Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

Siemanko, większoć pewnie ze starej ekipy mnie kojarzy i mnie zna ;) Dla Tych co nie znają to proszę przeczytać ;) Jestem Mariusz, 1 maja kończę 20 lat, pochodzę z Mazowieckiego, obecnie studiuję Informatykę w Olsztynie. Interesuję się informatyką, grafiką komputerową, ogólnie cs'em, e-sportem, Sporut, Virtus, Kinguin FOREVER <3. 

Interesuję się również, jak na chłopaka przystało kobietami :) Lubię pograć sobie w CS:GO, obecna ranga na main'ie LE, na smurf'ie MG2/MG3, gram ze znajomymmi (goldami) to tak jest, samemu się meczu nie ugra :) Nie wiem co mogę jeszcze napisać, jak macie pytania to proszę pisać. Dodam tylko jeszcze, że jestem starym wyjadaczem Katujemy, od początku do końca, zawsze <3 

Pozdrawiam 

martini <3 

• Lubię to! 1
  • Zasłużony
Opublikowano

Nick kojarzę wprawdzie. Chyba zielono świeciłeś tu kiedyś jak przelotem dwa lata temu oglądałam sieć. Hejka. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Elo Elo, na moim głównym koncie cs mam szeryfa a na smurfie nie mogę wyjść z s2 

• Wow 1
  • Właściciel
Opublikowano

Cześć martyna bocie 😁

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.