Asieres Posted December 23, 2014 Posted December 23, 2014 No siemanko :PMoże opowiem krótko o sobie, jestem Szymon, mam 19 lat i studiuje w Poznaniu, a mój kierunek to Logistyka (inż). Niestety nie jest to moje miasto rodzinne i mój dom znajduje się 200km dalej. Hobby: Motoryzacja, muzyka, gry. Na serwerowni jestem od jakiegoś miesiąca, głównie można mnie spotkać na FFA, jednak powoli zaczynam wchodzić też na DD2. Pozdro i do zobaczenia w grze :D Szymon :)
arrowpt Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 "Asieres: jebany w dupe skurwysyn" hahaha Pozdrawiam ;) na zadnego dust2 nie idziemy !
Eddy Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Cześć :D Wysyłane z mojego E15i za pomocą Tapatalk 2
Owner Dudnes Posted January 26, 2015 Owner Posted January 26, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Przeniesione do archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami!
Recommended Posts