Gibekson Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Nick:Gibek Imię:Damian Wiek:20 lat Staż na serwerze:http://www.gametracker.com/player/Gibek/80.72.33.50:27190/ Doświadczenie:od 16 roku życia Znajomość AMX [0/8]: 3 Czy byłeś / byłaś już adminem?:Nie Dlaczego Ty?:Gram dużo wieczorami a adminów wtedy brakuje i odpały latają i każdego to denerwuje że pół godz koleś na WH Sh czy Aimie ,i adminów mało jest ogólnie z tego co zauważyłem na serwerze Kontakt:[email protected] STEAM:Brak Akceptujesz regulamin admina?:Tak Akceptujesz regulamin serwera?:Tak
KubsoN Posted December 24, 2014 Posted December 24, 2014 Niestety również jestem na NIE Steam to podstawa by zostać adminem!! Mała aktywność na forum Słaba znajomość AMX
Deserved !@benuss Posted December 24, 2014 Donor Deserved Posted December 24, 2014 Wydaje mi się, że jedynym problemem jest tutaj brak steama. Masz 20 lat a w tym wieku umysł jest chłonny więc podstaw dotyczących amx`a nauczysz się w mgnieniu oka. Tym samym będziesz miał szanse się wykazać bo z tego co widzę doskonale Wam idzie krytyka czy zgrywanie cwaniaków. Dobraliście się z Kujawiakiem, a czy to dobry wybór przekonasz się sam. Radzę też czasami spojrzeć na wykaz banów w AMXbans, mówię tu o administratorach dd2. Wtedy się przekonasz kto zajmuje się sprawami serwera a kto się leni. Powodzenia.
V@d3r Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 To samo co @!@benuss można dać mu szansę, niech się przekona co to znaczy. Jedyny minus to brak steam, ale na to można przymknąć oko. Wydaje się być ogarnięty, wiek, staż.
gapciu Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Ja jestem na nie wymagania to wymagania, dla mnie steam to podstawa.
H4ntar0 Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 Admin bez steama to lipa . Narazie Nie , załatw steam mordo :)
Deserved !@benuss Posted December 25, 2014 Donor Deserved Posted December 25, 2014 Czy Wy potraficie cokolwiek wyciągnąć z mojej wypowiedzi? Nie ma możliwości na przymknięcie oka co do wymaganego steama! Napisałem, że tylko on jest przeszkodą więc autor tematu powinien zrozumieć iż musi go zakupić.
Owner Dudnes Posted December 25, 2014 Owner Posted December 25, 2014 Brak steam a to podstawa, zakup i wtedy napisz ponownie podanie.
Owner Dudnes Posted December 25, 2014 Owner Posted December 25, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts