Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jestem Mikołaj. Gram pod nickiem Aweczek lub Awek. W lutym tego roku skończyłem 18 lat. Interesuje się sportem jak i e-sportem. Rozwijam jedno i drugie, chodź przyszłość wiąże raczej ze sportem, a e-sport to odskocznia. W cska gram prawię od początku - grudzień 2k13. Od tamtej pory ćwiczyłem, grałem z kolegami bardziej dla 4fun'u i stawania się coraz to lepszym. W lutym 2k16 sprzedałem swoje konto steam, ponieważ stwierdziłem że za dużo czasu poświęcam grą. Niestety już pod koniec 2k16 roku dokładnie w październiku założyłem nowe konto, na którym gram aż do dziś. Po przypomnieniu sobie jak się gra, zacząłem grać w różnych drużynach typu: BeQuick, Intensive, Homles i inne. W połowie 2k17 roku stałem się rozpoznawalny pomiędzy graczami tak zwanego "Podziemia" (ludzi grających w różnych polskich drużynach które próbują coś osiągnąć). Aktualnie gram sobie z mixowym składem w Hurricane eSports. Gramy różne turnieje z małymi pulami nagród lub małe lany. Nie gram ze stałą drużyną, chodzę po różnych, zależy gdzie lepsza oferta. Najbliższe lany na których można mnie zobaczyć to 16-20.04 Wrocław Liceum nr XVI20-21.04 Wrocław Politechnika Wrocławska, 28-29.04 Kielce, 9-11.05 Tarnów, 19-20.05 Jaworzno, 26-27.05 Jelenia Góra. Na wszystkich tych imprezach będę i na większości będę grał. Lubię popykać 4fun na mirku i pokazywać graczom jak grać lepiej.
Do zobaczenia na serwerach jak i na forum!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.