Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Inwestor
Opublikowano

Jasne przecież jak zobaczyłem @ Karolinka ` 1 raz na longu z awp to wiedziałem ze będzie to miłość od pierwszego wejrzenia haha 

• Lubię to! 1
  • Wow 1
Opublikowano

Nie wierzę, pierwszy raz gdy zobaczyłem moją ukochaną w sklepie, nawet mi się nie spodobała. Gdy dorosłem zrozumiałem, że to właśnie ona jest sensem mojego życia, od tamtej pory regularnie pije alkohol. 

• Zasłużony
Opublikowano

Nie ma miłości! :D Zawsze uważałam że to głupota wymyślona przez ludzi. Fakt faktem istnieje pożądanie, czy przyzwyczajenie ale nie jakaś miłość. XD 

• Wow 1
Opublikowano

Noo wierze, jak zobaczyłam mcnuggets to od razu wiedziałam, że to miłość od pierwszego wejrzenia haha

A tak serio, to raczej jest zauroczenie daną osobom, a nie miłość 

• Lubię to! 1
  • Donator
Opublikowano

Aby nazwać uczucie miłością musi upłynąć wiele czasu, bo zakochanie nie rodzi się tylko z upodobań wewnętrznych. 

Nie wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia, wierzę w zauroczenie i pożądanie drugiej osoby widząc ją pierwszy raz.

Opublikowano

Nie wierzę, może występować zauroczenie, ale to po jakimś czasie przechodzi.

Wierzę za to w pierwszą miłość do piwka :haha:

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak miłość od pierwszego wejrzenia. To tylko i wyłącznie zauroczenie, tzw miłość przychodzi z czasem ^^

• Sponsor
Opublikowano

Nie ma czegoś takiego, aby prawdziwie pokochać trzeba wiedzieć dużo o drugiej osobie np. zainteresowania, charakter. Przecież nie można patrzeć tylko na wygląd, bo miałbym to uczucie z połową dziewczyn w mieście, a jakoś tego nie mam. :D

• Lubię to! 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.