Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zgromadzonych - długo, niezwięźle ale o sobie! Mam na imię Patryk, 18 wiosen, urodziłem się i mieszkam w Kołobrzegu, chociaż niedługo po ukończeniu technikum ekonomicznego zamierzam wyruszyć w podróż studencką. Na moim celowniku póki co Poznań, Gdańsk lub Szczecin, zobaczymy co z tego wyjdzie po maturze. Interesuję się głównie sportem [jakże to męskie ;))] m. in. Formułą 1 (fav. Kimi Raikkonen), piłką nożną (fav. Zlatan Ibrahimović), MMA (fav. Conor McGregor), matematyką (fav. Pitagoras). Oprócz tego trenuję w/w mieszane sztuki walki, wcześniej (bo aż 8 lat) trenowałem piłkę nożną w Akademii Piłkarskiej Kotwica Kołobrzeg.

Po tym długim wstępie mogę przejść do głównego wątku - tematycznego do forum katujemy.eu mianowicie CS:GO. Staż w tej grze od 2013 roku, nie miałem wcześniej do czynienia z Counter Strikem 1.6 czy innymi wersjami tej wspaniałej gry. Największymi sukcesami do tej pory było zajęcie podium w LANParty EsportEkonom dwukrotnie w 2016 i 2017 roku, dostanie się do kwalifikacji akademii Izako Boars, osiągniecie Global Elite oraz 10 levelu na faceit w 2016, mając okazję grać mecze przeciwko europejskim/polskim kotom takim jak kucheR (ex. HellRaisers), saju (ex. Inetkox), Lucky (ex. dizLown), czy też współpracować z takimi zawodnikami kreo (ex. Invizy Esport), hen1ek, kezzy (VEX Esport dywizja Fortnite) czy możliwe wkrótce z Markosiem (Pompa Team - mianowicie kwalifikacje do LANa w Złocińcu, informacja niepotwierdzona, czas do lata). Nie wiążę jednak swojej przyszłości nawet w 1% z karierą w CS:GO, ponieważ na to już trochę za późno - talent w jakimś stopniu przerodził się w umiejętności, dlatego zapraszam do wspólnego popykania ze mną na ONLY MIRAGE, bądź też matchmakingu/faceit. 

Essa wariaty, miłe powitanko.

Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198218878568/

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Właściciel
Opublikowano

Witamy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.