Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano

Mam takie dwie propozycję.

Pierwszą z nich jest dodanie do VIP'a molotova.

Drugą ważniejszą jest to, że gdy jest dużo osób sv i var zaczyna skakać.

Jest opcja zmniejszenia slotów bądź zmiany hosta?

Z góry dziękuje :)

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Przykro mi 1
  • Premium
Opublikowano

Bo wiesz, teraz serwer będzie prawie ciągle przepełniony i to troszkę przeszkadza.

Jeśli chodzi o VIP'a i tego molo,

to są 3 granaty i zawsze można kupić tego palącego

a jakbyś go dodał to można sobie oszczędzić  czasu.

• Dzięki 1
Opublikowano

Myślę że można usunąć te odznaki bo jak dziś pytałem to nikt ich praktycznie nie używa.

Opublikowano

Dobrze gada koleżanka, polać jej. :P

A tak serio to var i sv trochę przeszkadza w grze oraz tak jak napisał Piro, zamiast miejsca na odznaki można by było dać ilość punktów

• Head Admin
Opublikowano

Problem jest taki, że to nie jest wina odznak, rang itd :/

Zmieniłem teraz pewne rzeczy. Trzeba teraz sprawdzić czy to coś dało czy nie.

Dajcie mi znać, czy już jest lepiej czy nadal to samo.

Czekam.

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

@ Szelkoffa Dodanie molotova do VIP'a

Nie widzę kompletnie żadnego, ale to żadnego sensu w tym.

1. Są 3x Granaty, 4 Granat to indywidualna opcja zakupu, jak ktoś woli mieć 2x fleshe, to po prostu dokupuje sobie flesha, jak ktoś woli Molotova to kupi Molotova

2. Nie przesadzajmy już ...... I tak VIP ma się bardzo dobrze na tle zwykłych graczy, z uwagi na fakt iż posiada prawie co rundę (Nie licząc pierwszych rund) Full kasy, więc te 400$ po Terro czy 600$ po CT nie zbawi nikogo.

Dla mnie kompletnie zbędne i bezsensowne, po co zmieniać coś, skoro aktualnie spisuję się świetnie ?

@ Piroman Również się z tobą zgodzę, dla mnie co jak co te Odznaki są zbędne

• Lubię to! 1
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie chcę od nowa pisać tematu, dlatego starego kotleta odkopię. Jestem świeży więc nie chcę aby wyszło, że się mądrzę - wybaczcie.

Na chwilę obecną VIP na katujemy jest przekozak. Daje on dużą przewagę - bez dwóch zdań - wiadomo jest tego celowość, aby gracze wykupywali te Vipy i wspierali sieć finansowo - serwery za dziękuję się nie przedłuża, tak samo reklamy. A co jeśliby skasować wyłącznie podwójny skok u vipa? Fakt fajny bajer, ale na takim mirku vip może sam wskoczyć do okna, na boxa na b - itd. Ta przewaga powoduje dodatkową nieprzewidywalność, psuje nawyki. Załóżmy : jest 1 vs 1. Wiem, że przeciwnik był na midzie (ja jestem na A). Pilnuję więc connecta, ew. rampę - pałac dodatkowo gdy długo nie leci. W tej sytuacji jeszcze może sobie sam wskoczyć przez okno i wyjść dżunglą, albo polecieć przez CT...

Chyba zasadnym jest dążenie do pewnego rodzaju uniwersalności gier. Dla mnie, np. ma to nietuzinkowe znaczenie. Nikt chyba nie chce marnować sobie nawyków na serwerze publicznym?

Taka luźna uwaga. Dziękuję każdemu, kto chociaż to przeczytał :) i zrozumiał :)

• Lubię to! 1
Opublikowano
11 godzin temu, JeDi napisał:

Nie chcę od nowa pisać tematu, dlatego starego kotleta odkopię. Jestem świeży więc nie chcę aby wyszło, że się mądrzę - wybaczcie.

Na chwilę obecną VIP na katujemy jest przekozak. Daje on dużą przewagę - bez dwóch zdań - wiadomo jest tego celowość, aby gracze wykupywali te Vipy i wspierali sieć finansowo - serwery za dziękuję się nie przedłuża, tak samo reklamy. A co jeśliby skasować wyłącznie podwójny skok u vipa? Fakt fajny bajer, ale na takim mirku vip może sam wskoczyć do okna, na boxa na b - itd. Ta przewaga powoduje dodatkową nieprzewidywalność, psuje nawyki. Załóżmy : jest 1 vs 1. Wiem, że przeciwnik był na midzie (ja jestem na A). Pilnuję więc connecta, ew. rampę - pałac dodatkowo gdy długo nie leci. W tej sytuacji jeszcze może sobie sam wskoczyć przez okno i wyjść dżunglą, albo polecieć przez CT...

Chyba zasadnym jest dążenie do pewnego rodzaju uniwersalności gier. Dla mnie, np. ma to nietuzinkowe znaczenie. Nikt chyba nie chce marnować sobie nawyków na serwerze publicznym?

Taka luźna uwaga. Dziękuję każdemu, kto chociaż to przeczytał :) i zrozumiał :)

Już raz podobny temat był poruszany, i tym razem nie poprę tego pomysłu, ponieważ:

-na większości serwerów ma double jump

-VIP musi mieć przywileje 

-z czasem jak posiedzisz na serwie to się przyzwyczaisz

-po usunięciu double jumpa jaki sens kupować VIP'a wtedy, broń i tak sb kupisz za hajs

-realne pieniądze mają przynajmniej przełożenie na wartość tej funkcji w grze.

Pozdrawiam.

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.