Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: @ Rafał

Opis sytuacji: Na cb odniosłam się w stosunku notatki, którą od niego dostałam po czym chyba żyłka mu pękła i zaczął przeklinać. Piszę tą skargę ponieważ jak @ dełoś dostał warny za przekleństwo oraz obrazę to wyleciał z forum. Po czym zostały mu 3 warny które zdjął sobie vipem. Zatem chcę żeby typo wyżej także dostał warna za przekleństwa bo jako opiekun serwera powinien znać zarówno regulamin serwera jak i forum. Bądźmy fair play i dajcie swojemu koledze warna.

W regulaminach nie ma mowy, że nie można się wypowiadać odnoście czyjeś propki czy podania więc to robię. Jeżeli wam to nie jest na rękę to sobie zmieńcie regulamin ;)

Powód: Przekleństwa

Dowod: screeny z cb.

Screenshot_20180422-155151.png

Screenshot_20180422-155129.png

@ Kacperek `zarówno Twoj post jak i @ Sekusz nic nie wnoszą do tego tematu tylko zupełnie innej sprawy. Jeżeli macie z tym problem zachęciam do złożenia nowego tematu. Proszę o zablokowanie tematu do czasu wyjaśnienia przez h@

• Haha 3
  • Mistrz Ruletki
Opublikowano

Może i nie powinienem się tutaj wypowiadać, ale po co się wypowiadasz w propozycjach lub podaniach, jak nawet na serwerze nie masz przegranej minuty... Dajesz komuś tak w podaniu, ale nawet nie wiesz kto to, ani nie wiesz jak się zachowuje dana osoba na serwerze, to ma być dla Ciebie subiektywna opinia, dawanie komuś tak bądź nie, tylko dlatego, żeby nabić sobie kolejnego posta? Tym bardziej, że Twoja opinia opiera się na opiniach osób wypowiadających się wcześniej...

• Lubię to! 5
  • Wow 1
Opublikowano

Ty chyba pomyliłeś tematy. Ale uzasadnię to. Jeżeli chodzi o podania wypowiadam się pod względem statystyk gracza oraz jego doświadczeniu czy wieku. Natomiast jeżeli go znam to owszem dodam coś więcej. Odnośnie spraw serwerowych to wypowiadam się ponieważ patrzę na to jako gracz, która opcja mogłabym mnie bardziej zachęcić do gry, czy to modele, skiny, rs'y itp itd.

• Inwestor
Opublikowano

Hahaha! Mistrzostwo świata nagroda "Hipokrytki roku" ląduje u @ ola7258 nic tylko pogratulować... Tutaj zgodzę się z @ Rafał nie grasz na serwerze to się nie wypowiadaj... To że tobie się wydaje że będzie lepiej to nie znaczy że dla graczy będzie to lepsze. A to że wypowiadasz się w podaniach na adminów serwerów na których nie byłaś to lekka paranoja. Pewnie nawet nie kojarzysz osoby której podanie podpisujesz w podaniu osoba może obiecać złote góry a dopiero później okazuje się kim tak naprawdę jest i do kogo są pretensje pewnie do opiekuna jak on mógł kogoś takiego przyjąć? Po prostu większość wypowiedzi pod podaniem była pisana przez osoby podobne do Ciebie. A poza tym chyba zapomniałaś dodać że sama święta nie jesteś co ładnie pokazał Weak ;). Według mnie powierzenie tobie jakiejkolwiek roli większej niż użytkownik może skończyć się większą lub mniejszą katastrofą ;3 Dziękuje za uwagę i życzę miłej niedzieli.

• Lubię to! 2
  • Haha 3
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Wy to potraficie chociaż czytać ze zrozumieniem, koledzy? skarga tyczy się stricte PRZEKLINANIA NA SHOUTBOXIE, a Wy z czym wyjeżdżacie? :facepalm:

hipokryci, gadacie o Oli, że wypowiada się w podaniach na serwerach, na których nie gra, a sami wypowiadacie się w podobny sposób o osobach, których nie macie prawa znać. z resztą, skąd Wy możecie wiedzieć o tym, że Ola nie grała na tych serwerach? widzę, że na tej sieci to sami stalkerzy. 

skarga słuszna, obojgu należą się ostrzeżenia, ot co

• Lubię to! 4
  • Dzięki 2
  • Haha 1
Opublikowano

Ja już nie wnikam w to wypowiadanie się pod podaniem, chociaż też uważam że jak się osoby nie zna,
nigdy się jej nie słyszało itp to nie powinno się głosować..
Ty no ale jak można donosić że ktoś przeklną?? Serio?? Naprawdę??
Jesteśmy w podstawówce? Ile ty masz lat? 9??

• Haha 3
Opublikowano

Po przeanalizowaniu całej zaistniałej rozmowy na SB stwierdzam, że owa "gówno burza" nie była wywołana przez @ ola7258, tylko była napędzana przez wielu użytkowników forum. Jednakże Skarga jest słuszna. @ Rafał złamał regulamin, lecz oskarżycielka w małym stopniu także klęła. @ ola7258 +1 @ Rafał +2 oraz blokada SB na 24h.

• Lubię to! 6
  • Wrr 1
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

zamkniety.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

• 8 miesięcy temu...
  • Legenda
Opublikowano

●● Wiadomość wygenerowana automatycznie ●●

archiwum.png

Z pozdrowieniami, Administracja Katujemy.EU

Jeśli nie zgadzasz się z powyższą informacją, zgłoś post moderatorom. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.