Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć Mam Na Imię Jakub Mam 15 Lat. I Mieszkam W Krakowie :). Kiedyś Miałem Swój Własny Serwera MTA RPG :) Nie będę to podawał adresu :). Aktualnie Tworzę Strony Internetowe Na Silnikach Takich Jak MyBB oraz IPB :). A Także Poszukuję Serwera Na Którym mógłbym zostać opiekunem Serwer cs 1.6 lub cs go :). Szukam Serwera Ponieważ Chciałbym Wrócić do mojej pasji którą oddałem niestety dwa lata temu ;( Serwer Sprzedałem :) Ale cieszę się że mogłem go prowadzić bo były momenty Gdzie S.W.A.T.Y Musiały mieć szkolenia :) a jako że byłem we frakcji :) Policyjnej to tak się złożyło że spotkania się robiło Od 18:00 Omówienie Szczegółów Frakcji Kto Doszedł Kto Wyleciał :) No A Później dzieliłem na grupy i robiliśmy szkolenia pamiętam jak Było 50 osób we frakcji pozdrawiam te osoby może i tutaj są :).

Ależ Pisałem Też Że Poszukuję Serwera Cs 1.6 Jak i za równo może Być Serwer Cs Go :) Na Którym Mógłbym Zostać opiekunem tak poszukuję jeżeli ktoś właśnie poszukuje opiekuna serwera zapraszam Na GG Ponieważ tworzenie serwerów rozkręcanie ich :) Było dla mnie przyjemnością. Potrafię Tworzyć Paczki Amxx :) Oraz edytować pluginy :). Kiedyś pisałem skrypty ale po roku skończyłem ponieważ nie mogłem się tam odnaleźć :) Ale chcę wrócić do tego bo bez pasji to jest tak jak żołnierz bez karabina :). A i oczywiście za 4 lata mam zamiar wstąpić w szeregi Policji W Wydziale Albo Prewencji Albo W Wydziale Kryminalnym Ponieważ jest to moje marzenie od małego zaczęło się od frakcji a mam nadzieję że skończy się na służbie w policji :) Troszkę się rozpisałem hehehe ty tylko 2 min pisania Pozdrawiam Was Wszystkich I Gwarantuję Wam Jeżeli Macie Problem Z Serwerami Takimi Jak Ts3,CS:GO,CS1.6 jak i zarówno forum :) To Zapraszam Do Siebie Na GG Lub PW Chętnię pomogę wam rozwiązać problem albo skonfigurować serwer a może i nawet stworzyć paczkę :) Pozdrawiam @ Mechanik Eddy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.