Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zostało rozpisane demko przez @ Skiper!2! na moje "wh".

Kto dał Tobie i @ RageQuit admina nawet widzę ze masz opiekuna no no brawo.

Wiesz jak odróżnić "cheatera" od zwykłego gracza? Jak widać nie.

Jak gracz CZYSTY GRACZ chciałbym pogratulować administracji za takich adminów jak i opiekunów.

Mam nadzieję ze "góra" zobaczy i przejrzy moje odwołanie od bana lub inna osoba z ubteam.

Myślę ze @ Skiper!2! aż tak szybko tego nie zamknie i zobaczą to właściciele.

Dodam jeszcze ze nawet nie mogłem się wypowiedzieć co do rozpiski przez admina, ponieważ temat został już zamknięty.

Opublikowano

Możesz uważać jak chcesz czy chcesz nas może uwalić czy może nie, nie wiem, ale na moje kolego jesteś zwykłym botem na czitach..

Tutaj łap linki :P

Tutaj masz moją i pana @ RageQuit`a rozpiskę KLIK z demka jak byś chciał porównać swoje "Obvious" akcje z serwera z naszymi zdaniami.

Link do demka KILK

Co do tematu o Unbana to nie rozumiem twoich wypocin. Mam zrozumieć, że jeśli uważam, że jesteś cziterem i rozpisałem demko to mam się ciebie jeszcze na koniec pytać o to czy mogę zamknąć temat czy nie? Śmieszne :P

Może i popełniliśmy błąd w rozpisywaniu demka nie wiem, człowiek nie robot. Ale nie wydaję mi się, żebyś był czystym graczem. Chętnie się dowiem od innych osób :P

Opublikowano
33 minuty temu, Skiper!2! napisał:

Co do tematu o Unbana to nie rozumiem twoich wypocin. Mam zrozumieć, że jeśli uważam, że jesteś cziterem i rozpisałem demko to mam się ciebie jeszcze na koniec pytać o to czy mogę zamknąć temat czy nie? Śmieszne :P

Może i popełniliśmy błąd w rozpisywaniu demka nie wiem, człowiek nie robot. Ale nie wydaję mi się, żebyś był czystym graczem. Chętnie się dowiem od innych osób :P

Co do moich "wypocin" to tylko chodzi o to że zostałem zbanowany za nic. Nie miałeś się pytać tylko chciałem odpowiedzieć na rozpiskę, którą wstawił bo tam akurat  nic dziwnego nie widziałem. Zwykłe full auto i wychylanie.

Poczekajmy może ktoś kto się zna wypowie. @ Fc Daniel Z tego co pamiętam dobry był z Ciebie UbTeam

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.