytać ciebie o zgodę lub o twoje zdanie na temat.

Napisałeś swoje powody za i przeciw powyżej @ Lichno a to co ktoś inny wypisuję, czy to historie wyssane z palca czy też nie, nie powinno się obchodzić.

Dramat tylko tyle w mojej opinii, jest to dla mnie śmieszne że osoby które uważają się za jakąś alfe i omgę, wypisują takie beznadziejne bzdury.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja tam podtrzymuje swoje stanowisko na NIE:

-dodam jeszcze tylko jedną rzecz, nie nadajesz się na Admina bo po Twoich wypowiedziach widać że jesteś osobą która wszystko wie, plus masz bardzo ale to bardzo wysokie mniemanie o sobie.

• Haha 1
Opublikowano

Dobra już zatrzymam swoje zdanie dla siebię ja swoje wiem wy możecie myśleć co innego.

Opublikowano

@Lichno +GT ma nabite jaki+GT ma nabite jakiejś 20 godzin minimum 20 godzin minimum

Nie licza się wbite godziny bo może przez 1 rok tyle wbić a ostatni raz na serwie był pół roku temu przykładowe...

Wiem że łamię ten śmieszny regulamin tak jak inni i macie to gdzieś

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.