Lech 34 Napisano 11 Kwiecień Zrobiłem bannerki, może się spodoba. 6 5 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Kacperek ` 84 Napisano 11 Kwiecień Kozak robota kumpel! Osobiście bardzo mi się podobają. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ptysiek 131 Napisano 11 Kwiecień Oł yea.. Lubie to lubie. Jestem za wprowadzeniem do obiegu. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Smajli' 39 Napisano 11 Kwiecień Lepsze niz obecne ale kolorystyka slabiutka :/ (widac ze kazdy banner w max. 3 minuty robiles XD) 1 2 Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
~Paulina 29 Napisano 11 Kwiecień Mi sie bardzo podobaja, kolorystyka uwazam, ze za jednolita, ale jestem za zmiana. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Lech 34 Napisano 11 Kwiecień Kolorystykę można zmienić wystarczy że podacie jaki kolor waszym zdaniem bardziej by pasował. By Ptysiek, 11 Kwiecień Zostaw tak jak jest :P By Nindżoski., 11 Kwiecień Kolory pasują do tych, które są na forum, więc powinny moim zdaniem zostać. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
martini 942 Napisano 11 Kwiecień Bannery kozak, jestem za wprowadzeniem, ewentualnie jak masz grafikę mapy to trochę bym rozjaśnił :) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
ola7258 104 Napisano 11 Kwiecień Jedyne co bym zmieniła to only dd2 tak żeby nie było tego samego obrazu. Ogólnie kozak ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
I'M ZABUCH 7 Napisano 12 Kwiecień Fajne no fajne Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Paula. 79 Napisano 12 Kwiecień Podobają mi się ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
dełoś 36 Napisano 12 Kwiecień bannery ładne bardzo, tylko zastanawia mnie jedno, czemu 1.6 dd2, ma jpg z cs:go dd2? Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Rafał 40 Napisano 12 Kwiecień Fajne lepsze od tych co są teraz aktualnie Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Skiper!2! 26 Napisano 12 Kwiecień Zajebiste są, i tak jak było wspomniane, kolorystyka pasuje do forum. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
UszJak 2 Napisano 12 Kwiecień Spk są ;) Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ejdrien. 49 Napisano 12 Kwiecień Fajnie, ale według mnie obecne są lepsze Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Guider 23 Napisano 13 Kwiecień Fajne i pasują do forum dobra robota Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
PatryS 0 Napisano 14 Kwiecień Dobra robota Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach
Ry! 1 143 Napisano 15 Kwiecień DD2 1.6 do zmiany i zobaczymy. Jak zmienisz to podeślij mi je na PW. Udostępnij tego posta Odnośnik do posta Udostępnij na innych stronach