Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick: Asieres

Imię: Szymon

Staż na serwerze: Koło miesiąca.

Doświadczenie: W CS jakieś cztery lata, wróciłem niedawno do gry po półtora roku przerwy.

Znajomość AMX [0/8]: Ostatni raz adminem byłem półtora roku temu, dlatego mogłem trochę zapomnieć, wydaje mi się jednak że AMX znam na [5/8], jednak ogarnięcie wszystkiego na wyższy poziom nie będzie dla mnie trudnością.

Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, w dwóch dużych sieciach.

Dlaczego Ty?: Strasznie nie lubię graczy używających czitów, dlatego potrafię długi czas przesiedzieć na SPEC i się przypatrywać, w dodatku wydaje mi się, że jestem ogarnięty. Na serwerze siedzę w zależności od ilości godzin na uczelni i ilości materiału do ogarnięcia. Zazwyczaj staram się być minimum 2h dziennie.

Kontakt: GG: 8754519. Mogę podać FB tylko adminowi na priv.

STEAM: Tak.

Akceptujesz regulamin admina?: Tak.

Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.

Tak, wiem. Założyłem przed chwilą konto na forum, jednak w tym przypadku chyba bardziej liczy się aktywność na serwerze, prawda? Oczywiście jeżeli podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, forum będę odwiedzać znacznie częściej.

Pozdrawiam

Szymon

Posted

Jestem na nie konto do podania i dodatkowo mówisze że staż miesiąc około? serwer stoi nie cały miesiąc.

Posted

Jestem na nie konto do podania i dodatkowo mówisze że staż miesiąc około? serwer stoi nie cały miesiąc.

To dlatego napisałem że około miesiąc, nie jestem w stanie dokładnie sprecyzować ile, jeżeli tak bardzo razi Cię to w oczy mogę zmienić na tyle ile jestem pewny. Tak, konto założone specjalnie, aby złożyć podanie.

Posted

no powody są ^up, więc nawet moje tak by tu nic nie zdziałało, ale graj więcej, udzielaj się na forum i wtedy złóż podanie :)

• Like 1
  • Deserved
Posted

Ostatnio do wymogów został dodany nowy punkt. Musisz być aktywny na forum w sprawach dotyczących serwera. 

Jeśli z biegiem czasu zauważymy, że w owe sprawy ingerujesz zapewne dostaniesz swoją szanse. 

Powodzenia!

• Owner
Posted

Zbyt dużo na "nie". Nic z tego nie wyjdzie, przykro mi.

• Owner
Posted

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Podanie odrzucone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.