Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich dziś przychodzę z 2 propozycjami:

1. Anty AFK Menager: Propozycja ta jest na afków na respie. Już od paru dni spotykam się z tym, że jak nie ma admina przychodzą ludzie i stoją z 9 rund afk na respie i nie dostają kick i chciałbym, żeby zostało coś dodanego jak nie ruszysz się w ogóle przez 2/3 rundy to kick cię automatycznie z serwera, jednocześnie pomoże to adminom w pracy :)

2. Limit AWP

2 Propozycja to dodanie limitu AWP dla każdego team np. Max 4 Awp dla graczy w team, a VIPA ten limit by nie obowiązywał. Bo trochę zaczyna to się robić śmieszne, że człowiek chce gdzieś wbić a tu nagle 4 Awp MID, 4 Awp A, 4 Awp B, może zmieńmy nazwę na OnlyAWP ? Myślę, że również się przyda.

Pozdrawiam

• Lubię to! 2
Opublikowano

AFKi to porażka. Oczywiście, że powinno to być wgrane bądź chociażby informacja na sayu, że ileś osób stoi afk na respie. Wtedy wiesz gdzie są a nie szukasz ich po mapie i admin będący w drużynie przeciwnej także z łatwością może ich wtedy wyrzucić. 

AWP limit zbędny. Czasami spoko jest podnieść ją po kimś gdy nie masz hajsu xd

Wyobraź sobie, że grałam i jakoś nie zwróciłam na to szczególnej uwagi podobnie jak admin który miał to w dupie najwidoczniej bo także był na serwerze wtedy ;)

• Legenda
Opublikowano

1. Jestem oczywiście na Tak

2. Kompletnie bezsensu, mamy zablokowane już te P90 itp. I to powinno wystarczyć, za niedługo będziemy grać samym AK47 i M4A1s/M4A4, a przecież nie po to gramy na serwerze 4fun

@edit

@ ola7258 "bądź chociażby informacja na sayu, że ileś osób stoi afk na respie." Koleżanka jakby grała to by wiedziała że takie coś istnieje na naszym serwerze.

• Lubię to! 1
Opublikowano

1. Spoko pomysł popieram.

2. Raczej by to było bez sensu :/ (Może następnym razem szybciej będziesz na midzie..., if you know what I mean :D)

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

@ MaxiS "jeżeli owa zmiana by się nie przyjęła, przecież zawsze można ją zmienić. " Ale graczy już nie cofniesz, jak ktoś zobaczy że awp jest zablokowane, czy dostępne dla vipa, to stwierdzi że ten serwer jest nie dla mnie

"I co w takiej sytuacji ma zrobić gracz, grający np. z karabinu itp. nawet najlepszy, nie da sobie radę" Dodam tutaj jako doświadczony gracz = Zagrać z głową, pokombinować i zabić wszystkich, oczywiście żartuję.

Nie ma czegoś takiego jak za duża ilość AWP = OP, to samo można powiedzieć z inną bronią. To że awp wkurza to już problem innych.

Opublikowano

Jak najbardziej jestem za 1 propozycją, znacznie to pomoże i bardzo się przyda.
Za 2 propozycją jestem tak 50/50 ponieważ jest to dobry pomysł ale nie zawsze wszyscy grają AWP a raz na jakiś czas zdarzy się taka sytuacja więc co do tego nie jestem jakoś pozytywnie nastawiony. 
Przypuśćmy taką sytuację że osoba z drużyny będzie chciała AWP i ja jak najbardziej rzucam broń osobom które nie mają $ a wiem że może to pomóc w wygraniu rundy gdy sytuacja jest słaba, i rzucę tą broń a okaże się że jest limit AWP i ta osoba nie ma VIP to nie specjalnie się opłaci bo nie będzie mogła z niej skorzystać.
Także pozostawiam wybór innym i myślę że jeśli decyzja odnośnie 2 propozycji będzie pozytywna to możemy pomówić o wprowadzeniu tego chociaż na próbę do testów, zależy jak to przypadnie do gustu innym graczom.

• Legenda
Opublikowano

1. Afk jest wgrany, byłem na serwerze i jeżeli ktoś jest afk to pokazuje się gdzie on jest i tyle. 

2. Co do ilości AWP, jeżeli ktoś się czuję na siłach i w sumie tylko awp potrafi grać no to w sumie dla innych to nie jest ich problem, ale po co kogoś ograniczać? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.