Asieres Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Nick: Asieres Imię: Szymon Wiek: 19 Staż na serwerze: Koło miesiąca. Doświadczenie: W CS jakieś cztery lata, wróciłem niedawno do gry po półtora roku przerwy. Znajomość AMX [0/8]: Ostatni raz adminem byłem półtora roku temu, dlatego mogłem trochę zapomnieć, wydaje mi się jednak że AMX znam na [5/8], jednak ogarnięcie wszystkiego na wyższy poziom nie będzie dla mnie trudnością. Czy byłeś / byłaś już adminem?: Tak, w dwóch dużych sieciach. Dlaczego Ty?: Strasznie nie lubię graczy używających czitów, dlatego potrafię długi czas przesiedzieć na SPEC i się przypatrywać, w dodatku wydaje mi się, że jestem ogarnięty. Na serwerze siedzę w zależności od ilości godzin na uczelni i ilości materiału do ogarnięcia. Zazwyczaj staram się być minimum 2h dziennie. Kontakt: GG: 8754519. Mogę podać FB tylko adminowi na priv. STEAM: Tak. Akceptujesz regulamin admina?: Tak. Akceptujesz regulamin serwera?: Tak.Tak, wiem. Założyłem przed chwilą konto na forum, jednak w tym przypadku chyba bardziej liczy się aktywność na serwerze, prawda? Oczywiście jeżeli podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie, forum będę odwiedzać znacznie częściej. Pozdrawiam Szymon Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Jestem na nie konto do podania i dodatkowo mówisze że staż miesiąc około? serwer stoi nie cały miesiąc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asieres Posted December 23, 2014 Author Share Posted December 23, 2014 Jestem na nie konto do podania i dodatkowo mówisze że staż miesiąc około? serwer stoi nie cały miesiąc. To dlatego napisałem że około miesiąc, nie jestem w stanie dokładnie sprecyzować ile, jeżeli tak bardzo razi Cię to w oczy mogę zmienić na tyle ile jestem pewny. Tak, konto założone specjalnie, aby złożyć podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Również jestem na NIE Nie spełniasz wymagań Link to comment Share on other sites More sharing options...
akro023 Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 jak na razie mało aktywny jesteś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted December 24, 2014 V.I.P Donor Deserved Share Posted December 24, 2014 Brak wymagań, konto do podania = NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 no powody są ^up, więc nawet moje tak by tu nic nie zdziałało, ale graj więcej, udzielaj się na forum i wtedy złóż podanie :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4ntar0 Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Popraw aktywnosc to bede na tak , tymczasem nie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamianeX Posted December 24, 2014 Share Posted December 24, 2014 Na NIE powody jak koledzy up. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved !@benuss Posted December 24, 2014 Donor Deserved Share Posted December 24, 2014 Ostatnio do wymogów został dodany nowy punkt. Musisz być aktywny na forum w sprawach dotyczących serwera. Jeśli z biegiem czasu zauważymy, że w owe sprawy ingerujesz zapewne dostaniesz swoją szanse. Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 25, 2014 Owner Share Posted December 25, 2014 Zbyt dużo na "nie". Nic z tego nie wyjdzie, przykro mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted December 25, 2014 Owner Share Posted December 25, 2014 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Podanie odrzucone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts